ΝΑΙ ΠΑΝΕ Ι ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΧΩΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΡΥΩΝΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΡΕΤΟ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ.....ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΟΧΙ ΚΡΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΟΥ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
καλησπερα krebasili διαβασα ολα οσο γραφτηκαν για την περιπετια σου.Σου ευχωμε περαστηκα και καλα αποτελεσματα.Εκανα παρακεντηση και εγω πριν απο τεσσερης μηνες και μαλιστα δυο την ιδια στυγμη μια και δεν πετηχε η πρωτη και οχι μονο αυτο αλλα παρθηκε και περισσοτερο υγρο απο οσο επρεπε και μετα ενω επρεπε να μηνω ακηνητη για πεντε ωρες εγω την εκανα σε μια και περιφερωμουν στην αυλη του λαικου.Το αποτελεσμα της αμυαλιαςμου..... 10 μερες τρομεροι πονοι σε ολο μου το σωμα ασταματητοι και συνεχωμενοι οτι και να επερνα δεν ελεγαν να σταματησουν και οι πονοκεφαλοι ηταν ομοιοι με ροπαλα να κοπανανε συνεχεις στην 11 ενοιωσα πολυ καλητερα απο πονους και μετα απο 13 μερες δεν ειχα ουτε πονοκεφαλο.Νερο πορτοκαλαδα και υπομονη Οσο για τα αποτελεσματα απο την παρακεντηση σου ευχωμε μεσα απο την καρδυα μου να ειναι καλα και να μας γεμησεις και μας χαρα