• γενοσιμα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78099  από sofia13
 Σάβ Σεπ 22, 2012 9:16 pm
Κωστα απο χθές ήδη εβαλα στον τοίχο γραμμένο με χοντρά γράμματα κόκκινου μαρκαδόρου το ...ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ... αλλά και η ερώτηση '' Βρε παιδιά μήπως λέει -παμε κι' εμείς ΚΕΠΑ - στη γλώσσα του; Ποιό νεφρό και πιο συκώτι...Ολα καινούργια απ΄τα γέλια. Νομίζω οτι είναι το σλόγκαν του αιώνα τουλάχιστον εδώ σ΄αυτό το φόρουμ. Σκέφτηκα να το τυπώσω σε μπλουζάκι που θα φοράω τη μέρα που θα περάσω επιτροπή. Λές να με δέσουν; Εισαι τελικά ΜΟΡΦΗ. :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #78113  από Κώστας
 Σάβ Σεπ 22, 2012 10:58 pm
Κρίμα που δεν προλαβαίνουμε για αύριο, αλλά η ιδέα της Σοφίας δεν θα πάει χαμένη!
ΝΑΙ!
Προτείνω να τυπώσουμε μπλουζάκια με το ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ και να τα φοράμε όταν κυκλοφορούμε (επιλεκτκά, όχι πάντα, μη σαλτάρετε). Δεν μπορεί! Κάποιοι θα μας ρωτήσουν τι σημαίνει αυτό που γράφει η μπλούζα που φοράτε ρε παιδιά; Και τότε θα τους εξηγούμε τι τραβάμε. Έτσι μέσα από το χαβαλέ και το γέλιο θα καταφέρουμε να γνωστοποιήσουμε σιγά - σιγά στον απλό κόσμο, τη θλίψη και απογοήτευση, που τόσες και τόσες φορές, το Κράτος μας, μας αναγκάζει να βιώνουμε!
Και τότε δε μπορεί, τουλάχιστον κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν και θα γίνουν αρωγοί μας, ενισχύοντας και με τις δικές τους φωνές τις δικές μας, που δυστυχώς μέχρι στιγμής ξαναγυρνάνε στ΄ αυτιά μας όπως ο αντίλαλος στα βουνά!

Υσ. Το ξέρω ότι αυτό που λέω είναι ρομαντικό και σε επίπεδο επιστημονικής φαντασίας, αλλά όπως και να το κάνουμε, το μπλουζάκι το καλοκαίρι στη παραλία, δε θα παίζεται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Κυρ Σεπ 23, 2012 12:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #78124  από Κώστας
 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:30 am
TSHIRT_black.jpg
TSHIRT_black.jpg (41.67 KiB) Προβλήθηκε 895 φορές
Πως σας φαίνεται;
 #78126  από sofia13
 Κυρ Σεπ 23, 2012 1:16 am
Καλα που ήσουν τοσο καιρό αμπαρωμένος Κώστα; Και γω που είχα τα ματια μου και δεν 'εβλεπα το υποβόσκον χιούμορ που τώρα μας διέλυσε όλους νομίζω.; Ασε τις ευαισθησίες. Ξ'εχνατες , δεν περπατάνε. Παμε λοιπόν ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ κι' οπου μας βγάλει..... :greetings-waveyellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #78128  από κατερινα 55
 Κυρ Σεπ 23, 2012 5:45 am
Κώστας έγραψε:ΕικόναΠως σας φαίνεται;

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
 #78148  από sofia13
 Κυρ Σεπ 23, 2012 5:09 pm
Μονο yes,yes,yes κΑΤΕΡΊΝΑ;;; Και λίγα λές. μας χάλασαν ακόμη και το πρωτογενές υλικό τα καθίκια. Ψαχνόμαστε και δεν βρισκόμαστε !!! Ουτε καν μεταξύ μας , αλλά σιγά μην την πατήσουμε . Και το μπλουζα'κι ΚΟΥΑΓΙΜΕΜΕ, ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ, σε δυό μερες θα το έχω!!! Και θα το φοράω!!!!...Κουράστηκα πιο πολυ' να κρύβομαι , απο το να παλευω. !!! Τωρα που χρειάζομαι τη '' μαυρη γοητεία μου'' , το μπαστούνι μου εννοώ, ε, πια διαλέξεις κατάντησα να δίνω, και με ρωτάνε - πώς εσύ πρώην αθλήτρια, πρώην χορεύτρια , πρώην κ.λ.π . Ενημερώνω ΟΣΟ μπορώ τον κόσμο ....ΜΑΘΑΙΝΩ ακομη πράγματα εδώ μέσα. Αλλά οτι μαθάινω το περνάω έξω, οσο μπορώ . Οτι μπορώ . ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ λοιπον και να δείτε ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.........
 #78183  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Κυρ Σεπ 23, 2012 9:58 pm
:teasing-nutkick: τέλειο. το χρώμα της μπλούζας τι συμβολίζει; :handgestures-salute:
 #78186  από κατερινα 55
 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:11 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε::teasing-nutkick: τέλειο. το χρώμα της μπλούζας τι συμβολίζει; :handgestures-salute:

Την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!!! :teasing-neener: :teasing-neener:
 #78213  από Κώστας
 Δευ Σεπ 24, 2012 1:33 am
Το μπλουζάκι θα κυκλοφορεί σε όλα τα χρώματα.
Κάθε ενδιαφερόμενος θα παραλαμβάνει με email το λογότυπο και θα το τυπώνει σε μπλουζάκι της αρεσκείας του.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Δεν κυκλοφορούν γενόσημα μπλουζάκια!
Ό,τι βρείτε στο εμπόριο να κυκλοφορεί και να του μοιάζει είναι αντίγραφο κακής ποιότητας και κλεψίτυπο.
 #78214  από sofia13
 Δευ Σεπ 24, 2012 1:57 am
πως να μη σου ζητάει συγνώμη και πως να μην υποκλίνεται , η ρομαντικόχαζη του φόρουμ κι΄οχι μόνο; Αυτο που είπα. ΜΟΡΦΗ. τελος. Τα του καίσαρος τω Καισαρη [και η ορθογραφία φευγάτη]. Παμε κιουμεμε κεπακο. Εδω έγινε ήδη χαιρετισμός , αντι καλημέρας. !!!!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8