• ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #77239  από EFFIE
 Σάβ Σεπ 08, 2012 9:07 pm
sofia13 έγραψε:Mπράβο που αποφασίζεις για σένα και να δείς που θάναι το καλύτερο. Οσο για τα '' ευχαριστώ,, σου , αν έπρεπε εδώ μέσα ν'αρχίσουμε τα ευχαριστώ- τουλάχιστον εγώ- δεν θάξερα απο ποιόν ν'αρχίσω και σε ποιόν να καταλήξω. Και για άλλη μια φορά η ΑΝΝΑ μπροστάρισσα . Ομαδική ψυχοθεραπεία... Χωρίς Ψυχοφάρμακα. !!! αΧ βρε πανέμορφα πλάσματα !!! ...
γεια σου ρε σοφουλι!!!!!!! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Λοιπον ξεκιναω βασιλικο πολτο, το αποφασισα!!!!!!!
Υπαρχει καποιος να μου πει η υπευθυνα τι ακριβως κανω??? δοσολογια?? διαστημα??
 #77246  από sofia13
 Σάβ Σεπ 08, 2012 10:13 pm
Γεια σου Εφη. Εισαι καλά; Ελπιζω καποιος να μπορεί να σου απαντήσει σωστά. Προσωπικά δεν ξέρω τι μου γίνεται αυτή την εποχή!!!.Ειμαι σε χάλι και ψάχνομαι. Ασε. Τα φιλιά μου.
 #77247  από sofia13
 Σάβ Σεπ 08, 2012 10:37 pm
Εφη δεν ειναι καλύτερα να πας σε κάποιον ομοιοπαθητικό να σε συμβουλέυσει υπέυθυνα για τις όποιες ανάγκες του οργανισμού σου , προιοντα,δοσολογιές κ.λ.π , εκθέτοντας και συζητώντας μαζί του το ακριβές πρόβλημά σου; Νομίζω οτι είναι σωστότερο. Εσύ τι λές;
 #77248  από EFFIE
 Σάβ Σεπ 08, 2012 10:47 pm
sofia13 έγραψε:Εφη δεν ειναι καλύτερα να πας σε κάποιον ομοιοπαθητικό να σε συμβουλέυσει υπέυθυνα για τις όποιες ανάγκες του οργανισμού σου , προιοντα,δοσολογιές κ.λ.π , εκθέτοντας και συζητώντας μαζί του το ακριβές πρόβλημά σου; Νομίζω οτι είναι σωστότερο. Εσύ τι λές;
τι εγινε ρε σοφακι τι επαθες???
διαβασα για τις δοσολογιες και ειναι γενικα η ιδια απλα λεω μηπως ξερει εδω καποιος κατι παραπανω...
τι επαθες σοφακι??
 #77252  από billios
 Σάβ Σεπ 08, 2012 11:23 pm
EFFIE πολλα θα ακουσεις για την δοσολογια του Β.Π,οι μελισσοκομοι που εχω ρωτησει δεν εχουν ΜΙΑ απαντηση ουτε ΕΝΑ κοστολογιο,αλλος λεει για 6 μηνες και μετα διακοπη,αλλος λεει να περνεις μονιμα χωρις διακοπη.Μια καλη πληροφορια που εχω απο εμπιστο και την οποια ακολουθω ειναι χορηγηση 1μηνα,διακοπη 10 μερες και επαναληψη για οσο μπορεις οικονομικα.
Μια καλη προ'υ'ποθα ειναι να μπορεσεις να βρεις γνησιο και φρεσκο οσο γινεται Β.Π.
Δεν εχω καποιο link να σου δωσω,γενικως δεν κρατω αρχειο σε τετοια,πληροφοριες παντως θα βρεις πολλες στο δυκτιο.
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιος εδω στο φορουμ που ασχολειτε ζεστα και εχει γραψει πληροφοριες στο σχετικο θεμα.

Sofia13 ανεβαααααα,ανεβα λεμεεεεεεεε.Μπορει να χαθηκες στη στροφη αλλα τον δρομο θα τον βρεις,το οφειλεις στον εαυτο σου και σε μας.
Πες ποιος σε πειραξε,οχι πες :violence-smack:
 #77253  από sofia13
 Σάβ Σεπ 08, 2012 11:56 pm
Ευχαριστώ ρε παιδιά, αλλά ταπαιξα!!! Εντελώς ανυπόληπτη αυτή η σιχαμένη η σκλ. Ενα βήμα εγώ, δύο αυτή. Κεφαλογραβιέρα κατάντησε το brain μου. Και η νέα εστια και ενεργοποίηση των περσινών που ήταν τρείς και η μία στη ζώνη, πολυ θέλει ο άνθρωπος ν' αρχισει να βλέπει Αγγέλους;;; Και η κορτιζόνη που μ'εχει σε φάση ΄΄ τρείς λαλουν και δυο χορευουν ΄΄ . Τι να λέμε τώρα. Και τη Γαλλία μου και την Πορτογαλλία μου και την Ισπανια μου μαζί. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και την αγάπη μου.!!!
 #77259  από EFFIE
 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:15 am
billios έγραψε:EFFIE πολλα θα ακουσεις για την δοσολογια του Β.Π,οι μελισσοκομοι που εχω ρωτησει δεν εχουν ΜΙΑ απαντηση ουτε ΕΝΑ κοστολογιο,αλλος λεει για 6 μηνες και μετα διακοπη,αλλος λεει να περνεις μονιμα χωρις διακοπη.Μια καλη πληροφορια που εχω απο εμπιστο και την οποια ακολουθω ειναι χορηγηση 1μηνα,διακοπη 10 μερες και επαναληψη για οσο μπορεις οικονομικα.
Μια καλη προ'υ'ποθα ειναι να μπορεσεις να βρεις γνησιο και φρεσκο οσο γινεται Β.Π.
Δεν εχω καποιο link να σου δωσω,γενικως δεν κρατω αρχειο σε τετοια,πληροφοριες παντως θα βρεις πολλες στο δυκτιο.
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιος εδω στο φορουμ που ασχολειτε ζεστα και εχει γραψει πληροφοριες στο σχετικο θεμα.

Sofia13 ανεβαααααα,ανεβα λεμεεεεεεεε.Μπορει να χαθηκες στη στροφη αλλα τον δρομο θα τον βρεις,το οφειλεις στον εαυτο σου και σε μας.
Πες ποιος σε πειραξε,οχι πες :violence-smack:
billio ευχαριστω, αυτο θα κανω 1 μηνα και μετα διακοπη κλπ
καποιος να μου πει ποσο θα παιρνω ρε γαμωτο.......ποσο βαζω στο κουταλακι.........
 #77260  από EFFIE
 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:19 am
sofia13 έγραψε:Ευχαριστώ ρε παιδιά, αλλά ταπαιξα!!! Εντελώς ανυπόληπτη αυτή η σιχαμένη η σκλ. Ενα βήμα εγώ, δύο αυτή. Κεφαλογραβιέρα κατάντησε το brain μου. Και η νέα εστια και ενεργοποίηση των περσινών που ήταν τρείς και η μία στη ζώνη, πολυ θέλει ο άνθρωπος ν' αρχισει να βλέπει Αγγέλους;;; Και η κορτιζόνη που μ'εχει σε φάση ΄΄ τρείς λαλουν και δυο χορευουν ΄΄ . Τι να λέμε τώρα. Και τη Γαλλία μου και την Πορτογαλλία μου και την Ισπανια μου μαζί. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και την αγάπη μου.!!!
ρε σοφακι!!!!!!! δικιο εχεις...ομως...μπορα ειναι θα περασει, μη σε παρει μαζι της ρε παλικαρι!!!!!!!!!αυτο το ευχομαι για ολους μας............ :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
 #77263  από billios
 Κυρ Σεπ 09, 2012 11:26 am
ποσο βαζω στο κουταλακι.........

Φαντασου οτι καποιοι περνουν οσο πιανει η μυτη της οδοντογλυφιδας.Σου δινει μαζι ενα πολλυ μικρο κουταλακι,πιανεις πολτο οσο ειναι η εσοχη απο το κουταλακι.Εγω τον τρωω [τον πολτο εε!] παντα πρωι και με αδειο στομαχι,ειναι το πρωτο πραγμα που κανω.Αφου πιασω την ποσοτητα την βαζω κατω απο τη γλωσσα.Το ανοιχτο μπουκαλακι το φυλας παντα στο ψυγειο και αν εχεις και αλλα μπουκαλακια τα φυλας στην καταψυξη μεχρι να τα χρησιμοποιεισεις.

Sofia13 -και η μία στη ζώνη-
Δηλαδη που ακριβως?
 #77264  από κατερινα 55
 Κυρ Σεπ 09, 2012 12:10 pm
billios έγραψε:Αν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιος εδω στο φορουμ που ασχολειτε ζεστα και εχει γραψει πληροφοριες στο σχετικο θεμα.
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Και το όνομα του συνασθενή μας passenger:
viewtopic.php?f=49&t=2815