• Συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #78338  από Γιάννης
 Τετ Σεπ 26, 2012 2:05 pm
billios έγραψε:Η καρδερινα ειναι απο τα πιο ομορφα και με ιστορια ωδικα πτηνα,το κελαρισμα της βρισκεται παντου.
Δε λένε να στεγνώσουν τα δάκρυα
 #78339  από κατερινα 55
 Τετ Σεπ 26, 2012 2:09 pm
κατερινα 55 έγραψε:billio μην τσιμπάς.ΖΗΛΕΥΕΙ!!!!!!!Δεν βλέπεις που δεν μπορεί να σταυρώσει άβαταρ;;;;
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
άντε πάλι με το άβαταρ!!!!!!
billio τι σούλεγα;;;;;;;;
 #78341  από Φαίδρα
 Τετ Σεπ 26, 2012 2:22 pm
To αλλάζει επίτηδες συνέχεια!! Να δεις που θα καταλήξει στην καρδερίνα... :-D
 #78342  από κατερινα 55
 Τετ Σεπ 26, 2012 2:39 pm
brazil έγραψε:To αλλάζει επίτηδες συνέχεια!! Να δεις που θα καταλήξει στην καρδερίνα... :-D

Εεεε τότε θα τα έχουμε δει όλα,μα όοοοοοοοοοολα!!!
Γειά σου μονόφθαλμε(προς το παρόν)Γιάννη!! Εικόνα
 #78349  από Κώστας
 Τετ Σεπ 26, 2012 6:10 pm
Ρε Γιάννη, κατέληξε σ΄ ενα avatar να μη ψάχνουμε κάθε φορά ποιο είναι αυτό το νέο μέλος. Τώρα μεταξύ μας, σιγά μη και δε καταλαβαίνουμε ότι είσαι εσύ, αλλά υπάρχουν και νέοι!
Εδώ ολόκληρη coca cola και 100 και πλέον χρόνια κρατάει το ίδιο λογότυπο και το ίδιο μπουκάλι!
Αφού επιμένεις όμως ν΄ αλλάζεις κάθε λίγο avatar, τουλάχιστον ξεκίνα τις αναρτήσεις σου κάπως έτσι:
Γεια σας. Είμαι ο Γιάννης που πριν είχα avatar το γάτο που σουλατσάριζε, που ποιο πριν είχα avatar το χέρι που κτυπούσε τα δάχτυλά του που ποιο πριν................. κι΄ αν μετά έχεις ακόμη κουράγιο, μας γράφεις κι΄ αυτό που θέλεις να μας πεις!

Υσ. Ξέρω τι σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου!
Α, σε πειράζει που αλλάζω avatar ε;! Κανένα πρόβλημα! Αφού το θέλεις έτσι, θα κάνω
copy - paste την εισαγωγή και θ΄ αρχίζω να γράφω κατευθείαν το κείμενό της ανάρτησής μου!
 #78352  από Γιάννης
 Τετ Σεπ 26, 2012 7:06 pm
Για ένα διάστημα clockwork orange λοιπόν

#78363  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 26, 2012 10:54 pm
Γιάννης έγραψε:Για ένα διάστημα clockwork orange λοιπόν

Συγκλονιστικη ταινια !!!!! Την ειδα στα 16 μου !!!!! Πρωτη και τελευταια φορα !!!!! Ακομα, εχω τη ''γευση'' της .....................
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8