• ΜΕ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #77800  από sofia13
 Τετ Σεπ 19, 2012 11:10 pm
Eφη, δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει ο Hristos .Αν αντέχει η τσέπη σου , κυνήγησε το δια της νομικής οδού. Εχουμε να κάνουμε πια με συμμορίες . Απροκάλυπτα και καταφανώς.!!!!!Μας πεθαίνουν κάθε μέρα οι καραγκιόζηδες , μη το βάζεις κάτω. Ετσι δε μούλεγες πριν καιρό;;;; Αντε κοριτσάκι μου , εδώ είμαστε όλοι για όλους , Ο.κ;;;
 #77802  από EFFIE
 Τετ Σεπ 19, 2012 11:15 pm
sofia13 έγραψε:Eφη, δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει ο Hristos .Αν αντέχει η τσέπη σου , κυνήγησε το δια της νομικής οδού. Εχουμε να κάνουμε πια με συμμορίες . Απροκάλυπτα και καταφανώς.!!!!!Μας πεθαίνουν κάθε μέρα οι καραγκιόζηδες , μη το βάζεις κάτω. Ετσι δε μούλεγες πριν καιρό;;;; Αντε κοριτσάκι μου , εδώ είμαστε όλοι για όλους , Ο.κ;;;
αμα αντεχε η τσεπη μου σοφακι.........δε θα ειχα αναγκη κανεναν........
εχει ο Θεος.......θα την βρω την ακρη.....δε γινεται......... :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
 #77803  από sofia13
 Τετ Σεπ 19, 2012 11:24 pm
Ρε συ Εφη τάπαιξα αλλα μην φύγεις παλι ετσι απότομα. Κράτα επαφή να ξέρω οτι είσαι τουλάχιστον κάπου εκεί εξω. Δεν αντέχω να μην ξέρω για τους '' δικούς '' μου ανθρώπους.....
 #77805  από EFFIE
 Πέμ Σεπ 20, 2012 12:46 am
sofia13 έγραψε:Ρε συ Εφη τάπαιξα αλλα μην φύγεις παλι ετσι απότομα. Κράτα επαφή να ξέρω οτι είσαι τουλάχιστον κάπου εκεί εξω. Δεν αντέχω να μην ξέρω για τους '' δικούς '' μου ανθρώπους.....
ελα ρε σοφακι :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: .........ολοι μαζι ειμαστε γιατι ολοι μαζι το παλευουμε......... :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
 #77819  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 20, 2012 9:22 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!! Λοιπον !!!!! Το προβλημα της Εφης , που ειναι προβλημα ΠΟΛΛΩΝ ακομα συνασθενων και, γενικα, ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ , εχει να κανει με τα ασφαλιστικα τους ταμεια , οχι με τα ΚΕ.Π.Α. !!!!!!! Τα ΚΕ.Π.Α , απλως, δινουν τα ποσοστα αναπηριας !!! Θα ''τρεξουμε'', λοιπον, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!Δεν ειναι αναγκη, να κινειται ο καθενας μονος του , δικαστικα ή με αλλο τροπο !!!!!Ενα απο τα αιτηματα του αναπηρικου κινηματος ειναι .....ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ, ετσι ωστε να μπορουν να εχουν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, ανεξαρτητα απο οφειλες στο ταμειο τους !!!!! Την περασμενη βδομαδα, μελη της Ομαδας Αλληλεγγυης Ανθρωπων με σκπ και αλλοι χρονιως πασχοντες, εκαναν παρασταση διαμαρτυριας στον ΟΑΕΕ, οπου συζητησαν με τη διευθυντρια , ακριβως γι αυτο το προβλημα ! Μετα απο λιγες μερες, η διευθυντρια , τηλεφωνησε στη Μαρινα ( την εμπνευστρια της ομαδας αλληλεγγυης) και της ειπε οτι το θεμα ειναι ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!!!! Επομενως, πιεζουμε το υπουργειο εργασιας, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ !!!!!!!! Θυμιζω το πανελλαδικο παναναπηρικο συλλαλητηριο, την Πεμπτη 27 Σεπτεμβρη , στις 10πμ, στην Ομονοια !!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: http://www.eskamea.gr ΥΓ. Καπως ετσι δημιουργηθηκε η Ομαδα αλληλεγγυης ! Για να εξασφαλισει φαρμακα, σε ανασφαλιστους συνασθενεις ....τα μοιραζονται με αλλους......
 #77838  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 20, 2012 1:08 pm
sofia13 έγραψε:ANNA γι' ακόμη μια φορά :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
.....δεν ειχα προλαβει , καλα-καλα, να γραψω αυτα που εγραψα και......εσκασε η...βομβα του ανασφαλιστου φιλου μας, του Χρηστου , με το τυσαμπρι !!!!!!!!!!!!!!!!! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #77874  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 20, 2012 5:26 pm
Λοιπον, Χρηστο !!! Δυστυχως ή ευτυχως , οι περισσοτεροι συνασθενεις, αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα , χρονια τωρα ! Βεβαια, αλλο ειναι να τα εχεις ακουστα και αλλο να τα ζεις !!! Δεν μας φτανουν τα προβληματα της υγειας μας , εχουμε και τρικλοποδιες καθε φορα που διεκδικουμε μια κεκτημενη ''παροχη'' !!!! Ξαναλεω !!!!Μονο αν αντιδρασουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , θα γινει κατι ! Και οχι μονο για μας, με τη σκπ, αλλά για ολους τους χρονιως πασχοντες ! Τα προβληματα ειναι κοινα ! Εμεις , βεβαια , εχουμε να αντιμετωπισουμε και το ...ατιμο...υπουλο...απροβλεπτο..προσωπο της νοσου μας ! Εχουμε και την ''ατυχια'' να μη φαινονται παντα τα συμπτωματα μας !!!!!! Μπειτε στο φατσοβιβλιο και ψαξτε για την ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ , ζητειστε βοηθεια !!!! Στο θεμα ''επιδοματα sos'' στο ''κρατικες -κοινωνικες υπηρεσιες'' , μπορειτε να διαβασετε για την εκδηλωση διαμαρτυριας που εγινε στις 12 Σεπτεμβρη !!!!!! Ακομα στο http://www.eskamea.gr , μπορειτε να διαβασετε για το παναναπηρικο συλλαλητηριο , που θα γινει στις 27 Σεπτεμβρη ! Επισης θα βρειτε αριθμο τηλεφωνου, οπου μπορειτε να ζητησετε βοηθεια :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77901  από Hristos!
 Πέμ Σεπ 20, 2012 9:28 pm
Μπραβο Αννα. Πολυ καλες κινησεις. :bow-yellow: :bow-yellow:
Απο δω και περα οσο θα ειμαι Αθηνα και θα μπορω να τρεχω, μιας και πλεον ειμαι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ και ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ και η επιδεινωση ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ, θα ερχομαι σε ολες τις παραστασεις διαμαρτυριας. Ελπιζω στην επομενη να ειμαι εδω, μιας και απο οτι εμαθα προς τα τελη του μηνα θα ερθει η αποφαση σπιτι, οποτε θα πρεπει να ταξιδεψω να την παραλαβω και να κινησω τις διαδικασιες μηπως και δικαιωθω, οσο αντεχω ακομα.