• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78202  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:56 pm
αθηνα47 έγραψε:λιτσα μακαρονια με μυδια και πιτσαααααααααααα κακο νινι και εγω την εβγαλα με μακαρονακια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; μου φενεται οτι θα τον παρω αυριο τον νικολακι μου και θα παω να γουρουνιασω σε ενα καλο ταβερνακι.και μετα εγω γλυκια μου δεν θα εχω θεμα με την χωνεψη εχω χωνεφτικο καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δοκιμασετο μετα απο ενα γουρουνιασμα και θα δεις σιλουετα :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:
Να σας πληροφορήσω ότι το συγκεκριμένο χωνευτικό....σας κάνει να χανετε 800 θερμίδες την ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #78203  από litsa
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:01 am
εδώ είμαι .....ακόμα δεν σηκώθηκα.... .

όχι όχι εδώ και 3 μήνες είμαι βράχος διατροφής... δεν κατανοώ τίποτα ... από κιλά το παγωτο είχα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου 3 ολόκληρους μήνες.... εκτός στις 20/7 που έφαγα παγωτό γιαούρτι.....

ήταν όμως κόλαση....
πήρα το μωρούλι μου το κουρασμένο και είμαστε αραγμένοι και εγώ γελάω του σκασμού και εκείνο ρωτάει οι σκπίτες πάλι ?????

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: ζάλη .....

χωνευτικό ??? τι χωνευτικό???? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
και εγώ για μακαρονάκια πήγα ...αλλά μου βγήκε μεριδάρα .... νέο μαγαζί γαρ....!!!!

τι θερμίδες να καίω.... αφού δεν έκαιγα τίποτα .... δεν μεταβόλιζα τίποτα ...μόνο τα κρατούσα πάνω μου.. !!! τις θερμίδες εννοώωωωωωωωωωωωω κακό κορίτσι αθηνούλα ......
 #78204  από αθηνα47
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:05 am
IKTIST22 που δουλεβεις;;;;; και μαλιστα πρωι απο γευμα; πωλητρια;;;;;;;
καημενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη καποτε την εκανα αυτην την δουλεια αλλα ημουν λιγο τρελη και λιγο γλωσσου οπως με ειπε το τοτε αφεντηκο και τι να εκανα ρε κοριτσια;;;;;; ημουν σε μια μπουτικ στην καστελα απο αυτες που πανε οι κυρηλατες κυρατσες που οσο και να ρουφανε την κοιλια δεν λεει να μπει μεσα.Ειχε μπει ενα μεσημερι μια απο δαυτες και ενω επρεπε να κλησουμε ειχε την απετηση να την εξηπηρετησουμε ...τι να κανω υπαλληλος εγω γλυφτης το αφεντηκο και να το μανικιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λεει η τετραπαχη φωκια θελω αυτο που εχεται βιτρινα αλλα σε πρασινακιΚολημα εγω, στην βιτρινα ηταν ενα φορενα λευκο κοντο με την πλατη στο ανηπαρκτο και στο ποιο μεγαλο νουμερο 48 και αυτη φοραγε 565 με τροπω της λεω οτι δεν θα εμπενε μεσα σε αυτο και να τις εδηχνα κατι αλλο που να της πηγενε και ποιο πολυ.Αυτη τον χαβατης και εγω στο γα μου παει το τικ πανω κατω και το ματι στο δεξια αρηστερα.Με τα πολα τις το φερνω το περνει και μπενει στο κοτετσι να το βαλει.ΧΟΝΤΡΙ ΦΟΡΕΜΑ 1.0 ακουω μια φωνη ολη οργη το υφασμα ειναι χαλια σκηστηκε αμεσως.Τι λες ρε κυρα μου τις λεω το υφασμα ειναι για κανονικο εσυ δεν εμπενες μεσα.Τσαντιλας η ορκα τσαντιλας εγω 1-0 την αλλη μερα ημουν στο ταμειο ανεργιας :handgestures-salute:
 #78205  από αθηνα47
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:09 am
δεν παει να καιει και 10 μονο ειναι το καλητερο χωνευτηκο και το τρωμε ολες με χαραααααααααα.Εγω γουρουνιαζω δεν γουρουνιαζω λεω στο μωρο μου οτι εχω βαρηστομαχια η πονακια και να το φαρμακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :eusa-dance: λιτσα μου ειμαι κακο κοριτσι και μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αχ ποσο μου αρεσει και ιδηκα οσο μεγαλωνω τοσο ποιο πολυ μαρεση :character-oldtimer: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #78206  από Ιωάννα
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:19 am
Αχ Αθηνούλα μου......δεν θα μπορούσα ποτε να κάνω τη δουλειά της πωλήτριας κ αυτό γιατί δεν μπορώ να λέω ψέματα....καλή ώρα!!!!Συν τοις άλλοις .....όλες οι καημένες οι κοπέλες χρειάζονται ψυχική υποστήριξη απο διάφορες "όρκες" που αντιμετωπίζουν καθημερινά!Ηρωίδες τις θεωρώ...και οι εξαιρέσεις είναι λίγες!Εγώ βέβαια δεν πάω πίσω σ αυτό το κομμάτι γιατι καθημερινά συναναστρέφομαι με αρκετό κόσμο κ η επικοινωνία στις μέρες μας ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!!Δουλεύω σε ένα εργαστήριο και τσιμπάω τον κόσμο!!!!!!!Μετά έχω τα παιδάκια μου που τα τρέχω στις δραστηριότητές τους!
Βέγγος έχω γίνει....αλλά μ αρέσει!Μέχρι πότε θα μπορώ δεν ξέρω γιατί τελευταία δεν τραβάει κ πολύ αλλά ....είπαμε ....ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!!
 #78207  από αθηνα47
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:27 am
τσιμπας κοσμο;;;;;;;;;;;; να μην νομηζω οτι δεν εχεις αφηση πισηνο για πισινο αλλα φλεβα για φλεβα.Βεγγος εισαι και ολες μας ειμαστε εγω ευτηχως εχω παψει να ειμαι εδω και εναν χρονο οχι οτι δεν μου λυπει βεβεα αλλα δεν μπορω πια.Εχω μονημη την εσθηση της κουρασης και δεν το εχω το σπορ μονο στο χωνεφτικο ειμαι καλη και αυτο πριν απο τρεις μηνες δεν............. εγω ημουν στο λογιστικο αλλα οταν παντρευτηκα με σταματησε ο νικος δεν ηθελε να δουλεβει η κοκονα του ετσι μου ελεγε.Οποτε σπιτι και παιδια.Δεν με πηραξε βεβεα αυτο μου αρεσε να ειμαι σπιτι και να φροντιζω τους παντες και τωρα που με αγκαλιασε η κολητημας ολοι τους φροντιζουν εμενα. :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
 #78208  από litsa
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:30 am
τι πριν από 3 μήνες???
'άντε καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-adore: :romance-adore: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #78209  από Ιωάννα
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:33 am
Αθηνούλα σ αφήνω γιατί αύριο δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου!
Έχω κ μια ελαφριά ζααααααλη!Ελπίζω να κοιμηθώ ήσυχα απόψε!
φιλια σε ολους !!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!
 #78210  από αθηνα47
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:34 am
πριν τρει μηνες ειχα κατεβασει ρολα γιατι ειχα παθει ψυχηκο περαδωθε.Ελεγα οτι ειμαι μια :character-oldtimer: αναπηρη και δεν θα επρεπε να ειμαι ουτε και συζηγος καλη ο νικος με στριμοξε και μου ξεκαθαρισε οτι οσο αναπνεα και οσο ο.............χαμογελουσε ημουν γυναικα του και με αγαπουσε οποτε........μια χαρα ηρθαμε για να μηνουμε και θα νικησουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΟΛΕς ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
 #78251  από sofia13
 Δευ Σεπ 24, 2012 2:19 pm
Κορίτσια θα επανέλθω λέμε, γαμώ την περιφερική διπλοπία μου. Ουτε να διαβάσω μπορώ, άρα θα συγχωρήσετε οτι βαρβάτη μ....α γράψω . Σας αγαπώ και σε λιγο πάλι κοντά σας. Δεν κατάφερα να δώ τι εργάκι παίξατε κατα την απουσία μου, αλλά θα γυρίσω ενημερωμένη -και αυτό ΔΕΝ είναι απειλή, Ο.κ;
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 38