• Ώση??

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7284  από litsa
 Τρί Ιούλ 21, 2009 8:13 am
χθες που πήγα στον κωτσόβολο το ξαναπαρατήρησα... - δεν είναι η ιδέα μου - πιο συχνά τώρα πρέπει να προσέχω τα σκαλιά... και ιδίως τα τελευταία...
είπαμε χωρίς να έχω διαγνωσμένη αστάθεια...
 #7323  από Maria77
 Τρί Ιούλ 21, 2009 11:12 pm
Συμφωνώ απόλυτα με την LL--MM και το Maraki12!!! Ακριβώς έτσι βιώνω την κατάσταση όταν κατεβαίνω σκάλες γιαυτό και προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη και να κατεβαίνω αργά, αργά!
Από την άλλη όταν ανεβαίνω νοιώθω πως κουράζομαι υπερβολικά αλλά γενικότερα έχω το πρόβλημα να κουράζομαι πολύ εύκολα... :roll:
 #7844  από pinelopi
 Τετ Αύγ 12, 2009 12:22 am
Η λιτσα μετα την ωση εχει μουδιαση το αριστερο χερι.Προχθες της επεσε η κατσαρολα με το καφτο νερο πανω στην κοιλια και καηκε :o τωρα την εχουμε με γαζες και μπεταντιν.τα ποδια ειναι ενταξη τωρα μετα την κορτιζονη αλλα το χερι δεν επανηλθε!!!!!!! :cry: :cry:
 #7849  από litsa
 Τετ Αύγ 12, 2009 12:52 am
περαστικά από καρδιάς!!
πως ξεκίνησε η ώση?? τι ένιωθε?? κάνει θεραπεία??

Πηνελόπη μου, η κορτιζόνη δρα για καιρό.. οπότε θα επανέλθει από το μουδιασμα σιγά σιγά..
την πρώτη φορά που έπαθα τα μουδιάσματα μου έφυγαν μετά από 3- 4 μήνες .. γιατί απο το άγχος και την αντιμετώπιση τους -γιατρών- ήμουν σε υπερενταση και που να δράσει η κορτιζόνη...

τη δεύτερη φορά φύγαν σχεδόν αμέσως γιατί θέλω να πιστεύω ότι ήμουν πιο ήρεμη...και προσπάθησα να έχω καλή ψυχολογία ...

γιααυτό ηρεμία, μην αγχώνεστε θα περάσει και το έγκαυμα και θα ξεμουδιάσει το χέρι ...παίρνει και από το στόμα κορτιζόνή?
φιλιά ...και περαστικά και ....ηρεμία!
 #7851  από LL--MM
 Τετ Αύγ 12, 2009 2:16 am
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!
Γρήγορη ανάρρωση!!! Οι ώσεις προκαλούν δυσκολίες λαβής, δυστυχώς, αλλά ποιός μπορεί να τα σκέφτεται όλα όταν είναι σε αυτή την κατάσταση!!! Γεγονός είναι ότι ακριβώς όταν δε μπορούμε να κάνουμε τα παντα αυτόματα, που το μυαλό πρέπει να αναπληρώσει ΚΑΙ εκείνα τα κενά και όχι μόνο τα δικά του... :( :cry: Τι μπελάς κι αυτή η αρρώστια!!! Θα΄πρεπε ν'απαγορευτεί :evil: :!:

Πολλά φιλιά, και καληνύχτα σε όλες!
 #7865  από pinelopi
 Τετ Αύγ 12, 2009 4:38 pm
Ξαφνηκα μουδιασαν τα ποδια και μετα σταδιακα μουδιασε κατω απο το στηθος και το χερι.Δεν παιρνει κορτιζονη απο το στομα μονο ενδοφλεβια πηρε πριν ενα μηνα περιπου!!!!
 #7868  από litsa
 Τετ Αύγ 12, 2009 5:17 pm
εμένα στις ώσεις μου δίνουν 3 μέρες 4χ250 και μετά για καμμιά 15 μέρες από 15 χάπια τη μερα ..
και σταματάω σταδιακά ...
πες της πολλά περαστικά και υπομονή θα περάσει!!!!!!!!!!!!
 #7870  από pinelopi
 Τετ Αύγ 12, 2009 11:17 pm
νασαι καλα θα της το πω :D :D :D
 #7876  από litsaM
 Πέμ Αύγ 13, 2009 12:19 pm
καλημέρα Λίτσα καλά είσαι?Κορτιζόνη χάπια δε μου εδωσε γιατι το καλοκαιρι τα αποφευγουν είπε ,επειδή κάνουν παρενέργειες.