• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78112  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 22, 2012 10:39 pm
Σας κανω το χατιρη οχι τιποτα αλλο για να δητε ποσο σας αγαπω :romance-adore: :romance-adore:
 #78115  από litsa
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:08 pm
καλώς όρισες και στο coffee break!!!!!!!!
που είστε κορίτσια????
για λέτε για πείτε ...χαχαχαχαχα!!!!

φιλιάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
 #78117  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:14 pm
λιτσα λιτσα λιτσα εισαι μια κουκλιτσαααααααα αντε και στο καφενειο της βουλης.Οχι τιποτα αλλο να μαθουν τελικος ολοι αυτοι εκει μεσα οτι μπορουμε καλητερα απο αυτους να πηνουμε καφεδακι και να κουςκουσςβουμεεεεεεεεεεεεε
 #78118  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:19 pm
σοφη μου απαντηση απο εδω και μην σκας κοπελα μου δεν εισαι η μονη δεν εισαι :eusa-naughty: :eusa-naughty: αθηνα βραδυ μεσα στο αμαξι με τον νικο Κατεβενουμε ενα δρομο καπου κεραμικο και κοιταω γυρω μου εξτασιασμενη.Νικο μου λεω κοιτα τι ομορφος δρομος ολα τα σπιτια εχουν τα φωτα τους αναμενα και ειναι τοσο γραφικα ετσι να κανουμε και εμεις στην γειτονια μας θα ειναι τρελα..........................................
 #78119  από litsa
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:20 pm
:happy-smileyinthebox:

έτσι έτσι με εσένα αθηνούλα αρχηγό!!!!!!!!!!!

:romance-heartsthree: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:

:happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:
:happy-smileyinthebox: έχουμε και κίντερ έκπληξη...

που είστε κορίτσια???
:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :happy-partydance: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :banana-dreads:

αχ αυτός ο νίκος ...βιβλίο γράφει...... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #78120  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:23 pm
δεν ξερω αν γραφει βιβλιο με τις μ.....που κανω αλλα σηγουρα χαπια θα χρηαστει λιαν συντομος :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
 #78121  από sofia13
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:24 pm
Κατι ύποπτο παίζει απόψε και δεν τραβάει η ομάδα!
 #78122  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 22, 2012 11:27 pm
αυτο το επιασα και εγω σοφια. :think: μαλλων καποιοι νικολακιδες τραβανε κουπι αποψε και οι ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ κανουν παρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :banana-dreads: Υ.Γ..Για να γελασουμε και λιγο κατι που μου εδωσε ο γιος μου την πρωτη του μερα στα θρανια :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: Το καλό, το άσχημο και το χειρότερο!
Καλό : η γυναίκα σου δεν σου μιλάει.
Aσχημο : θέλει διαζύγιο.
Το χειρότερο : είναι δικηγόρος.
Καλό : ο γιός σου μεγαλώνει.
Aσχημο : έχει δεσμό με μια γυναίκα σε προχωρημένη ηλικία.
Το χειρότερο : με την ίδια έχεις δεσμό κι εσύ.
Καλό : ο γιός σου περνάει πολύ χρόνο στο δωμάτιό του.
Aσχημο : έχεις βρει εκεί τσόντες.
Το χειρότερο : σε μερικές παίζεις κι εσύ.
Καλό : ο άνδρας σου επιτέλους συμφώνησε « όχι άλλα παιδιά ».
Aσχημο : δεν μπορείς να βρεις τα αντισυλληπτικά χάπια.
Το χειρότερο : τα έχει πάρει η κόρη σου.
Καλό : κάνεις συζήτηση με τη κόρη σου για την πρόληψη.
Aσχημο : συνέχεια σε διακόπτει.
Το χειρότερο : και σε διορθώνει.
Καλό : ο γιός σου έχει το πρώτο ραντεβού.
Aσχημο : με άνδρα.
Το χειρότερο : που είναι ο καλύτερος σου φίλος.
Καλό : η κόρη σου βρήκε δουλειά αμέσως μετά το πανεπιστήμιο.
Aσχημο : σαν πουτ@ν@.
Το χειρότερο : μερικοί φίλοι σου είναι πελάτες της.
Καταστροφή : βγάζει περισσότερα από σένα.
Καλό : ο άνδρας σου έχει γούστο στη μόδα.
‘Ασχημο : ανακαλύπτεις ότι κρυφά φοράει τα ρούχα σου.
Το χειρότερο : του πάνε περισσότερο απότι σε σένα.
Καλό : διαβάζοντας αυτά γελούσες.
Aσχημο : ξέρεις ανθρώπους με παρόμοιες καταστάσεις.
Το χειρότερο : ένας από αυτούς είσαι κι εσύ !
 #78129  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 23, 2012 9:06 am
Εικόνα
Kαλημέρα τσούπρες μου!!!!!!
Τι κάνετε σήμερα;βλέπω ψόφια πράγματα χθές βράδυ!Κρίμα κ εγώ που μπήκα πουρνό πουρνό να δω τι έχασα!!!!
Εγώ παιδιά χθες την άραξα στον καναπέ κ περίμενα να κουραστούν τα παιδιά για να τα βάλω για ύπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βλέπεις τους είχα τάξει ότι θα τους άφηνα να κοιμηθούν ότι ώρα θέλουν καθότι Σαββατόβραδο.
Το αποτέλεσμα..............................κοιμήθηκα στον καναπέ και τα παιδιά αλωνίζανε μέχρι τις 12!Κάποια στιγμή νοιώθω απο πάνω μου κάτι να με σκεπάζει...κάτι να με πλακώνει.....κάτι μου ρχόταν στο κεφάλι τελος πάντων.Ήταν ο Καλός μου που ήθελε να με ξυπνήσει φιλώντας με στο κουτελο!!! :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
Τι ρομαντικό εεεεε!
Εγώ απ την τρομάρα μου πετάχτηκα πάνω κ ο καημένος ένιωσε άσχημα που με τρόμαξε.Αυτό ήταν το Σαββατόβραδό μου κορίτσια.Τίποτα το ιδιαίτερο πέραν του ότι κοιμήθηκα νωρίς πράγμα σπάνιο για μένα!
Αντε καλημερούδια σε όλο τον κόσμο!!
 #78130  από litsa
 Κυρ Σεπ 23, 2012 9:08 am
καλημέρες!!!!!!!!!!
και εγώ ξάπλωσα νωρίς σχετικά, αλλά σηκώθηκα γιατί πονούσε το αυχενικό.... έκανα τις ασκησούλες μου και τσουπ ξανά για ύπνο....

φιλιά
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38