• ΙΠΟΦΑΕΣ ΑΠΟΡΙΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76700  από stayrosl
 Τρί Αύγ 28, 2012 11:30 am
Καλημερα σε ολο τον κοσμο που ειναι στο καφενε.Μολις διαβασα για το ιποφαες το φυτο και επαθα πλακα γιατι δεν ειχα ιδεα.Θα ηθελα εαν το παιρνει καπιως με Σ Κ Π τον εχει βοηθησει??Η θεραπεια που κανω ειναι GILENYA 0.5 g και αυτη τη στιγμη ειμαι σε καροτσι Ευχαριστω :sad-pacing:
 #76720  από sofia13
 Τρί Αύγ 28, 2012 3:56 pm
Γενικά θα πώ για το ιπποφαές και καλύτερα Σταύρο να το συζητήσεις με τον γιατρό σου. Το έπαιρνα αρκετό καιρό , γιατί τρελαίνομαι γενικά με τα προιόντα που παράγει η φύση, αλλά τότε παρόλο που ήμουν ασθενής, ήμουν και καλά -σε γενικές γραμμές-. Τώρα που είμαι λίγο χάλι μαύρο , φοβάμαι και το Ντεπόν ακόμη,. Μείνε σ'αυτο το φόρουμ και κάποιος κάτι θα ξέρει παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα. π.χ τι άλλο παίρνεις, τι είδους θεραπεία ακολουθείς κ.λ.π Καλή Δύναμη Σταύρε με το υπέροχο όνομα.!!!
 #76726  από βικυ
 Τρί Αύγ 28, 2012 6:29 pm
Kαλησπερα!
stayrosl πασχω απο ms,παιρνω ιπποφαες και ναι με εχει βοηθησει στο θεμα κοπωσης και διαυγειας.Δεν ακολουθω καμια φαρμακευτικη αγωγη και ειμαι σε πολυ καλη κλινικη και κινητικη κατασταση.
Στειλε μου π.μ. για οτι αλλο θελεις!
 #76727  από stayrosl
 Τρί Αύγ 28, 2012 6:38 pm
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα ησουν σε καλη κατασταση και πριν παρεις το ιποφαες?
 #76731  από βικυ
 Τρί Αύγ 28, 2012 6:54 pm
Κινητικα ημουν παντα καλα και πριν το ιπποφαες, αν αυτο ρωτας.
Εγω μιλαω για βελτιωση στο θεμα κοπωσης και διαυγειας,οχι κινησης.
Τωρα ομως που το συζηταμε εχω να πω οτι εχω παααααρα πολυ καιρο να πεσω,ενω αυτο ηταν σχεδον καθημερινο......δεν ξερω αν εχει σχεση βεβαια,απλα τωρα το θυμηθηκα.
 #76750  από Ιωάννα
 Τρί Αύγ 28, 2012 10:09 pm
Βίκυ μετά από ποσο καιρό λήψης του ιποφαές άρχισες να βλέπεις βελτίωση; Ξέρω ότι αυτού του είδους τα σκευάσματα (κ όχι μόνο) δρουν αρκετό καιρό μετά την έναρξη της "αγωγής", κ μάλιστα σιγά σιγά κ προοδευτικά.Εγώ τελικά πήγα στο φαρμακείο το μεσημέρι κ αγορασα ένα κουτί καψουλες !!!!Ελπίζω να δράσουν γρήγορα!!!!!!!!!Εσένα στο σύστησε γιατρός ή το ανακάλυψες μόνη σου;
 #76755  από Φαίδρα
 Τρί Αύγ 28, 2012 11:23 pm
IKTIST22 έγραψε:Εγώ τελικά πήγα στο φαρμακείο το μεσημέρι κ αγορασα ένα κουτί καψουλες !!!!Ελπίζω να δράσουν γρήγορα!!!!!!!!!Εσένα στο σύστησε γιατρός ή το ανακάλυψες μόνη σου;
Χα! Κι εγώ σας διάβασα και πήγα σήμερα και το πήρα σε βότανο να το φτιάχνω ρόφημα!! :-D :-D
 #76772  από βικυ
 Τετ Αύγ 29, 2012 10:29 am
IKTIST22 έγραψε:Βίκυ μετά από ποσο καιρό λήψης του ιποφαές άρχισες να βλέπεις βελτίωση; Ξέρω ότι αυτού του είδους τα σκευάσματα (κ όχι μόνο) δρουν αρκετό καιρό μετά την έναρξη της "αγωγής", κ μάλιστα σιγά σιγά κ προοδευτικά.Εγώ τελικά πήγα στο φαρμακείο το μεσημέρι κ αγορασα ένα κουτί καψουλες !!!!Ελπίζω να δράσουν γρήγορα!!!!!!!!!Εσένα στο σύστησε γιατρός ή το ανακάλυψες μόνη σου;
Καλημερα!
Εδω στο mssociety διαβασα για το ιπποφαες πρωτη φορα!Το ειπα στην γιατρο μου μετα που το αρχισα και συμφωνησε. Ενα μηνα μετα περιπου ειδα διαφορα στην κοπωση και λιγο μετα διαπιστωσα πως "καθαρισε"το μυαλο μου,τοσο που καταφερα να διαβασω ενα βιβλιο μετα απο πολλα χρονια! :happy-bouncymulticolor:
IKTIST22 και brazil ευχομαι να δειτε θετικο αποτελεσμα! :pray:
Γνωριζω και αλλους με ms που τους βοηθησε!
 #76781  από Γιάννης
 Τετ Αύγ 29, 2012 12:00 pm
Από ματζούνια και εναλλακτικές θεραπείες θα σου πουν πολλά.
Επέλεξε ότι σε εξιτάρει και ο άγιος placebo θα πράξει τα δέοντα.
 #76792  από Ιωάννα
 Τετ Αύγ 29, 2012 3:06 pm
Γιάννης έγραψε:Από ματζούνια και εναλλακτικές θεραπείες θα σου πουν πολλά.
Επέλεξε ότι σε εξιτάρει και ο άγιος placebo θα πράξει τα δέοντα.
Eίσαι ΘΗΡΙΟ στο έχω ξαναπεί,αλλά ρε παιδάκι μου ....άστο λίγο.......η ελπίδα πεθαινει πάντα τελευταία!!!!!!!
Πάντως έχει αποδειχθεί ότι τα φυσικα προιόντα είναι καλύτερα απ τα φάρμακα.Το κακο όμως που έχουν είναι ότι είναι ε π ε ξ ε ρ γ α σ μ ε ν α ,με διάφορους τρόπους (εμεις τους αγνοούμε εντελώς ή έχουμε ακούσει κάτι ή απλα τους φανταζόμαστε) κ έχουν χάσει ενδεχομένως τη δύναμή τους.Είμαι αντίθετη με τα ομοιοπαθητικά αλλά όχι με αυτού του είδους τα σκευάσματα.Εξάλλου είναι επιλογή σου τι θα κάνεις.Το ιδανικότερο θα ήταν να μπορούσαμε να τα παίρνουμε απ ευθείας απ τη φύση κ όχι απ το φαρμακείο.
Ασε με ρε Γιάννη να ελπίζω.Ξέρεις πολύ καλά ότι η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μας.Επίσης ειναι βασικό ότι η τσέπη μου αντέχει μόνο το ιποφαές κ τίποτα περισσότερο.Τώρα το Χειμώνα ελπίζω να το κάνω κ σε βραστάρι (το είχα πάρει πέρυσι).
Λοιπόν άμα δεις κανένα ανθρωπόμορφο πύραυλο πάνω απ το σπίτι σου .......εγώ θα είμαι με το ιποφαές.ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΥΡΑΥΛΟΣ Κ ΘΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ .....ΖΗΛΕΙΕΣ!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: