ευχαριστω για το κοπλιμεντο
για την ηλικια μου

ειμαι και νοστιμουλα χε χε χε

να περασεις μια ομορφη νυχτα
χωρις παρατραγουδα

καλο βραδακι

Σκλήρυνση κατά πλάκας

αθηνα47 έγραψε:και μενα να σε ζηλεβω μου μπορεις να σε δηχνεις και εγω ειμαι στο αορατο.Τελικά τι έγινε με την ένεση,ήταν πιο ήπια τα συμπτώματα απόψε;
ποιό αόρατο καλέ;;και αυτή η κούκλα στο άβαταρ;;
Να σε ρωτησω κατι κατερινα εχεις εσυ βουητο;;;;
όχι Αθηνά δεν έχω βουητό
 Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........
 Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........ η ενεσηηηηηηη την εκανα και ακομα τιποτα τιποτα τιποτα μακατη να κρατηση το τιποτα δεν εχω ορεξη να περασω αλλη μια νυχτα
 η ενεσηηηηηηη την εκανα και ακομα τιποτα τιποτα τιποτα μακατη να κρατηση το τιποτα δεν εχω ορεξη να περασω αλλη μια νυχτα   

εσυ κατερηνα εχεις θεμα με την ενεση;;; καθε δευτ.τετ.και παρασκ.την κανεις;;;;
 εσυ κατερηνα εχεις θεμα με την ενεση;;; καθε δευτ.τετ.και παρασκ.την κανεις;;;; ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ!!!!!!!!!!
 ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ!!!!!!!!!! Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........
 Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........ 

και μετα απο ποσο χρονο φτανεις εκει;;;
 και μετα απο ποσο χρονο φτανεις εκει;;; θα παρω τα βουνα αν κανω καθε μερα
 θα παρω τα βουνα αν κανω καθε μερα   και εχεις συμτωματα;;;; κοπελα μου και καψουρηζω εγω;;
 και εχεις συμτωματα;;;; κοπελα μου και καψουρηζω εγω;;  μετα απο καθε ενεση με περνει ο αντρας μου και παμε βολτες να μην νιοθω τον πονο τοσο εντονα θα γινουμε δηλαδη αστεγοι και πορτογηρηδες;;;;;ωχχχ βλεπω τον φουκαρα τον νικο μου να περνει και αυτος μπαστουνι και χαπια μην σου πω και τα βουνα.Αν μου πει οτι θα παει για τσιγαρα να τον περημενω σε καμια 35 χρονια;;;;;;;;;Ατυμη κοινονια που με ερηξες στα χερια της ΣΚΠ και με εκμεταλεβεται ασηστολα και χωρης τυψεις
 μετα απο καθε ενεση με περνει ο αντρας μου και παμε βολτες να μην νιοθω τον πονο τοσο εντονα θα γινουμε δηλαδη αστεγοι και πορτογηρηδες;;;;;ωχχχ βλεπω τον φουκαρα τον νικο μου να περνει και αυτος μπαστουνι και χαπια μην σου πω και τα βουνα.Αν μου πει οτι θα παει για τσιγαρα να τον περημενω σε καμια 35 χρονια;;;;;;;;;Ατυμη κοινονια που με ερηξες στα χερια της ΣΚΠ και με εκμεταλεβεται ασηστολα και χωρης τυψεις  

Σοφια μου γλυκια μου κουκλα ναι ειμαι τσαχπινα και θα ειμαι για οσο αναπνεω δεν θελω να το βαλω κατω,οχι συνεχεια βεβεα μια και δεν λεω ψεματα με περνει και μενα απο κατω καποιες στυγμες.Κατερινα κατερινα σωρη δεν βγηκα εξω χτες αλλα μην σε νοιαζει θα ψαξω σημερα και αν τις βρω ουε κιαλημονοτους τις κακιες...να την κοπανανε ετσι
 Σοφια μου γλυκια μου κουκλα ναι ειμαι τσαχπινα και θα ειμαι για οσο αναπνεω δεν θελω να το βαλω κατω,οχι συνεχεια βεβεα μια και δεν λεω ψεματα με περνει και μενα απο κατω καποιες στυγμες.Κατερινα κατερινα σωρη δεν βγηκα εξω χτες αλλα μην σε νοιαζει θα ψαξω σημερα και αν τις βρω ουε κιαλημονοτους τις κακιες...να την κοπανανε ετσι  
   λοιπον καρο φακιολι καλοοοοοοοοοοοοοοοο
 λοιπον καρο φακιολι καλοοοοοοοοοοοοοοοο  μου φενεται οτι και εγω θα το υοθετησω ειναι τρεντη και κουλ να συναντηθουμε μια μερα και να κανουμε λυστα με τρεντη ενδημασιες.Μου φενεται οτι και εφω θα το κανω σηντομα μια και χανω μαλλια περισσοτερα απο συνηθως.Το εχω παρατηρησει.Ξαναβγενουν;;;; οχι οτι ειναι και τρομερο αλλα να που θα βαζω μετα την λακ;;;;;;;;;; αχχχχχχχχχχχχχχχχχ ειμαι τοσο χαλαρη
  μου φενεται οτι και εγω θα το υοθετησω ειναι τρεντη και κουλ να συναντηθουμε μια μερα και να κανουμε λυστα με τρεντη ενδημασιες.Μου φενεται οτι και εφω θα το κανω σηντομα μια και χανω μαλλια περισσοτερα απο συνηθως.Το εχω παρατηρησει.Ξαναβγενουν;;;; οχι οτι ειναι και τρομερο αλλα να που θα βαζω μετα την λακ;;;;;;;;;; αχχχχχχχχχχχχχχχχχ ειμαι τοσο χαλαρη