• Συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #77668  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 17, 2012 12:26 pm
Κυριακή 23/9
11.00 πμ
Mall Μαρούσι
3ος όροφος
Gourmet Burger Kitchen

Για καφέ, τσάι, βόδι, αγριογούρουνο

Κυριακή γιατί το parking κοστίζει 3 ευρώ για όσο καθήσεις τις υπόλοιπες μέρες έχει χρονοχρέωση

Πείτε ποιοι θα έρθετε για να ξέρουμε περίπου αριθμό θέσεων
 #77669  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 17, 2012 12:49 pm
Γιάννης έγραψε:Κυριακή 23/9
11.00 πμ
Mall Μαρούσι
3ος όροφος
Gourmet Burger Kitchen

Κυριακή γιατί το parking κοστίζει 3 ευρώ για όσο καθήσεις τις υπόλοιπες μέρες έχει χρονοχρέωση

ΝΑΙ !!!!!!!! Ομως, ΔΕΝ τρωω αγριογουρουνο !!!!!!!ΔΕΝ θελω ουτε βοδι !!!!!!!! θελω καφεεεεεε........!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77670  από Μιμικαμ
 Δευ Σεπ 17, 2012 1:01 pm
Μέσα κι εγώ......άντε και πολύ το καθυστερήσαμε..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

ΑΑΑΑΑΑΑ και τρώω απ'ολα....αρκεί να πληρώνει αλλος.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77674  από Φαίδρα
 Δευ Σεπ 17, 2012 1:35 pm
Θα είμαι κι εγώ εκεί! Τσάι παρακαλώ! :romance-grouphug:
 #77682  από κατερινα 55
 Δευ Σεπ 17, 2012 3:23 pm
Γιάννης έγραψε:Κυριακή 23/9
11.00 πμ
Mall Μαρούσι
3ος όροφος
Gourmet Burger Kitchen

Johny δεν το ανακοίνωσες καλά.
Έπρεπε να το κάνεις όπως την προηγούμενη φορά:

"Επειδή είμαι δημοκρατικός τύπος... :violence-uzi:
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/1 MALL 12.00" :teasing-neener:

I'll be there :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #77683  από Ιωάννα
 Δευ Σεπ 17, 2012 3:27 pm
Θέλω κ εγώωωωωωωωωω....................αλλά το ιδιωτικό μου αεροπλάνο είναι για επισκευή.Χάλασαν ,λέει ο πιλότος , ................τα φυστίκια κ χωρίς φυστίκια ..... δεν μπορούμε να πετάξουμε!!!!!!!!!!!!
Θα είμαι νοερά μαζί σας :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77712  από billios
 Δευ Σεπ 17, 2012 10:31 pm
Μωρε και αρκουδα να ειχε παλι μεσα θα 'μουνα.
Βεζυυυυυρη μου...
 #77714  από Ιωάννα
 Δευ Σεπ 17, 2012 10:52 pm
billios έγραψε:Μωρε και αρκουδα να ειχε παλι μεσα θα 'μουνα.
Βεζυυυυυρη μου...
ΑΑΑΑΑ όλα κ όλα.Εγώ φίλε μου αγόρασα ολόκληρο αεροπλάνο για να χω δωρεάν φυστίκια σε κάθε πτήση και τώρα θα πετάξω ....χωρίς φυστίκια; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.Σκεφτείτε λίγο το ενδεχόμενο ....να βρεθούμε ....στην Κρήτη;
Καλή ιδέα εεεε;
 #77790  από billios
 Τετ Σεπ 19, 2012 9:20 pm
Ενα τσιγαρο δρομος ειναι :banana-stoner: .
Τι θα γινει τωρα,θα τη παρουμε τη πολη?
Θα γινει νταλαβερι ! θα κανουμε αλισβερισι !
 #77806  από Ιωάννα
 Πέμ Σεπ 20, 2012 12:46 am
billios έγραψε:Ενα τσιγαρο δρομος ειναι :banana-stoner: .
Τι θα γινει τωρα,θα τη παρουμε τη πολη?
Θα γινει νταλαβερι ! θα κανουμε αλισβερισι !
Μη με τσιγκλίζεις κ εσύ μωρε΄!!!!!!! Δε βλέπεις ότι θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να σας γνωρίσω;
Αλλά το γ....νο ΔΝΤ έβαλε σε πολλά πράγματα απαγορευτικό.......μου χάλασαν κ τα φυστίκια!
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!
:crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8