• ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #77268  από Κώστας
 Κυρ Σεπ 09, 2012 1:53 pm
Ρίξε μια ματιά κι΄εδώ
http://www.ellinikomeli.gr/katanalotis/ ... -idiotites
ίσως σε βοηθήσει
 #77278  από EFFIE
 Κυρ Σεπ 09, 2012 7:30 pm
billios έγραψε:ποσο βαζω στο κουταλακι.........

Φαντασου οτι καποιοι περνουν οσο πιανει η μυτη της οδοντογλυφιδας.Σου δινει μαζι ενα πολλυ μικρο κουταλακι,πιανεις πολτο οσο ειναι η εσοχη απο το κουταλακι.Εγω τον τρωω [τον πολτο εε!] παντα πρωι και με αδειο στομαχι,ειναι το πρωτο πραγμα που κανω.Αφου πιασω την ποσοτητα την βαζω κατω απο τη γλωσσα.Το ανοιχτο μπουκαλακι το φυλας παντα στο ψυγειο και αν εχεις και αλλα μπουκαλακια τα φυλας στην καταψυξη μεχρι να τα χρησιμοποιεισεις.

Sofia13 -και η μία στη ζώνη-
Δηλαδη που ακριβως?
αγαπητε billio!!!!!
θα σου φανει αστειο αλλα πραγματικα μ αυτο το κουταλακι τα χω δει ολα :? :? :? :? :? :? δε μπορω με τιποτα να καταλαβω ποσο θα βαζω....... με τιποτα ομως!!!!!!!!!!
 #77280  από EFFIE
 Κυρ Σεπ 09, 2012 7:36 pm
κατερινα 55 έγραψε:
billios έγραψε:Αν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιος εδω στο φορουμ που ασχολειτε ζεστα και εχει γραψει πληροφοριες στο σχετικο θεμα.
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Και το όνομα του συνασθενή μας passenger:
viewtopic.php?f=49&t=2815[/quot
το ξερω.......απορω πως δε το χα σκεφτει.. :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #77303  από sofia13
 Δευ Σεπ 10, 2012 9:43 am
Kαλημέρα γλυκο μου κοριτσακι. Τι σου ελεγα; Θυμάσαι; Για τον ΥΠΕΡΟΧΟ κοσμο σ' αυτο το φορουμ;Οχι βρε δεν το βαζω κατω μην ανησυχείς. Μπορα ειναι θα περασει. Αλκυονη Παπαδακη; Επεσα καποτε πανω στο ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΨΑΘΑΚΙ της κι'εμεινα ever. . ....Δεν φευγουμε ποτε απο κει πυ αγαπαμε.!!! Billio προσπαθησα χθες ν'απαντησω για τη '' γεφυρα '' αλλα μαλλον δεν...Παντως στη ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ σαν ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ αναφερει, ''ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗς ΝΟΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.'' τρια πουλάκια καθονται δηλαδή....Δεν πειράζει. Καλα ναμαστε και ν'αντέχουμε. Την αγαπη μου και το σεβασμό μου.!!!!!!!!!!!!
 #77325  από billios
 Δευ Σεπ 10, 2012 8:32 pm
Δηλαδης η ζωνη που εγραψες ειναι η γεφυρα?
Κοβω καπιστρι που και που και δεν κοβει το ριμαδι
 #77326  από sofia13
 Δευ Σεπ 10, 2012 8:52 pm
sorry, ναι τη γέφυρα εννοούσα. Αλλα μιση ωρα τώρα γελάω με το καπιστρι σου. Αν είχα το δικό σου μυαλό μπορεί και νάταν όλα αλλοιώς. Εντάξει;;; Αγνωστε φιλε billio , απλως χειροκροτώ......
 #77328  από billios
 Δευ Σεπ 10, 2012 9:17 pm
Δεν παιζει αυτο το σεναριο πιστεψε με,μια χαρα ειναι το δικο σου.Εμενα εχει κατι πλακες ΝΑ [με το συμπαθιο]