και τι σκας;;;;;;;;;;;;;;;; εκμεταλευσου την κουρα ομορφιας για ιδιωτηκο παρτυ.Βαλε κατω τον καλο σου και εξηγησε του οτι δεν πρεπει να παει χαμενη τοση ομορφια.

τωρα μια και εισαι εδω μεχρη να πας εκει...........καλα θα περασουμε.και εγω μονη ειμαι παρεα με τον μιτσο μου [το λαπτοπ λεω ετσι] ο νικος ειναι κατω με τα παιδια και παιζουν ηλεκτρονικα.Τους εχω και ενα μπολ με ποπκορν και μια χαρα.Ειναι η ατομηκη μου ωρα με τον μιτσο μου βλεπεις και δενμου αρεσει να μας διακοπτουν.

Το εχω εδω και ενα χρονο και ειναι ο κολητοςμου.Να φανταστης οτι οταν μου τον εφεραν δωρο ειπα οτι ειναι τρατζικ μια

που σαλιονε το μολυβι να μαθει κατι τετοιο.Αλλααααααααααααααααα να που εμαθα.Και να σου πω μια φαση με την πρωτη μου εμπιρια .Τον περνω [τον μιτσο ενωω πονηρη] τον βαζω σε λητουργια και περνω και στικακι με ιντερνετ ειμαι στο νοσοκομειο μονη και λεω δεν κανεις ρε αθηνα μια βολτα στα πονηρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εεεεεεε παιδακι ειμαι και εγω μην ρηξω ενα βλεφαρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; μπενω google γραφω πονηρες ταινειες και μου βγαζει ενα σωρο διαβαζω και διαλεγω ενα που ελεγε.ειμαι μαυρος και μαρεσει.............ΑΑΑΑΑΑΑΑ λεω η καλογρια εδω ειμαστε μπενω καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαυριζει ολη η οθονη μου.Ταπαιξα περιμενω και μετα απο ενα λεπτο κανει την εμφανηση του ενας μπλακ πιπολ με ολοτου..........................το μεγαλειο στο χερι.Να με κοιταει και να γελαει...........και το απο κατω μερος της οθονης σιγα σιγα να την κανει σε αλλη γη αλλα μερη.Ρε τη το απενεργοποιησα τη εκανα τερμα τι μετανειες τη βουντου τι επικλησης τιποτα ο αραπης καθε φορα που ανοιγα την οθονη ο αραπης με την παπαμιστουρα στην χουφτα φατσα καρτα και να γελα.Κληνω τον μιτσο τον περνω αγκαλια και την καν με την ρομπα εξω απο το νοσοκομειο.Κοψε φαντασιοση

με κοκκινι ρομπα με τον ταζ στην πλατη μπιτζαμα γκρι με τον υπεροχο ταζ και σπορτεξ αγκαλια στο δεξι ορο και στο αρηστερο τον μιτσο.Ημουν το ονοιρο καθε αντρα εκεινη την στυγμη.Μπενω σε ενα μαγαζι ενα τετραγωνο ποιο κατω και αυτοι με στελνουν στον γερμανο.Μπενω μεσα και παω σε ενα παλικαρι και του λεω σιγα σιγα το προβλημα μου.Τον ανοιγη τον κοιτα και το κωλοπαιδο γυρναει ουρλιαζωντας πησω του και λεει.Τακη πετρο ελατε να δητε τη επαθε η κυρια με εναν αραπη.

ΤΕΖΑ ΕΓΩ αφηνω τον μιτσο μουκαι την κανω.Ειχε μπει ιος και εγω πηρα τα βουνα.Την αλλη μερα εστηλα τον νικο και τον πηρε που να ξαναπαω εγω απο εκει.