• τι δικαιουμε;;;;;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #77464  από αθηνα47
 Πέμ Σεπ 13, 2012 10:43 pm
Στις 9-5-2011 κατεθεσα τα χαρτια για αναπηρηκη συντακη λογο ΣΚΠ.Δεν εχω ενσημα και με ενταξαν στου συζηγουμου που εχει πληρης συνταξη με ενσημα 10500 σχεδον ενσημα.Περναω στις 12-10-2012 επητροπη.Δεν ξερω τι γινεται και τι δικαιουμε με ποσο ποσοστο βγενει η ολη ιστορια και τι πρεπει να εχω για να παρω οτι πρεπει.Δεν ξερει κανεις τι ινεται σε αυτες τις περιπτωσης το μονο που μου ειπαν ειναι οτι ειναι ενα ποσον σταθερο στα 660 και δεν περνας ξανα επιτροπη αλλα δεν ειμαι σηγουρη....αν ξερει καποιος ας με βοηθειση μια και το ιδιο το ικα ειχε μεσανυχταααααα οπως παντα :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #77466  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 13, 2012 11:54 pm
αθηνα47 έγραψε:Στις 9-5-2011 κατεθεσα τα χαρτια για αναπηρηκη συντακη λογο ΣΚΠ.Δεν εχω ενσημα και με ενταξαν στου συζηγουμου που εχει πληρης συνταξη με ενσημα 10500 σχεδον ενσημα.Περναω στις 12-10-2012 επητροπη.Δεν ξερω τι γινεται και τι δικαιουμε με ποσο ποσοστο βγενει η ολη ιστορια και τι πρεπει να εχω για να παρω οτι πρεπει.Δεν ξερει κανεις τι ινεται σε αυτες τις περιπτωσης το μονο που μου ειπαν ειναι οτι ειναι ενα ποσον σταθερο στα 660 και δεν περνας ξανα επιτροπη αλλα δεν ειμαι σηγουρη....αν ξερει καποιος ας με βοηθειση μια και το ιδιο το ικα ειχε μεσανυχταααααα οπως παντα :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
Αθηνα μου, αν καταλαβα καλα, εισαι εμμεσα ασφαλισμενη απο το συζυγο σου και εκανες αιτηση για εξωιδρυματικο (παραπληγικο) επιδομα ! Σωστα ??? Λοιπον, για να το παρεις, πρεπει να εχεις ποσοστο αναπηριας 67% και πλεον, στην παραπληγια ! Δηλαδη, πρεπει να εχεις κινητικα προβληματα ! Επισης, στο δινουν για δυο χρονια ! Μετα, ξαναπερνας απο επιτροπη ! Τα πραγματα, εχουν δυσκολεψει, τωρα τελευταια, αλλά εσυ θα το παλεψεις !!!! Για πες μου !!!! Περιμενεις , εναμισυ χρονο για την επιτροπη ??? Το Μαη του 2011 εκανες την αιτηση ή του 2012 ???????? Σου ευχομαι τα καλυτερα !!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77467  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 14, 2012 12:11 am
αννα καλησπερα.Ναι ειμαι ασφαλησμενη στον συζηγο και κατεθεσα τα χαρτια τον μαιο του 11 και μου απαντησαν πριν απο πεντε μερες επιτελους.Απο κινητικα προβηματα εχω μονο το δεξι ποδι που κραταω και μπαστουνι αλλα και την μερικη απολια ορασης και ακοης Μου ζητησαν και γνωματευση ψυχιατρου μια και μου ειχαν δωσει αντικαταθληπτικα στο λαικο που ειχα νοσηλευτη.Σευχαρηστω πολυ για την βοηθεια σου :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #77473  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 14, 2012 9:16 am
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΘΗΝΑ !!!!! Αληθεια, δεν μπορω να πιστεψω οτι περιμενες τοσο καιρο , για να περασεις επιτροπη ! Ξερω οτι υπαρχουν καθυστερησεις, αλλα αυτο......παραειναι .......!!!!!!!!!!!!!!