litsaM έγραψε:καλημερα.εγω κανω το rebif 44 εδω και 2 χρονια και δεν εχω καμια παρενεργεια και οι αιματος ειναι ολες καλες(προχθες μου εκαναν ξανα στο νοσοκομειο με την ωση που επαθα).Παιρνεις το REBIF και κάνεις ωσεις ΟΙ γιατροι τι λένε?
Σκλήρυνση κατά πλάκας
litsaM έγραψε:καλημερα.εγω κανω το rebif 44 εδω και 2 χρονια και δεν εχω καμια παρενεργεια και οι αιματος ειναι ολες καλες(προχθες μου εκαναν ξανα στο νοσοκομειο με την ωση που επαθα).Παιρνεις το REBIF και κάνεις ωσεις ΟΙ γιατροι τι λένε?

με εχουν βαλει και δουλευω για 2 ατομα αυτες τις ημερες.που να μην ημουνα στο νοσοκομειο κιολας συν το κουλο το χερι μου
 με εχουν βαλει και δουλευω για 2 ατομα αυτες τις ημερες.που να μην ημουνα στο νοσοκομειο κιολας συν το κουλο το χερι μου  τελος παντων...με το rebif ωσεις θα υπαρχουν απο οτι μου εχει πει κι ο γιατρος.παντως Αλεξανδρε και θυροειδη εξετασεις μου εκανε και τα ηπατικα κι ολα ειναι φυσιολογικα για την ωρα.θα δουμε.μονο το μουδιασμα απο το χερι να μου φυγει γιατι με πιανουν τα νευρα μου.ακομα και ρουχα μου σιδερωνει η αδερφη μου,τα πιατα και τα ποτηρια δε..εχουν μειωθει κατα πολυ αφου μου φευγουν συνεχεια απο το χερι
 τελος παντων...με το rebif ωσεις θα υπαρχουν απο οτι μου εχει πει κι ο γιατρος.παντως Αλεξανδρε και θυροειδη εξετασεις μου εκανε και τα ηπατικα κι ολα ειναι φυσιολογικα για την ωρα.θα δουμε.μονο το μουδιασμα απο το χερι να μου φυγει γιατι με πιανουν τα νευρα μου.ακομα και ρουχα μου σιδερωνει η αδερφη μου,τα πιατα και τα ποτηρια δε..εχουν μειωθει κατα πολυ αφου μου φευγουν συνεχεια απο το χερι