Καλημέρα ΑΘΗΝΑ. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά!!! Πως είσαι σήμερα Αθηνά ;;; Αν και δεν σε φοβάμαι εσένα. Ξέρεις να αντέχεις. Οσο για την υποτιθέμενη έλλειψη φαρμακευτικής αγωγής σαν αιτία για την νεα κατάσταση [ εστίες, ώση κ.λ.π] , τόσο καιρό στο φόρουμ όλο και θα πήρε το μάτι σου κάτι, απόψεις και εμπειρίες περι φαρμάκων και άλλων δαιμονίων. Να σου πω κάτι; Η ψυχολογία μας είναι ο βασικότερος παράγοντας και το ξέρεις. Τράβηξα ζόρικο κουπί στη γαλέρα , κι' ακόμη τραβάω δηλαδή, αλλά και βάρκα αγόρασα συναιτερικά και για ψάρεμα μέρα παρα μέρα έτρεχα και βουτιές για χταπόδια κι' εξπέρ στο βυθό η χαζοφιλενάδα σου. Ερωτευμένη με τη θάλασσα και μου το ανταπέδωσε. Ολοι έχουμε κάτι που αγαπάμε πολύ. !!! Ασχολιόμαστε με ότι αγαπάμε και κει να δείς αδρεναλίνη φούλ....Σ' αυτή τη φάση που είμαι τώρα, με διπλωπιά και μαύρη γοητεία [μπαστούνι], πεθαίνω με τον άλλο έρωτα μου, τη μουσική. Τρίζουν τα ηχεία εδώ γιατί αυτά που ακούω είναι φευγάτα. Ελληνικά πολύ λίγα. Να βάλε τώρα απο μένα και ΑΚΟΥ, Ορφέα Περίδη τον Ρομπέν των καμένων δασών. ΑΘΗΝΑ θα την ξαναβρείς την άκρη σου. Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ. Καλή ανάρωση και σε περιμένουμε παλι εδώ στα γνωστά λημέρια , όπως πρίν. Τρελή κι΄αδέποτη !!!! Ο.κ;