• πρεπει να κανω μαγνητικη?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78453  από MARIANNA
 Παρ Σεπ 28, 2012 7:31 pm
δεν εχω ασφαλεια.μηπως ξερει κανεις ποσο στοιχιζει η μαγνητικη στο νοσοκομειο χωρις ασφαλεια??
 #78458  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 28, 2012 9:54 pm
MARIANNA έγραψε:δεν εχω ασφαλεια.μηπως ξερει κανεις ποσο στοιχιζει η μαγνητικη στο νοσοκομειο χωρις ασφαλεια??
Αν σκεφτεί κανείς ότι η συμμετοχή (15%) είναι 35 ευρώ ...τότε το κρατικό τιμολόγιο είναι 230 περίπου η κάθε μία !!!!!!!!Νομίζω ότι κ στα νοσοκομεία ισχύει το ίδιο όταν είσαι ανασφάλιστος.Κάποιος γνωστός μου έκανε εξετάσεις εκεί χωρίς ασφάλεια κ πληρωσε το κρατικό τιμολόγιο!!!
 #78492  από MARIANNA
 Σάβ Σεπ 29, 2012 1:29 pm
ποσο?????δηλαδη αν κανω και τις 3 μαγνητικες θελω 600 ευρω????χαχαχα.που να τα βρω??ανεργη ειμαι.κανω τον σταυρο μου και παρακαλαω να ναι οντως τα νευρολογικα προβληματα που δημιουργει ο υποθυροειδισμος
 #78503  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Σάβ Σεπ 29, 2012 7:36 pm
:greetings-waveyellow: δωρεάν είναι μόνο για τους λαθρομετανάστες παντός χρώματος.οι Έλληνες πληρώνουν και μάλιστα ακριβά.πριν 2 μήνες τα πλήρωσα και εγώ. :sad-roulette:
 #78512  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 30, 2012 1:44 am
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε::greetings-waveyellow: δωρεάν είναι μόνο για τους λαθρομετανάστες παντός χρώματος.οι Έλληνες πληρώνουν και μάλιστα ακριβά.πριν 2 μήνες τα πλήρωσα και εγώ. :sad-roulette:
Ακριβώς!Όλοι αυτοί έχουν εφοδιαστεί με κάρτα πρόνοιας!Δεν πληρώνουν τίποτα κ ποτέ ...εμείς είμαστε τα "μοσχάρια" που δεν ψαχνόμαστε ...αλλά περισσότερο που το ανεχόμαστε αυτό!
 #78522  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 30, 2012 11:32 am
IKTIST22 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε::greetings-waveyellow: δωρεάν είναι μόνο για τους λαθρομετανάστες παντός χρώματος.οι Έλληνες πληρώνουν και μάλιστα ακριβά.πριν 2 μήνες τα πλήρωσα και εγώ. :sad-roulette:
Ακριβώς!Όλοι αυτοί έχουν εφοδιαστεί με κάρτα πρόνοιας!Δεν πληρώνουν τίποτα κ ποτέ ...εμείς είμαστε τα "μοσχάρια" που δεν ψαχνόμαστε ...αλλά περισσότερο που το ανεχόμαστε αυτό!
Ε!!!!!!!! Ας ...ψαχτουμε , λοιπον, κι εμεις , κι ας παψουμε να ειμαστε μοσχαρια !!!! Γι αυτο...πηραμε τους δρομους...την Πεμπτη.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
 #78538  από Vassiliki
 Κυρ Σεπ 30, 2012 5:12 pm
Άννα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την Δύναμη, την Ενέργεια και τον Αγώνα σου για όλους εμάς !!!
 #78543  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 30, 2012 8:42 pm
Vassiliki έγραψε:Άννα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την Δύναμη, την Ενέργεια και τον Αγώνα σου για όλους εμάς !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 #79024  από MARIANNA
 Τρί Οκτ 09, 2012 4:39 pm
εκανα εξεταση για β12 και ειναι 260 με φυσιολογικο 200-900.θεωρειται φυσιολογικο αλλα εχω διαβασει οτι κατω απο 500 θεωρειται χαμηλο.επισης φεριττινη και σιδηρος στα κατωτερα ορια
 #80598  από MARIANNA
 Τρί Νοέμ 06, 2012 4:42 pm
καλησπερα σε ολους!!!!δεν εκανα τελικα μαγνητικη.πηγα και σε εναν ακομα νευρολογο ο οποιοσ επισης ειπε οτι ειναι ολα λογω του θυροειδη.η αληθεια ειναι οτι εχουν βελτιωθει ολα.δεν νιωθω πλεον τσιμπηματα απο βελονεσ στο σωμα μου,τα μυρμηγκιασματα στα ποδια ερχονται για δευτερολεπτα πλεον και οχι καθε μερα,απο αντοχες ειμαι καπως καλυτερα,η διαθεση μου ειναι σαφως καλυτερη.δεν μου εχει φυγει εντελως η ιδεα οτι μπορει και να ναι σκληρυνση αλλα προσπαθω να το δω με την λογικη.ελπιζω ολα τα τελειωσουν εδω .σας ευχαριστω ολουσ παρα πολυ