• ΑΓΩΝΙΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #78723  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 04, 2012 1:38 pm
Εμένα Αναστάση με χτύπησε εξαρχής κινητικά και δυσκολεύομαι στη βάδιση, κινούμαι με μπαστούνι και αυτονομία καμμιά εκατοστή μέτρα (τοίχο-τοίχο) :-D
Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να συζητάς το θέμα με τους γιατρούς ή νοσηλευτές του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος (φαντάζομαι αυτό κάνεις) γιατί θα σε τρελάνει η διάσταση απόψεων που θα συναντήσεις. Επίσης κοπάνα τη κι από δω, αν σου έρθει το σύμπτωμα τα ξαναλέμε. Πολύ φιλικά.
 #78724  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 04, 2012 1:40 pm
Τώρα είδα το νέο σου μήνυμα, ΚΟΠΑΝΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
 #78725  από Π.Μ79
 Πέμ Οκτ 04, 2012 2:31 pm
Αναστάση, 1ον σε παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία. :)

Λοιπόν, απ'τη στιγμή που εργάζεσαι σε νοσοκομείο, κάνε μια κουβέντα με τους γιατρούς εκεί.
Αν είναι ενημερωμένοι και γιατροί με τον ορισμό της λέξης, θα σου εξηγήσουν ότι το θέμα αναπηρία, δεν έχει να κάνει ούτε με τον αριθμό των εστιών, ούτε της θέσης τους.

Υπάρχουν άτομα με πάμπολλες εστίες χωρίς εμφανή προβλήματα και το ανάποδο.

Απ'τη στιγμή που έχεις και ένα παιδάκι, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αποβάλεις το άγχος και να γίνεις δυνατότερος σαν άνθρωπος και σαν γονιός.

Η πιο σταράτη κουβέντα που μπορώ να σου πω χωρίς αναλύσεις είναι:

Η σκπ είναι ζαριά και ό,τι σου κάτσει.
Μη ζεις την κάθε μέρα και να τρώγεσαι τι, αν, πότε, πού κλπ.
Το αποτέλεσμα θα είναι να μειωθεί η ποιότητα της ζωής σου, χωρίς όπως καταλαβαίνεις να χρειάζεται να γίνει.

Καλή συνέχεια και να σας ζήσει :)
 #78726  από anastasis
 Πέμ Οκτ 04, 2012 2:35 pm
Π.Μ Συγγνωμη για τα κεφαλαια...δεν γνωριζα.Οσο για αυτα που λες και απο οσα εχω διαβασει και εχω συζητησει ειναι οπως τα λες...μια ζαρια...Ας ευχηθουμε να μην φερω ασοδυο μονο...Παντως μου δινει λιγο κουραγιο το οτι ακομα δεν εχω συμπτωμα...μακαρι να παραμεινει ετσι...Ας δουμε τι θα πουνε και αυριο οι ντοκτορες και βλεπουμε...Να ειστε και παλι ολοι καλα...
 #78728  από litsa
 Πέμ Οκτ 04, 2012 2:58 pm
ο πανικός είναι κακός σύμβουλος!!
χαλάρωσε και ότι είναι να γίνει θα γίνει... όπως σου τα λένε είναι... !!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #78755  από anastasis
 Πέμ Οκτ 04, 2012 11:32 pm
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: ...ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ... :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute:
 #78758  από Ιωάννα
 Πέμ Οκτ 04, 2012 11:45 pm
Ολα καλά να σου πανε anastasis.........περιμένουμε νέα σου! :greetings-waveyellow:
 #78772  από αθηνα47
 Παρ Οκτ 05, 2012 10:47 am
ανασταση καλημερα.Εισαι 29 και εχεις ενα μωρο και μια γυναικα ολα τα αλλα ειναι απλες οδοντοβουρτσες να ξερεις.Οτι και να σου πουν οτι και να σου δηξουν οι απαντησης εσυ μονο αυτα να βλεπεις.Τιποτα αλλο δεν θα σε νοιαζει.Να ξερεις οτι η ζωη ειναι ομορφη οτι και να σου φερει.Ολα παλεβωντε και ολα ξεπερνιουντε.Δεν ειμαι παλια καραβανα στην κολητη μας αλλα ειμαι παλια καραβανα στην ζωη.Εχω 47 ιουνιους στην πλατη μου και μεσα σε 2 χρονια εμαθα οτι τιποτα δεν θα με νικηση.Ο φοβος και ο πανικος παληκαρι μου ειναι μονο μια στυγμη ανεκτοι.Μετα πρεπει να μαθεις να αρπαζεις την ζωη απο το μαλλι και να την ξεμαλιαζεις.Σου ευχωμε μεσα απο την ψυχη μου να ειναι απλη η κατασταση σου.Δεν υπαρχει τιποτα ποιο ομορφο απο το χαμογελο της οικογενειαςσου.Εγω μεσα σε τρεις μηνες απεκτησα κινιτηκα προβληματα.Τρομαξα τρελαθηκα ταπαιξα αν θες αλλα η οικογενειαμου μου εκανε δωρο ενα τρεντη μπαστουνι και μου εδωσε να καταλαβω οτι εμενα αγαπανε οπως και αν ειμαι και εγω ειμαι εγω οπως και αν ειμαι.Οποτε κρεμασα κουκλακια στο μπαστουνι μου και ειμαι μια τρεντη θεοτρελη :character-oldtimer: ελα στις ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ στο MSSOCIETY COFFEE BREAK και μπες στο κλαμπ των τρελλων.Μονο γελιο τρελα και χαρα θελη η βρωμα που μας κατσικοθηκε.Και που θα παει θα μας βαρεθει και θα την κανει. :greetings-clappingyellow: :animals-dogrun:
 #78810  από sofia13
 Παρ Οκτ 05, 2012 11:36 pm
Anastasis. Δεν χρειάζεται , αλλά καθόλου όμως , να πανικοβάλλεσαι. Μέτρησα σημερα, γιατί γενικώς βαριέμαι να το κάνω, και βρήκα οτι σε λίγο καιρό θα κλείσω τα 22 χρόνια μ΄αυτήν τη ρουφιάνα μέσα μου. Αλλά δεν την πήρα ποτέ συα σοβαρά. Γιατί νευρίασα εξ' αρχής άμα τη διαγνώση που λένε. ΝΕΥΡΙΑΣΑ. Πηρα για λιγο τα φαρμακάκια που μου συστήθηκαν ,αλλά τα έκοψα μόνη μου και σχετικά γρήγορα γιατί ήθελα να ζήσω κανονική ζωή. Και την έζησα, και τη ζώ , και θα συνεχίσω να τη ζω γιατί θέλω. Υπήρξαν περίοδοι που χρειάστηκα νοσηλεία και φαρμακευτική αγωγή . Και τώρα συχνά-πυκνά χρειάζομαι . Αλλά γιατί να μιζεριάζω .οταν μπορώ κι' αντιλαμβανομαι τα πάντα γύρω μου; Γιατι΄ αφού μπορώ να χαίρομαι , να μη το κάνω; Και κινητικά είχα για δυό μήνες, αλλά κι' αυτά τέλος γιατί δεν μου ταίριαζαν. Αντε Ξέχασε΄την την άνυπόληπτη και θα δείς , θα σε ξεχάσει κι' αυτή. Εχεις κι' ενα μωράκι δεν είπες; ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ ΛΕΜΕ , μη με τρελαίνεις. Αντε πίσω στο σπίτι σου και ξέχνατα όλα.Μαζί σου ολοι εμείς και αχρείαστοι νάμαστε......
 #78812  από billios
 Παρ Οκτ 05, 2012 11:50 pm
anastasis έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ.ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ...ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ..

Ο αυχενας μου ειναι σουροτιρι φιλος,θωρακισε τον οργανισμο σου με ενεργεια,σωστη διατροφη,κρεπαλες με μετρο.
Εδω ειμαστε ολοι με την ιδια ασθενεια αλλα οι περισσοτεροι εχουμε διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης της.
Εσυ εισαι και θελω να μηνεις εκτος κλαμπ,απλα μην επιβαρυνεις τον οργανισμο σου,ολο και κατι θα μπορεις να διορθωσεις.