• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7776  από ioanna_melina
 Κυρ Αύγ 09, 2009 4:07 am
Ένας μελαγχολικός πίνακας που έκανα για τον Κόκο και εγώ με τον Κόκο!
Συνημμένα
090820094824-μικρό.jpg
090820094824-μικρό.jpg (10.68 KiB) Προβλήθηκε 282 φορές
010420093137-002-μικρό.jpg
010420093137-002-μικρό.jpg (22.13 KiB) Προβλήθηκε 283 φορές
 #7777  από Maria77
 Κυρ Αύγ 09, 2009 10:24 am
Καλημέρα σε όσους έμειναν :D :D

Ioanna-Melina καλως ήρθες πίσω! Πολύ ευχάριστα τα νέα για την βελτίωση σου! Μπράβο, όλα να πάνε καλά με το Copaxone!
Στεναχωρέθηκα όμως για τον Κοκο :( Μπορώ να σε καταλάβω γιατί και εγώ έχω ένα σκυλάκι -την Debby- και την έχω συνέχεια μαζί μου όταν είμαι στο σπίτι! Είμαι και εγώ πολύ συνδεδεμένη μαζί της!

Φιλιά και να έχετε μιαν όμορφη Κυριακή :D
 #7779  από litsa
 Κυρ Αύγ 09, 2009 11:02 am
καταπληκτική ζωγραφική αγαπητή μου ιωάννα -μελίνα και λυπάμαι για τον κόκο...
έχω και εγώ γάτα..
μπράβο που θα αρχίσεις θεραπεία...
και για την βελτίωση...
φιλιά σε ΟΛΟΥΣ -αν αρχίσω να γραφω θα ξεχάσω μερικούς- και θα τα πουμε....
 #7791  από LL--MM
 Κυρ Αύγ 09, 2009 7:15 pm
Επίσης, Λίτσα μου!

Εκπληκτικό ταλέντο στη ζωγραφική, Αννα-Μελίνα... Η σχολή καλών τεχνών έχασε που δεν πήγες εκεί... Ο καημενούλης ο Κόκο όμως φαίνεται ήδη παπούλης από τη φωτογραφία... Αν έφυγε "πλήρης ημερών" να είσαι καλά να τον θυμάσαι!
 #7802  από ioanna_melina
 Δευ Αύγ 10, 2009 3:10 am
Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα για το μισοτελειωμένο πίνακα :P και περιμένω φωτογραφίες για πορτρέτα!!! ;) Μπορεί να μη σας γνώρισα από κοντά( εκτός από τη Λίτσα που είναι γλύκα :D ) άρα ευκαιρία!χαχα
Ευχαριστώ και για τα συλλυπυτήρια για τον Κόκο μου,σαν παιδάκι μου τιν είχα... :cry: :cry: :cry:
Α! LL-MM, ο Κόκο μπορεί να ήταν ασπρούλης,αλλά όχι και παππούλης!Ήταν μόλις 1,5 χρονών! :D :D :D :cry: :cry: :cry: :( :( :( Δεν πέθανε από γήρας,κάποιοι κομπλεξικοί του έβαλαν φόλα :evil: :evil: :evil: Τι να πεις..Ο Κόκο μου θα έγινε αγγελούδι στον Παράδεισο.Αυτοί άραγε?.....
 #7804  από vivi_gia
 Δευ Αύγ 10, 2009 9:21 am
gia sas!! ax melina mou to xo perasei ki ego. mia periergi geitonisa dilitiriaze ta gatakia. Efage ki i dikia mou i gatoula, opou den thelo na thimamai mexri na pethanei ti perase. Pos den tin epniksa tin pal@@**a :twisted:
 #7808  από Γιούλη Κ.
 Δευ Αύγ 10, 2009 11:47 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! I'm back!!! I' m here!!! xaxaxaxaxa!!!

Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω :lol: :lol:

Έλενα και Aorate είστε απίστευτο δίδυμο :lol: :lol: :lol:

Εμείς βρισκόμαστε εις το βουνό ψηλά εκεί :lol: :lol: :lol: Και οι άνδρες της οικογένειας... οι μικροί τουλάχιστον περνάνε super!!! ο σύζυγος δε θα έλεγα το ίδιο :oops: Με το που φτάσαμε στο χωριό και ψιλοβάλαμε(έβαλε) το σπίτι σε μια σειρά... μ' έπιασε η μέση μου :evil: Αλλά μιλάμε για πόνο :evil: όχι αστεία :mrgreen: Από τη Δευτέρα... σήμερα κατάφερα να κυκλοφορήσω λίγο μέσα στο σπίτι :mrgreen: Δεν έχω δει πώς είναι ο κόσμος έξω :mrgreen: και δεν προβλέπετε :mrgreen: Αλλά οκ!!! υπάρχουν και χειρότερα :shock: Οπότε οι φετινές διακοπές άκυρες :roll: Του χρόνου βλέπουμε :roll: :roll:

Σήμερα άνοιξα το forum και λύθηκα στα γέλια :lol: :lol: :lol: Κι ευτυχώς που το έκανα σήμερα... γιατί μέχρι χτες ούτε να γελάσω :evil: Το σίγουρο είναι πως όταν γυρίσουμε Αθήνα θα τυπώσω τα... μαθήματα προς άνδρες και γυναίκες :lol: :lol: :lol: Υπέροχες :lol: :lol: :lol:

Τώρα για μαθήματα μαθηματικών, θρησκευτικών και βυζαντινής ιστορίας... με εξαίρεση τα μαθηματικά, όσο πήγαινα σχολείο, τα άλλα δύο ούτε στο σχολείο... δεν μπορώ να έχω άποψη :roll: :roll: αχαχαχ!!!

Φιλιά σε όλους, τους εναπομείναντες και στους ταξιδιώτες, και δεν θα αφήσω πάλι να περάσει καιρός να μπω :roll: έριξα πολύ διάβασμα σήμερα :lol: :lol: :lol: και γέλασα και πολύ :lol: :lol: :lol: και το καφενείο σίγουρα θέλει ανακαίνιση για το Σεπτέμβρη :roll: Βασιζόμαστε στις... ευγενικές χορηγίες :roll: και πάω να φτιάξω καφέ... ελπίζω να μην έχει τελειώσει :roll:

Τώρα που συντονίστηκα... δε θα χαθώ :lol: :lol: :lol:

Καλή εβδομάδα και πολλή αγάπη σε όλους

Υ.Γ. αν αναφερόμουν στον καθένα προσωπικά δε θα με έφτανε ολόκληρη μέρα για να γράφω :lol: :lol: :lol: οπότε προς αποφυγή παρεξηγήσεων τα φιλιά και η αγάπη φτάνουν στον καθένα ξεχωριστα :D :D :D
 #7812  από litsa
 Δευ Αύγ 10, 2009 2:38 pm
γεια σου Γιούλη Κ.
από μέση και πόνο αυτής άλλο τίποτα...σε κατανοώώωωω..
μην το σκέφτεσαι θα περάσει..

πάρε και κανένα χαπάκι και έχει ο Θεός!!
φιλιά πολλά και πολλά περαστικά!!!!!!!! :D ;)
 #7819  από αλεξανδρος1
 Δευ Αύγ 10, 2009 9:38 pm
Καλησπέρα στην παρέα. Ιωάννα καλώς μας ξαναβρήκες και χάρηκα πάρα πολύ για την βελτίωση σου. Σε καταλαβαίνω για τον γάτο σου γιατί και εγώ έχασα τον σκύλο μου πρίν απο 6 χρόνια και απο τότε δεν ξαναπήρα σκύλο. Βέβαια η Φλοξ, έτσι την έλεγα, ήταν και γριά όταν πέθανε 19 χρονών έφτασε.
Γιούλη μην ανησυχείς φρόντισε για όλα η Έλενα δεν έλειψε τίποτα απο το καφενείο.
 #7858  από Γιούλη Κ.
 Τετ Αύγ 12, 2009 10:18 am
Πολλές πολλές καλημέρες!!!

Με το που πάτησα το πόδι μου στο καφενείο... λες κι έπεσε περονόσπορος :lol: :lol: :lol: Η παρουσία μου και μόνο σας... εξόντωσε; χαχαχα :D

Λίτσα μου χαπάκια παίρνω κι ευτυχώς δηλαδή :roll: γιατί χωρίς χαπάκια και εντριβούλες, μάλλον ανάσκελα θα ήμουν ακόμα :roll:

Ιωάννα-Μελίνα ο λόγος που δεν ήθελα ζώα στο σπίτι... ήταν ακριβώς αυτός :roll: Να μην τα χάσω :roll: Ο πατέρας μου είχε μια τρέλλα με τα καναρίνια :lol: Κάθε φορά λοιπόν που κάποιο πέθαινε-ψοφούσε (δε μου πάει πολύ αυτό το ρήμα) πάθαινα κάτι :roll: και έλεγα πως ποτέ δε θα βάλω κατοικίδιο στο σπίτι :roll: κι έτσι έκανα. Καλό ή κακό... δεν ξέρω... :roll: :roll:

Αλέξανδρε ήμουν βέβαιη πως τίποτα δε θα έλειπε από το καφενείο μας :lol: :lol: :lol:

Καλή συνέχεια ημέρας και πολλά φιλιά σε όλους :D :D :D
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 2901