• ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΒΩ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #77563  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 15, 2012 4:57 pm
IKTIST22 κακο κακο κακο παιδι δεν παιζω πονηρα παιχνιαδια τυπου χαρτιου .....απλα ειμαι τρεις μηνες με πονους απο τις ενεσης και ημουν χωρης :romance-kisscheek: :romance-adore: χτες :banana-dreads: :banana-stoner: :bow-yellow: :bow-yellow: :teasing-nutkick: ειναι τρομερω να ειμαι χωρης πονους και μηλησα με τον γιατρο μου πριν απο λιγη ωρα και μου ειπε οτι εκτος οτι αρχηζει να συνηθηζει ο οργανισμος ειναι και ψυχολογικο.Και αυτες τις μερες ειμαι ποιο κουλ.Μηλησα και διαβασα ολους εσας και η ψυχη μου ειναι ποιο ηρεμη.Ξερεις η ψυχολογια του οτι δεν εισαι μονος μεσα στην αγωνια ειναι τρομερο και φαντασου να ξερεις οτι εκτος απο τους δηκους σου εχεις και καποιους αγνωστους που σε νιοθουν....τωρα βαλτα ολα μαζι και να το πονηρω ......χαρτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: τωρα αν εισαι τζογαδορος εσυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοο
 #77566  από sofia13
 Σάβ Σεπ 15, 2012 7:26 pm
Ε ρε γλέντια στο φόρουμ......Δηλαδή Αθηνά , ,, τζιγκιλτάκ - σουλουκουτρούμ ,, χθές βράδυ... που βρεχε, που βρεχε μον'οτονα... Νικο ;;; Αντε και καλυτεροτερα απόψε που δεν εχεις ενεση.....Εισαι ΜΕΓΑΛΗ ρε Αθηνα. !!!!!!! Τιτάνας, βράχος, λιοντάρι.!!! Και η IKTIS που ηθελε νέα κόλπα για Ρηγαδες....πάρε και συ μαζι με μένα έτσι νάχουμε........Τα φιλιά μου κι' εξακολουθώ ......Ανυπεράσπιστα.... Ο,κ;
 #77567  από Ιωάννα
 Σάβ Σεπ 15, 2012 7:45 pm
Αχ Αθηνα μου γιατί με λές κακό παιδί; Τι ζήτησα η δολια; Λίγα καινούρια κόλπα ζήτησα να μάθω γιατί .....ξέμεινα κ ................πρέπει - δεν πρέπει ; :( :( :( :( :(
Τέλος πάντων !Σοφία μείνε κ εσύ στον άσο κ δεν πειράζει.Τωρα μας τ αλλάζει η Αθηνα :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Κατι άσχετο τώρα ....Εκει γράφετε ότι βρέχει ...εμεις στο Ηράκλειο ψηνόμαστε!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Απίστευτη υγρασία ,σχεδόν άπνια,κουνούπια (μόλις με τσιμπησε ένα- το ρημαδι !) και 30 βαθμοί !!!!!!!!!!!!!
Αν δε μας αποτελειώσει το καλοκαίρι δε θα φύγει!!!!!!!!
Ατέλειωτα φιλιά σε όλους!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77568  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 15, 2012 7:49 pm
σοφια μου σοφια μου εβρεχε εξω εβρεχε και στην αυλη μου και ειμαι ακομα καλητερα σημερα να φανταστης οτι σημερα περπατησα χωρης το μπαστουνι μου οχι βεβεα οτι εγινα κεντερης αλλα το καταφερα,εκανα και ψωμακι....θεε ειμαι η αθηνα και ειμαι καλααααααααααααααα παιδια μου μεσα απο την καρδυα μου να μοιραζει ο θεος υγεια και υπομονη σε ολους οσους εχουν την αναγκη του.Εναν χρονο τωρα ειμαι στην μαυρη πλερεζα μια πανω μια κατω,τρεις μηνες να με κλαινε οι ρεγκες οι κοκοβιοι και τα μπαρμπουνια και χτες εβρεξε και σημερα θα κανει κατακλησμοοοοοοοοοοο.Παρτε βαρκες παρτε καικια και ομπρελες και βγητε εξω στον ουρανο ρηχνει πυροτεχνηματα.Ειναι η καρδυα μου.Παιδια μου σας ευχαρηστω ολους σας.Δεν ειναι τιποτα με οτι κανεται για μενα.Δεν μπορητε να φανταστητε τι εχεται κανει.Ο λογος σας η αγκαλια σας η κατανοηση σας ειναι για μενα οτι δεν μπορη να δωσει τιποτα αλλο στην ζωη.Αυτες τις μερες κοντα σας βρηκα την γαληνη μου ξερω οτι δεν ειμαι μονη οτι οτι και να νιοσω θα βρω το καλητερο φαρμακο.Μια κουβεντα κατανοησεις.Ο νικος μου εχει τρομερη κατανοηση και πολυ αγαπη αλλα δεν ποναει σαν εμενα δεν φοβατε ενω εσεις με νιοθεται.Και κρατατε φακους μαζι μου να διωχνουμε τους εφιαλτες.Μπορη να ακουγεται υπερβοληκο απο καποιους αλλα δεν ειναι για μενα.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #77569  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 15, 2012 7:59 pm
ΑΑΑΑΑ γινανε πολα τα κακα κοριτσια.Λοιπον ακουτε την :character-oldtimer: οτι και αν βαλει ο νους ειναι εφηκτο και ομορφο.Αποφηγεται τα πολυφωτα [εκτος αν ειναι ντουρο κατασκεβη] τα καγλελα του μπαλκονιου [εκτος αν ο αποκατω ειναι ποιο εξω και ειναι καλος ανθρωπος]τα παρκακια [ειναι τρομερο το προστημο]ααα και μην ξεχασω το ποιο σπουδεο μην κολατε πουθενα και σε τιποτα ειμαστε οπαδοι τις ΣΚΠ και εχουμε πας για παντου.Κανεις δεν λεει οχι και σε τιποτα.Και αν φερει και καμια αντηρηση ο συντροφος παρτε ενα λυπημενο υφος[κατι σε κουταβι πληγωμενο] και πητε με ναζι εγω σε αγαπαω εχω ΣΚΠ και ειμαι ολοκληρωτηκα για σενα Αν εξακωλουθει τοτε τα βαρια μεσα αγαπη μου θα κανεις μια αναπηρη ακομα ποιο στερημενη;;;;;;;;;;;; πεφτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ανοιξτε την αγκαλια και να το ορημο φρουτο χαχαχα αστειο το κανω με τον νικο ταχτηκα.Αν θελω κατι και μου λεει οχι του λεω μωρο μου θα κανεις μια αναπηρη να λυπηθεις ποιο πολυ;;;;;;;;; Δεν ειναι κατι που θελω να προσβαλει καποιες καταστασεις να γινει γνωστο ειναι κατι που κανει την ιδιεταιροτηταμου ξεχωρηστη και ποιο υποφερτη λοιπον οποια θελει συμβουλες για.........θα εκδοσω βιβλιο με τιτλο ΣΚΠ και πονηρα χαρτοπαιγνια.καλοοοοοοοοοοοοοο
 #77571  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 15, 2012 8:07 pm
IKTIST22 εισαι απο την υπεροχη κρητη; Αχ θα παω του χρονου το καλοκαιρι ακομα και με φορειο.Φετος πηγα λευκαδα και ηταν τρομερα απο καταρακτες μεχρι και οι παραλιες της.Πηγα και στην παραλια καθησμα.Εκει να δητε γελειο.Το κυμα εκει ειναι μεγαλο και δυνατο οποτε για μπανιο η :character-oldtimer: ουτε λογος αλλα την εκατσα στην ακροθαλασσια και με κουτρουβαλουσε το κυμα.Ημουν κατι μεταξη μοναχους μοναχους με ορκα ορκα.Ηταν και η θεια μου μαζι μου και σε καποιο φαση το κυμα εγθνε πολυ δυνατο και φωναξα να σωσουν την γρια αλλα αμεσως το αλαξα και φωναζα αφηστε την γρια και σωστε την αναπηρη.Παντος μετα απο αυτο δεν προκητε να γινω ναυαγος ακομα και αν εχω αγκαλια μια καρυδα για κολητο οχι οχι :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
 #77572  από Ιωάννα
 Σάβ Σεπ 15, 2012 8:25 pm
Αθηνούλα είσαι ....ανεπίδεκτη μαθήσεως!!!!!!!!!!!!!!!Αμα σε πιάσω θα σε ντακάρω με τη χαχαλόβεργα και θα δεις το Χριστό φανταρο !!!!Δε σου είπα μωρέ πως δεν είσαι ΓΡΙΑ!!!!!!!!!
Εσύ το χαβά σου!!!!!!!!!Ίντα θα σε κάμω!!!!Να πας κ να συγχωράς που εμείς οι Κρητικοί είμαστε καλόψυχοι άνθρωποι κ ....παραβλέπουμε πολλά πράγματα.
Λοιπόν να ξέρεις ότι αυτό το παραβλέπω ....αλλά δεν θα σε συγχωρήσω αν έρθεις στην Κρήτη και δε σε γνωρίσω!!!!!!!!!!!! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
Αντε βρε Αθηνούλα μου ...να μου μάθεις κ απο κοντά.......τα κόλπα σου τα ωραία!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #77573  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 15, 2012 8:41 pm
IKTIST22 γλυκο μου πλασμα ενα που εμαθα καλα ειναι οτι η :character-oldtimer: η κοτα εχει το ζουμι και κανει κατι κοκκινιστα μουρλια..Τωρα για το αν θα με δεις στην κρητη αααααα αυτο εξαρτατε απο το τι θα μου εχεις για φαει και ποτο Και να ξερεις οτι ειμαι τρομερη σκατογρια Μπαρακι και ταβερνακι.Ογιατρος μου μου ειπε αθηνα την μερα των ενεσεων μην πεινης τιποτα την αλλη μερα πιες αλλα μην σε μαζεβουν απο τα λημανια.Εγω βραχος ηθηκης και ακολουθησα καταγραμα τον λογο του την μερα της ενεσης τιποτα και την αλλη μερα ουτε και που πλησιασα τα λημανια ειμουν ξαπλα στα σοκακια. :laughing-rolling: Ευτηχως ειχα και μπαστουνι και δεν πατησα σκ... μεσα στην τυφλα μου και το σκοταδι..Εχω μηνει σητεια τεσσερα χρονια πριν πολα πολα χρονια.Εμενα στην αεροπορηκη βαση.Ειμαι απο στρατιοτηκη οικογενεια.Θα ερθω σε σας με ολη μου την ομορφια.Θα σας κανω :happy-smileyinthebox: θα κατεβω απο το καραβι και εσεις θα με :greetings-clappingyellow: και θα με :bow-yellow: θα ειμαι οτι ποιο ομορφο εχεται δει βεβεα οταν θα φυγω θα με :violence-pistoldouble: και θα με :teasing-neener: και θα εισται μεσα στην :banana-dreads: :banana-stoner: αλλα δεν βαριεσε; ειμαι κουκου και το χαιρωμε
 #77574  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Σεπ 15, 2012 8:54 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ΑΘΗΝΑ !!!!!!! IKTIST !!!!!!!!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: ΕΙΣΤΕ......ΥΠΕΡΟΧΕΣ...........!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #77577  από sofia13
 Σάβ Σεπ 15, 2012 9:26 pm
Kαλά ρε συ!!! Το ανέκδοτο της μέρας είσαι. Μη σου πω και της βδομάδαςκαι του μήνα ίσως.!!! ΑΘΗΝΑΡΑ , με την αυλή σου και το ψωμί σου και τα ωραία σου.!!!!Και κυρίως το Νίκο σου! Ομως μωρέ και συ στη Λευκάδα βρήκες να πας; Στο καθισμα!; Εκεί πνίγεται κανείς για ψύλλου πήδημα. Α, τώρα που το ανέφερα, ο Νίκος επέζησε τελικά απ΄το χθεσινό ,, φιλικό ,,;;; Κι' εσύ τι λογαριάζεις γι' απόψε;;;; Αντε περιμ'ενουμε με αγωνία τρισδιάστατη . Και σιγά τον πολυέλαιο και τα μπαλκόνια λέμε. Για λέγε κανα πιο νέο!!!!!!!Επιμένω στα ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ φιλιά , Ο,κ;
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13