• ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77281  από krevasils
 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:12 pm
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;;;; ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΘΗΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ...ΞΕΠΛΩΜΕΝΟΣ Η ΟΡΘΙΟΣ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ...ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 #77282  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:22 pm
:?: :?: :?: :?: :?: Βασιλη , ποτε εκανες την παρακεντηση ???? Οταν ειχα κανει εγω, πριν πολλα χρονια , εμεινα ξαπλωμενη, μονο εκεινη την ημερα ! Ειχα ελαφρυ πονοκεφαλο, που περασε γρηγορα !!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #77283  από krevasils
 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:23 pm
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΣ......ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ
 #77284  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:27 pm
krevasils έγραψε:ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΣ......ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ
:think: :think: :think: :think: Μηπως....πρεπει να ...ενοχλησεις το γιατρο σου ???????
 #77285  από krevasils
 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:28 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
krevasils έγραψε:ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΣ......ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ
:think: :think: :think: :think: Μηπως....πρεπει να ...ενοχλησεις το γιατρο σου ???????

θα το κανω αυριο αν δεν περασει....που δεν θα περασει
 #77286  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:30 pm
krevasils έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:

θα το κανω αυριο αν δεν περασει....που δεν θα περασει
Ευχομαι , να σου περασει ΤΩΡΑ !!!!!! ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ !!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #77290  από sofia13
 Κυρ Σεπ 09, 2012 10:43 pm
Μπορει και να σου περασε ως τώρα , αλλα κι' αν οχι μη στενοχωριεσαι και γι' αυτό. Ξεκουρασου , πινε πολλά υγρά , και depon για ανακούφιση. Σε λίγες μερες θ΄αναπληρωθει το υγρό που αφαιρέθηκε και θασαι παλι οπως πριν. Ξεκουράσου μόνο. Εντάξει;;;
 #77291  από krevasils
 Κυρ Σεπ 09, 2012 10:54 pm
sofia13 έγραψε:Μπορει και να σου περασε ως τώρα , αλλα κι' αν οχι μη στενοχωριεσαι και γι' αυτό. Ξεκουρασου , πινε πολλά υγρά , και depon για ανακούφιση. Σε λίγες μερες θ΄αναπληρωθει το υγρό που αφαιρέθηκε και θασαι παλι οπως πριν. Ξεκουράσου μόνο. Εντάξει;;;

νερο δεν πινω πολυ ενω την πρωτη μερα ηπια πολυ.......μετα τπτ....αυτο ια κανω.....θα ενημερωση παιδια.....ευχαριστω πολυ
 #77292  από billios
 Κυρ Σεπ 09, 2012 10:57 pm
Εχω ακουσει συνασθενεις που τους ταλεπωρισε απο καθολου εως εβδομαδα γεματη.
Εμενα με τραβηξε δυο μερες μετα την παρακεντηση,οχι ακριβως πονοκεφαλος αλλα ειχα ενα κεφαλι λες και ηταν τενεκες,ο παραμικρος θορυβος ηταν λες και μου χτυπαγανε καμπανες στα μελιγγια.
Το μονο που μπορεις να κανεις βασικα,ειναι αυτο που σου λεει η Sofia13
Φιλε πως και εκανες παρακεντα ?
 #77293  από krevasils
 Κυρ Σεπ 09, 2012 11:04 pm
ειχα γραψει για το θεματακι που ειχα με το ποδι μου.....τελος παντων βαση και την μαγνητικης ο γιατροσ φοβηθηκε οτι κατα μια ελαχιστη πιθανοτητα θα μπορουσε να ειναι pml οποτε περασα απο αυτην την διαδικασια ξανα...αποτελεσματα δεν εχω παρει ακομα ....περιμεναω να τελειωσει η περιπετεια για να ενημερωση το γκρουπ