• ΕΡΠΗΣ ΖΩΣΤΗΡΟΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7644  από Giota
 Δευ Αύγ 03, 2009 11:43 am
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
 #7645  από butterfly-
 Δευ Αύγ 03, 2009 11:50 am
Γεια σου Γιώτα.

Εγώ πρώτη φορά το ακούω. Ξέρω όμως οτι ο ερπης ζωστήρος έχει άμεση σχέση με το έντονο άγχος. Μήπως η θεραπεία του προκαλεί άγχος και κατά συνέπεια την έξαρση του έρπη;;;;
 #7648  από Giota
 Δευ Αύγ 03, 2009 11:55 am
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΣΚΠ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΙΖΕ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Κ ΣΚΠ ΣΥΓΓΕΝΕΥΟΥΝ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ
 #7650  από Dhmhtrhs
 Δευ Αύγ 03, 2009 12:32 pm
Ο πατέρας μου ειχε τετοιο πριν λιγα χρονια, καμια σχεση με θαραπειες ή ms.Εκανε μια θεραπεια και τελευταία δεν το έχει αλλά θυμάμαι ότι υπέφερε αρκετά.
 #7659  από litsa
 Δευ Αύγ 03, 2009 4:53 pm
ρε παιδια! σόρυ για το ρε!

μόλις άνοιξα το φόρουμ και είδα το συγκεκριμένο ...
giota μην δίνεις σημασία .. ο καθένας λέει ότι θέλει.. και εμείς επηρεαζόμαστε...δεν χρειαζεται να αυθυποβαλλόμαστε καθε φορα.. -τα λέω και για μένα-
εξάλλου δεν είμαστε άτρωτοι ... που λέει και ο γιατρός μου .. αλλά δεν πρέπει και όλη την ώρα να ψαχνόμαστε..
να μάθουμε λέει, να ενημερωθούμε ναι!! αλλά ως εκεί..
 #7660  από Giota
 Δευ Αύγ 03, 2009 4:56 pm
Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ Κ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΨΑΧΝΩ. ΕΛΕΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
 #7724  από pinelopi
 Παρ Αύγ 07, 2009 1:18 pm
ο ερπεις ζωστηρας εμφανηζετε μετα απο πτωση του ανοσοποιιτικου καμια σχεση με την σκπ !!!!!!!
 #7731  από Giota
 Παρ Αύγ 07, 2009 10:29 pm
ευχαριστω. σταματαω να ακουω οτιδηποτε.