• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78469  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 29, 2012 12:08 am
προσφερουμε και μουσακα και τουρτα καρυδιου και χορο και βολτα στην φεγγαραδα....οσοι πιστοι προσελθεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :romance-grouphug: IKTIST22 καλα εισαι;;;;; λοιπον μου φενεται οτι θα σου αλαξω εγω τελικος το ονομα δεν μπορω καθε φορα αγαπη μου να διαβαζω ξανα και ξανα αν εγραψα σωστα το ονομα σου.Δεν θες να μας πεις το αλλο;;;;;;;;;;; ειναι μυστηκο;;;;;;;;;;;;;;; εισαι ιγκογνιτο;;;;;;;;;;;;;;;;; εισαι καταζητουμενη;;;;;;;;;;;; εισαι η μπαρμπι;;;;;;;;;;;;;; εισαι ο μιτσος;;;;;;;;;;;;;;πεςμου;;;;;;;;;;;;;;; με τρωει η αγωνια.δεν μπορω η :character-oldtimer: να θυμανε το IKTIST22 ωραιο αλλα δυσκολο ομορφια μου καντο ενα περικλη ενα κωστα ενα μαρικα ενα ιγνατια ακομα και πουλχερια βρε παιδακι μου αντε να λυπηθεις μια ξεκουτο σκατο :character-oldtimer: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #78470  από sofia13
 Σάβ Σεπ 29, 2012 12:36 am
Γιατι κοπέλα μου το '' Αυρα'' , δεν σου κάθεται καλά; Το κορίτσι λέμε αυρα εσπερινή πνοή καθάρια ζωντανή.... Ριξε καμιά πρόταση αλλά σεμνή έτσι; Οχι τίποτα ,αλλά αμα σε πιάσει εσένα άντε μετά να σε κρατήσουν. Ουτε δεμένη τη βλέπω... Να μας την πέσουνε και οι Κρητικοί μετά, εκεί να δείς γλέντι αλλοπαρμένο. Α, και κανονικά εσύ αυριο με τους Κεπάκους, καλά; Ρίξε τώρα ενα υπνάκο όπως-όπως , αυριο να δείς, οτι κι' αν γίνει , μια άλλη μέρα θάναι!!! Αφού ξέρουμε το παραμύθι. Κατά βάση εμείς αποφασίζουμε για μας κατα το δοκούν πάντα!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....
 #78473  από Ιωάννα
 Σάβ Σεπ 29, 2012 12:59 am
Εδώ είμαι παλι!!!!!!!!!!Μόλις σηκώθηκα απ το κρεβάτι μου γιατί ....καποιος μ εχει βλαστημήσει και ....άστα!!!!
Αθηνούλα μου γιατί αγχώνεσε τόσο πολύ με το όνομά μου; Ξέρεις εγώ πέρνω μυρωδιά ποιος με ζητάει κ απανταω..μην ανησυχεις!Δεν θέλω να πω το κανονικό μου ...γιατί σου έιπα...σ όλη μου τη ζωή κουβαλώ της γιαγιας μου.Ευκαιρία λοιπόν τώρα ν αποκτήσω άλλο...! :teasing-neener: Ζήτησα βαφτισια και νονα και .......καινούρια ρουχαλάκια-σταυρουδάκι-παπουτσακια ....τίποτα πάλι.Η Σοφία έκανε την αρχή με το Αύρα.....δεν σ αρεσει!!!!!!Τι να κάνω η κακομοίρα;Λοιπόν πρέπει να σκεφτω κάτι εύκολο ....αλλά νονά;...τι έτσι θα βαφτιστώ;....πριτςς!!!!
Λοιπόν τώρα μου ρθε στο μυαλό κάτι.....ο άντρας μου με φωνάζει "Χαρά μου".εεεεεεεεεεεεε...είδατε πόσο ρομαντικός κ τρυφερός είναι;Πως σας φαίνεται;
Στην τελική βέβαια δεν θέλω να σας χαλάσω το χατίρι..οπότε πείτε με όπως θέλετε κ εγώ μαζί σας!!!!!!!!!! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
ΥΓ: Αθηνα το "Περικλής" δεν μου αρέσει.Μου θυμίζει τον Πέρη τον Πιπέρη....Ξέρεις αυτόν στον fame story....... Εγώ μωρε τραγουδάω καλύτερα κ θεωρώ ότι δεν είμαστε ίσα κ όμοια! :romance-kisscheek:
 #78477  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 29, 2012 2:25 am
λοιπον θα γινω εγω η νονα σου.Οχι τιποτα αλλο να αφησω και μια κληρονομια.Ενα βαπτιστιρι βρε παιδι μου που να μου τα σουρνει ολη μερα καθε μερα για το λαδι.Λοιπον παρε την λαμπαδασου :character-jason: παρε τα παπουτσακια σου :banana-skier: παρε και το φορεματακισου :happy-cheerleadersmileygirl: αντε και σταυρουδακι μην κλαις :chores-chopwood: απο τιμιο ξυλο και θα σου κανω και ενα γλεντι τρελο αξεχαστω :romance-lovegoddess: :music-rockon: :music-listening: .Και το ονομα αυτης....... μιλαγκρος η ατιθαση θα σε λεω.Γιατι εισαι μικρη πονηρη και κακο νινι :text-welcomeconfetti: ΜΙΛΑΓΚΡΟΣ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ επιτελους εγινα νονα.Τωρα αν δεν συμφωνης ποσως με νοιαζει ειμαι :character-oldtimer: ταχω :obscene-hanged: και με ψαχνουν οι κολητοι μου :auto-ambulance: οποτε τι να σου κανω μπες στην κολημπιθρα μην χεσω και παρε αλλο ονομα μην τρελαθω και σε πω μιτσαρα και σου την κανω επισκεψη αγκαλια με την γιαγια σου.Και παρεπιπτωντος τι εχεις με την καλη γριουλα;;;;;;;;; εμενα μου αρεσουν οι γιαγιαδες ειχα μια εγω που την εκανε για νικολουλη στα 94 μολλης 40 μερες μετα τον γεροτης που την εκανε στα 97 και να τους εβλεπες..................... :romance-adore: :romance-adore: λοιπον αποφασησε αγαπη μου και σας αγαπω.τωρα για το αν εχει κατι αλλο κατανου :eusa-naughty: :eusa-naughty: και οσο για τον υπνο σοφια μου δεν δεν δεν..........Θα παω αυπνη αξυρηστη και μπιχλω με το μπαστουνακι μου με το καροτσακι μου και με την μαγκιαμου και αν τους αρεση αυτη ειμαι αυτο εχω και μου τα χρωστανε και να πανε να γ....................ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑμα πια με τους μα.....που πηραν μια θεση και γα..... τον κοσμο.Αντε μην αρχισω και το γαλλικο μου και με βλεπω με συνταξη οχι απλη αλλα θεομουρλου.................... :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp:
 #78479  από Ιωάννα
 Σάβ Σεπ 29, 2012 9:08 am
ΝΟΝΑΚΑ ΜΟΥ καλημέρααααααααααα!!!!Τι έγινε ...μου πας κόντρα στο ξενύχτι;ΑΑΑΑ όλα κ όλα...το νυχτοπούλι εδώ μέσα είμαι....ΕΓΩ!Σεβαστό το όνομά μου...αν κ αντιπαθώ τα Βραζιλιάνικα!Είπαμε αφού αρέσει σε σένα....εγώ περισσεύω!!!!Δε μου λες τώρα νονάκα μου καλή...τι έπαθες χθες βράδυ και το ξημέρωσες το πράμα;Ελπίζω να ήταν απλή αυπνία κ όχι....σκ..παρενέργειες από τα φάρμακα!
Με τη γιαγιάκα μου δεν έχω τίποτα μωρέ...απλά...να....της είχα και μου είχε απεριόριστη "αδυναμία".ΕΕΕΕ...να μην το πώ η έρμη; :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Πολύ την αναφερω τελευταία κ μια στιγμή τη βλέπω να μου ρθει κανένα βραδυ να μου κάνει ΤΣΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
Μου λεγε ότι της μοίαζω κ μου ευχόταν να πάρω τα χρόνια της...πέθανε 100 φεύγα!!!!!
Μετά τα 100 σταμάτησε το μέτρημα....................!!!!!
Μια χαρά γιαγιάκα ήταν η συγχωρεμένη...απλά εγώ ήμουνα διάολος από μικρή και της εβγαζα το λάδι!Με πείραζε που είχε αδυναμία στην αδερφή μου και το δειχνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!Κατα τ άλλα ...όλα καλά....ήταν η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ!!!!!
Κ κάτι άλλο βρε Αθηνούλα μου....το Γαλλικό γιατί δεν το χρησιμοποιείς; Δημοκρατία έχουμε!Αντε να μάθω κάτι κ εγώ η αναλφάβητη!!!
Καλημέραααααααααααα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #78484  από sofia13
 Σάβ Σεπ 29, 2012 10:56 am
Kαλημέρα κοριτσάκια ομορφα. Υπέροχη λιακάδα έξω. Χρώματα και φώς. Με βλέπω απόγευμα για μπανάκι. ΑΘΗΝΑ θά περιμένουμε νεα σου σχετικά με τους δόκτορες και όχι μόνο. ΧΑΡΑ θα σε αποκαλώ κι΄εγω απο δω και πέρα. Καλή η Βραζιλία και ειδικά η κα'ι'πιρίνια με ρούμι κασάσα [δικό τους Βραζιλιάνικο] , αλλά είπαμε για μικρό ονομα, ευηχο και χαριτωμένο, οχι απο τον γλωσσοδέτη στο μακρινάρι!!! Χαρά λοιπόν και για μένα απο τώρα. Αντε παιδιά τα λέμε........
 #78488  από Ιωάννα
 Σάβ Σεπ 29, 2012 12:10 pm
ΧΑΡΑ22 παρακαλω για να ξέρω ότι λέτε για μένα.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!
 #78493  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 29, 2012 2:14 pm
καλημερα οοοοοοοοοοοοοοολη μεραααααααααα.Μιλαγκρο μου καλα εισαι;;;;; σοφια γλυκιαμου κοριτσια μου φενεται οτι εκτως απο κουκου ειμαι και πολυ κουκου.Ρε κοριτσια σημερα ειναι σαββατοοοοοοοοοο δεν ειναι δευτερα χιχιχιχι ευτηχως που το ηξερε ο νικος και δεν με πηγε στο κεπα αμαν και να με πηγενε και να εβλεπε τις πορτες κληστες ορε καζουρα που θα ετρωγα η καημενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.Μιλαγκρος μου δεν εισαι η μονη ξενυχτησα της παρεας ειμαι παλια καραβανα στο ξενυχτι.Ειναι κοματι μου το να μην κοιμαμε πριν απο τις 4.30 το πρωι.Και ακομα μια που οταν κανω τις ενεσης εχω και τους πονους.Δεν βαριεσε μαθενω να ζω μαζι τους οποτε μια χαρααααααααααααα.Σοφια τρομερηηηηηηηηηηηη ποτακια κουλ και αγιος ο θεος και εγω οπαδος ειμαι. :obscene-drinkingchug: :confusion-seeingstars: Τρομερη μερα ολο ηλιο και χαρα μου φενεται οτι θα την κανω για καμια βολτουλα το απογευματακι αν εχει ορεξη το μωρο μου. :romance-adore: :romance-adore:
 #78496  από sofia13
 Σάβ Σεπ 29, 2012 3:51 pm
:greetings-waveyellow: Αθηνούλα είσαι θεά!!! Ωστε Δευτέρα τελικα΄το ραντεβού σου. δεν είπα τ'ιτοτα χθές, γιατί αναφερόσουν σε '' εξω'' γιατρούς. Καλά που έχεις και το Νίκο. Μου θύμησες μια φίλη μου απ΄την καλή γυναικοπαρέα που έχω, την οποία πιά φωνάζω ΓΚΟΥΦΗ και πολύ το χαίρεται. Ειχαμε κλείσει ραντεβού για Σάββατο σε παραλιακό ταβερνάκι για μεζεδάκια - κρασάκι-τσιπουράκι και γέλιο ατελείωτο ως συνήθως. Πρασκευή βράδυ , αρχίζει να βαράει το τηλέφωνο....που είστε καλέ, καμιά δεν ήρθε ακόμη, καλά που κράτησα τον άντρα μου παρέα. - Παρασκευή είναι ,της λέω. -ε, ναί αυτή. Το επόμενο βράδυ που μαζευτήκαμε όλες , εγινε πανηγύρι με το Γκούφη . Ρεσιτάλ. Για κα'ι'πιρινιες και μοχίτο κ.λ.π ξέρεις πόσα αρωματικά φυτά έχω βάλλει στον κήπο μου; Μεχρι και μαύρη ζάχαρη αγοράζω και κλασσικά πολλά λα'ι'μς. Αθηνά η ζωή θέλει και τέτοιες ομορφιές , αλλιως δεν βγαίνει το σενάριο. Και μουσική βράδυ στο σπίτι χωρίς ποτάκι λέει; δε λέει... Απότι είδα εδω μέσα εσύ κι΄εγώ δεν οδηγούμε πιά. Οι άλλες σωφεράτζες. Καλά το αυτοκίνητο δεν το πήγαινα ποτέ. τέρμα γκάζι και απότομα φρεναρίσματα , έφαγα πολύ βρισιδι απ΄τον αρμενιστή που κολλούσε η μούρη του στο μπαμπρίς. Η αγάπη μου ηταν και είναι οι μηχανές. Ειδικά η ανωμάλου. Εχω μετρήσει οικόπεδα, αλάνες, χιλιόμετρα....Τώρα ούτε πατίνι. Καρότσι δεν έχω, μόνο ενα γοητευτικότατο μπαστούνι για τις δύσκολες μέρες. Αλλα αν βρεθούμε ποτέ θα μέφοδιάσεις εσύ και ναι, σε πάω κόντρα στον κατήφορο με χίλια. Μέσα είμαι. Ο.κ;
 #78499  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 29, 2012 4:57 pm
αχχχχχχ σοφια μου τι μου θημησες.Βραδυες στο τσιμενταδικο χαλκιδος κοντρες με ανωμαλου και την αστηνομια στο κατοπι.Εχω μετρηση οικοπεδα σοκακια και δρομους που δεν μπορης να φανταστης.Και απο αμαξι χιχιχιχι δεν λεει δεν λεει η :character-oldtimer: να οδηγη.Ονικος δεν με αφηνει εδω και χρονια να το πιανω.............Το τιμονι ενωω πονιρη..Ειμαι τοσο καλη οδηγος που δεν ξερω που ειναι το φρενο.Δεν μαρεση το φρενο εχει τοιχους αν θελω να σταματησω ρε παιδι μου..Λοιπον τωρα που δεν μπορει να μου πει τιποτα για το οχημα μου το κανω οτι θελω..Αχχχχχχχχχ την πρωτη φορα που το οδηγησα.....ηταν τρελα ονηρο απιστευτω.Ειμαι νοσοκομειο και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου οποτε με κατσικονει ο νικος σε ενα καροτσι και με παει για τον κηπο..Στο γκισε των νοσοσκομων κανει μια σταση για να ρωτησει κατι και εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την κανω την δοκημη το τσουλαω μονη και με δυναμη αχχχ μεσα στον διαδρομο του πρωτου στο λαικο κολασηηηηηηηηηη.Με προλαβενει ο νικος οχι οτι ειχα παει και μακρια αλλα λεω και τον προκαλω και αρχηζει μια κοντρα στον διαδρομο πανω κατω.Ευτηχως που ειναι γνωστοι οι γιατροι αλλιος με εβλεπα στο πεζοδρομειο να κανω την ελειστε την αναπηρη για τα φαρμακα μου..........Σοφια σου δηνω μπαστουνι μου δηνεις μαντιλα;;;;;;;; το βλεπω να την φοραω συντομα και οχι για λογους ομορφιας μια και ειμαι μια κουκλαρα αλλα δεν θελω να ειμαι κουκλαρα γλομπε... :royalty-pharaoh: :royalty-pharaoh:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 38