• εστίες στον θώρακα

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77709  από yamd
 Δευ Σεπ 17, 2012 9:52 pm
Πήγα σε καλούς νευρολόγους στην θεσσαλονίκη απο τους πιο γνωστούς και καθηγητές..σκλυρηνση χωρις εστίες είπανε δεν υπάρχει..αύριο θα κάνω και προκλήσεις δυναμικά δεν μου το ζήτησε κανείς εγω το ψάχνω μήπως και βγάλω άκρη.κουραστηκα πολυ να ψάχνω.καθε βράδυ έχω κάψιμο στα ποδια την ώρα που χαλαρώνει..τυχαίο και αυτο;επίσης ένας καθηγητής μου είπε ότι τα συμπτώματα μου δεν είναι συνεχόμενα δηλ μια μέρα κουτιά ζει το ένα πόδι την άλλη το Αλλο.και οταν λέω μουδιασμα εννοώ όχι όλο το πόδι μια το γόνατο μια η γαμπα μια τα δαχτυλα.αλλα δεν ισχύει αυτο που είπε γιατι εγω διάβασα ότι σε μερικούς ισχύει αυτο..δεν βγάζω ακρη
 #77711  από yamd
 Δευ Σεπ 17, 2012 10:01 pm
Μαγνητικες έκανα πέντε δυο κεφάλι μια αυχένα μια θώρακα μια μεση όλες καθαρές.αυτο που ρωτάς για την μαγνητικη δεν το ξέρω μαλλον κλειστό.
 #77713  από billios
 Δευ Σεπ 17, 2012 10:42 pm
Πήγα σε καλούς νευρολόγους στην θεσσαλονίκη απο τους πιο γνωστούς και καθηγητές..σκλυρηνση χωρις εστίες είπανε δεν υπάρχει..

Αυτο μαλλον με καλυψε,δεν θελω να σε μπερδεψω αλλο.
Να φανταστω οτι ουτε κηλη μεσοσπονδυλιου η' αυχενα υπαρχει
 #77715  από Ιωάννα
 Δευ Σεπ 17, 2012 11:02 pm
Κοριτσάκι μου τί κάνεις;Ταλαιπωρήσε ακόμα βλέπω!Γιατί δεν κοιτάς λίγο πως θα απαλλαγείς απ τα συμπτώματα με διάφορους τρόπους.......διατροφή -φυσικοθεραπείες -κάτι τελος πάντων που θα σου υποδείξει ένας ειδικός.Εγώ κάποια στιγμή έκανα βελονισμό σ ενα φυσικοθεραπευτή για πόνους στη μέση κ το θώρακα κ είδα μεγάλη βελτίωση!!!Υπόψιν ότι έχω 3 κήλες στο θώρακα κ καμμία στη μέση.Δεν ξέρω...καμιά φορά αναλωνόμαστε με άσχημα και βλαβερά πράγματα τόσο για μας όσο κ για τους δικούς μας ανθρώπους.Κατι άλλο να σου πώ που μου είπε ένας ορθοπεδικός όταν γέννησα το 1ο παιδί μου:οι ορμονικές αλλαγές στην εγκυμοσύνη φέρνουν τα πάνω κάτω στον οργανισμό και θέλουν πολύ χρόνο γαι να επανέλθουν.Τότε έπαθε ο κόκκυγάς μου κ είχα τέτοιο πρόβλημα που μου είχα κάνει μεχρι κ 2 διηθήσεις στη σπονδυλική στήλη με κορτιζόνη και δε μου πέρασε.Μου είχαν πει τότε ότι μπορεί να πάρει μέχρι κ 18 μήνες απ τη γέννα για να περάσει κ τελικά πέρασε ΜΟΝΟ του στα 2 χρόνια .Σίγουρα δεν ήταν εύκολη υπόθεση αλλά δεν γινόταν κ κάτι άλλο....απλά υπέμενα κ περίμενα.Φρόντισε να χαρείς το γάμο σου κ το παιδάκι σου όσο γίνετε περισσότερο κ ψάξου....για ανακούφιση των συμπτωμάτων σου.......ΑΝ είναι επώδυνα!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77742  από yamd
 Τρί Σεπ 18, 2012 9:42 pm
μολις εκανα ηλεκτρομυογραφημα προκλητα δυναμικα οπτικα ακουστικα και σωματοαισθητικα.ολα φυσιολογικα παλι....μονο η παρακεντηση εμεινεν τωρα..λογικα αυτη θα δειξει?
 #77744  από Ιωάννα
 Τρί Σεπ 18, 2012 9:56 pm
yamd έγραψε:μολις εκανα ηλεκτρομυογραφημα προκλητα δυναμικα οπτικα ακουστικα και σωματοαισθητικα.ολα φυσιολογικα παλι....μονο η παρακεντηση εμεινεν τωρα..λογικα αυτη θα δειξει?
Μπράβο κορίτσι μου !!!!Είδες που όλα είναι καλά;Αν πονάς ...ψάξου διαφορετικά....όπως σου είπα!!!!!!!!!!!!
Οσφυοπαρακέντηση γιατί να κάνεις;.....δεν καταλαβαίνω.Είμαι σίγουρη ότι αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο κ ζητήσεις κάτι τέτοιο δεν θα στην κάνει κανένας.Πρόσεξε όμως γιατί υπάρχει πιθανότητα σε ιδιωτικό να στην κάνουν για να πάρουν τα χρήματα!!!!!!!Συνεννοήσου τον καθηγητή που μου ελεγες....φαίνεται σωστός.Πάντως εγώ κοριτσάκι μου απο μια μεριά σε θαυμάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πως μπορείς να υποβάλεσαι σε τόσες εξετάσεις;Πέρα απ το οικονομικό κόστος...το ψυχολογικό δεν σε προβληματίζει;..........Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σε θέλουν "δίπλα" τους ......για σκέψου λίγο....είμαι σίγουρη ότι αν αρχίσεις ν ασχολείσαι λίγο μαζί τους τα πράγματα θα καλυτερεύσουν!!!!!!!!!!!Σε φιλώ!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77745  από Maraki28
 Τρί Σεπ 18, 2012 9:59 pm
yamd έγραψε:μολις εκανα ηλεκτρομυογραφημα προκλητα δυναμικα οπτικα ακουστικα και σωματοαισθητικα.ολα φυσιολογικα παλι....μονο η παρακεντηση εμεινεν τωρα..λογικα αυτη θα δειξει?

Και αν βγει και η παρακέντηση καθαρή (που κατά πάσα πιθανότητα θα βγει) μετά τι θα κάνεις για να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι κάτι έχεις????? :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #77747  από billios
 Τρί Σεπ 18, 2012 10:58 pm
Ειναι αδιανοητο να κανεις παρακεντηση,ξερεις τι ειναι η παρακεντηση και για ποιον πραγματικα λογο και ποτε την κανουν?
 #77749  από yamd
 Τρί Σεπ 18, 2012 11:21 pm
την κανουνε οταν δεν μπορουνε οι γιατροι να βρουνε αυτα που δεν δειχνει η μαγνητικη...κανω λαθος?
 #77751  από Π.Μ79
 Τετ Σεπ 19, 2012 12:11 am
yamd έγραψε:την κανουνε οταν δεν μπορουνε οι γιατροι να βρουνε αυτα που δεν δειχνει η μαγνητικη...κανω λαθος?
Περίπου στο μέγεθος του Κρόνου...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10