• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7708  από elena
 Πέμ Αύγ 06, 2009 1:51 pm
καλημέρα σας!!! :D

vivi_gia δεν είμαστε σε ψιλο-αποσύνθεση...είμαστε σε πλήρη αποσύνθεση!!! :D :D

οι περισσότεροι λείπουν σε διακοπές και από ότι φαίνεται οι υπόλοιποι βαριούνται να γράφουν...

Maria77 ελπίζω να τελειώσει επιτέλους το σπίτι!!!

ακόμα και εγώ κρατάω με το ζόρι το καφενείο!!!άσε δε τους άντρες ... :D :D

με τι λέτε να ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες?σκέφτεστε κάτι?
καλά έχετε χρόνο όσο θέλετε...μέχρι τότε πολλά χαμόγελα :D :D :D :D σας μοιράζω...γιατί όπως λέει μια θιβετιανή παροιμία:
Όταν χαμογελάς στη ζωή,το μισό χαμόγελο είναι για το πρόσωπό σου και το άλλο μισό για το πρόσωπο κάποιου άλλου...

καλή συνέχεια σε ότι κάνετε!!!

φιλιά σε όλους
elena
 #7713  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 06, 2009 8:21 pm
Μπορεί μερικοί να βαριούνται να γράφουν πάντως εσύ δεν έκανες τα μαθήματά σου, Άριελ παιδάκι μου... Κι εγώ να περιμένω απαντήσεις μόνη; :!: Πρέπει να είμαστε συνεπείς... Χι, χι, χι... :D

Ψέματα; :shock:
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Φιλιά :lol:
 #7720  από aoratos
 Παρ Αύγ 07, 2009 11:49 am
Καλή σας μέρα αγαπητές και αγαπητοί.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη/δυσάρεστη (όπως το πάρετε :lol: ) θέση να σας κάνω μια ανακοίνωση.

Η εταιρεία Aoratos Co. Ltd. Copyright © All Rights Reserved που είναι μία από τους χορηγούς του Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" θα απουσιάσει για δύο με τρεις βδομάδες περίπου λόγω διακοπών.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως αποσύρεται από την χορηγία που έχει αναλάβει και θα επανέλθει για να της καταμεριστεί το αναλογούν μερίδιο. :lol:

Καλά να περάσετε όλοι και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε όπως λέει μία πολύ καλή φίλη μας εδώ! :D :lol:

Καλές βουτιές για όσους κάνουν και ρίχτε το λίγο έξω... κάνει καλό. ;)

Αντίο σας και καλή αντάμωση !! :)

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
 #7721  από elena
 Παρ Αύγ 07, 2009 12:16 pm
καλημέρα σας αγαπητές και αγαπητοί

βρίσκομαι στην ευχάριστη/δυσάρεστη (όπως το πάρετε :) )θέση να σας κάνω μια ανακοίνωση
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΝΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!! :)
:D :D :D :D

παρόλα αυτά θα πρέπει να πω ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ στον χορηγό aorato ,ρίξτο και πολύ έξω ...γιατί εγώ από το πρωί μόνο τα σκουπίδια έριξα,το βράδυ ρίχνω το διάβασμα της αρκούδας,και το μεσημέρι το ρίχνω στον ύπνο :D :D

και από χαμόγελο ...ξέρω ...θα χασκογελάω μόνη μου :D :D :D :D

καλές διακοπές και στους υπόλοιπους που φεύγουν :D :D :D

φιλιά σε όλους!!!

Υ.Γ μην ανησυχείς LL-MM ,θα σου απαντήσω ,δώσε μου μόνο λίγο χρόνο!!!

παιδιά να μετρηθούμε ,να δούμε πόσοι μείναμε.....ΕΝΑ...
 #7722  από vivi_gia
 Παρ Αύγ 07, 2009 12:52 pm
kalimera. kala na perasete aorate kales vouties!! ego sdo eimai akoma alla opos katalavenete mou exoun roufiksei to aima :D :) :P
 #7725  από LL--MM
 Παρ Αύγ 07, 2009 3:07 pm
Μα κι εγώ, Άριελ, παιδάκι μου, είμαι εδώ, η μελέτη του κειμένου που σου έστειλα είναι απαραίτητη για να σωθούν όλα τα μέλη του mssociety από την επιδημία αυτήν, εξέχων μικρόβιο της οποίας σου έστειλα να επεξεργαστείς ιδιεταίρως... Καταλαβαίνεις ότι τα δύο πρότερα κρούσματα ήταν "ότι και το κρυολόγημα-κατάθλιψη απέναντι στην όντως σοβαρή σκπ" όπως θα έλεγε κάποιος αθηναίος αναπληρωτής τρομάρα του...

Αυτό το κρούσμα επιβαρύνει την υγεία μας, το πορτοφόλι μας (θα συνεχίσει αν το κάνει, άν δεν απολυμάνουμε εκτενώς), και γενικότερα είναι τόσο ευρέως διαδεδομένο που δε μπορούμε να το περιορίσουμε... Ας μή χρειάζεται να το υποστούμε ακόμα και εδώ... :x

Πολλά φιλιά στη μελετηρή Έλενα (που θυσιάζεται αυγουστιάτικα για μας), στους χορηγούς και σε όλους γενικά :D

Αχ, πότε θα έρθει το Αφεντικό μας να μας καθαρίσει την εστία μολύνσεως... Καλές διακοπές Στάθη, μάζεψέ την όμως, κορτιζόνες περιμένεις να βαρέσουμε τα κακόμοιρα;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #7738  από litsa
 Σάβ Αύγ 08, 2009 12:30 am
δυστυχώς έγραψα ένα κατεβατό και μου έσβησε///
:( :( :( :( :( :(
αύριο πάλι!!!!!!!!!!!!1
 #7741  από Maria77
 Σάβ Αύγ 08, 2009 10:02 am
Καλημέρα σε όλους και όλες :D :D :D Δηλαδή σε όσους μείναμε :lol:
Έλενα είμαι και εγώ εδώ, δεν έφυγα για διακοπές...οπότε έχουμε και λέμε...ένας, δύο, τρείς(!)(!) :lol: :lol:
Καλές διακοπές στους υπόλοιπους της παρέας! Θέλουμε foto απο τις διακοπές σας όταν θα επιστρέψετε με το καλό ;)
Επιτέλους οι πολλές δουλειές του σπιτιού τελείωσαν, οπότε τώρα θα είμαι πιο χαλαρή :D :D Μετακομίζω εντός των ημερών, θα ξεκινήσω σιγά σιγά, παίρνοντας κάθε φορά και λίγα πράγματα!

Να επιστρέψει και το αφεντικό με το καλό, να δούμε τί θα γίνει με το θέμα που προέκυψε...Καλές διακοπές Στάθη :)

Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκυρίακο :D

P.S.: Παρακαλώ μόλις επιστρέψουν οι χορηγοί να δούμε τί θα γίνει με την ανακαίνιση του καφενείου! Καλοκαιρινό το καταντήσαμε... :lol:
 #7769  από litsa
 Σάβ Αύγ 08, 2009 11:58 pm
nai!
καλές διακοπές σε όλους !!!!!!!!!!!!!!
και Στάθη γυρνα να μαζέψεις αυτήν που πρέπει!!!!!!!
 #7775  από ioanna_melina
 Κυρ Αύγ 09, 2009 3:28 am
Γεια σε όλους! :D
Τι καλό καλοκαίρι να πω,τόσο καιρό που λείπω πέρασε το καλοκαίρι σχεδόν! :lol: Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και να μη συνέβει σε κάποιον τίποτα δυσάρεστο. Είχα το λάπτοπ στην Αθήνα για επισκευή και φυσικά έκαναν 2μήνες να το επιστρέψουν. :evil: Δεν το περίμενα,αλλά μου έλειψε το φόρουμ,αν και δεν ήμουν το μέλος με την ενεργότερη συμμετοχη! Αλήθεια! Διαβάζω τα νέα θέματα,βρίσκω νέα μέλη και θέλω να απαντήσω σε όλα μα εχει ήδη περάσει η ώρα! :(
Θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας! Είχα ξεκινήσει το Rebif πριν 8 μήνες,αλλά ακολούθησα την αγωγή μόνο 2 μήνες επειδή μου δημιουργούσε παρενέργειες,κυρίως ψυχολογικές. :oops: :cry: Μόνο που δεν έπαθα κατάθλιψη και έγινα νευρική αν και φύσει ήρεμη! Έτσι,λοιπόν, εδώ και 6 μήνες έβρισκα δικαιολογίες και από φόβο δεν πήγαινα στο γιατρό. Να που με ανάγκασαν όμως και οι εξετάσεις έδειξαν βελτίωση!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Μικρή μεν,βελτίωση δε!!!!!!!!!!!!Βέβαια εγώ δεν αισθάνομαι διαφορά :roll: Α! Προς Θεού, μην το παρερμηνεύσει κανείς οτι δε χρειάζεται η αγωγή! :o Θα του κόψω τα πόδια! :x Επειδή,αντίθετα,η βελτίωση προέκυψε μάλλον από τη 2μηνη χρήση Rebif!
Nιώθω πιο αισιόδοξη,παρά το κουραστικό καλοκαίρι,και μπορεί να σας ζάλισα όμως ένιωσα πως θέλω να το μοιραστώ μαζί σας που μπορείτε να με νιώσετε :oops:
Τώρα θα ξεκινήσω το Copaxone.. Εύχομαι οι ώσεις να γίνονται όλο και πιο σπάνιες και να ακούμε πιο συχνά καλά νέα! :D

(ΥΓ Τι παράδοξο!..Τη μέρα που άκουσα τα καλά νέα,πέθανε ο γατούλης μου ο Κόκο...Ξέρω,μπορεί να φαίνεται αστείο που βυθίστηκα σε μελαγχολία,αλλά ήταν το μοναδικό φιλαράκι μου και με στήριζε με τον τρόπο του!......)
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 2901