• Έλαβε κανείς προνοιακό;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #75380  από Θεόφιλος
 Κυρ Ιούλ 22, 2012 1:28 am
Καλημέρα σε όλους, έχω να συνδεθώ στο site αιώνες κυριολεκτικα, λόγοι αρκετοί και κυρίως τα λεφτά που απαιτεί το Internet) για να μην φλυαρώ, υπάρχει κανείς που πληρώθηκε με αυτό το "υψηλό" επίδομα της πρόνοιας γιατί τίθεται σοβαρό θέμα επιβίωσης (φαντάζομαι για όλους ισχύει το ίδιο) ωστόσο μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον! Ευχαριστώ πολύ!
 #75658  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 25, 2012 5:53 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Ας τους θαυμάσουμε!!!!!
:violence-uzi: http://www.iatropedia.com/articles/read/2370
Πολυ θα ηθελα να δω, τον κυριο υπουργο, να ειναι αναγκαμενος να ζει, αποκλειστικα, απο ενα προνοιακο επιδομα !!!!! Ειναι και....παιδακι...που...τρωει ολο το φαϊ του.......... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #75678  από Θεόφιλος
 Τετ Ιούλ 25, 2012 10:32 pm
Κυριολεκτικά πεινάμε ορισμένοι άνθρωποι και οι λαμογοεπαναδιαπραγματευτές ασχολούνται με Παπαχρήστου την οποία βαφτίσανε εγκληματία, αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά θέματα των ατόμων που το έχουν ανάγκη... Η πολιτική σκοπιμότητα είναι πάνω από τους ανθρώπους και κάτι άλλο συγχαρητήρια σε όλους που μας εθαψαν για ακόμα μια φορά τον περασμένο ιούνιο.
 #75688  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 26, 2012 8:47 am
Θεόφιλος έγραψε:Κυριολεκτικά πεινάμε ορισμένοι άνθρωποι και οι λαμογοεπαναδιαπραγματευτές ασχολούνται με Παπαχρήστου την οποία βαφτίσανε εγκληματία, αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά θέματα των ατόμων που το έχουν ανάγκη... Η πολιτική σκοπιμότητα είναι πάνω από τους ανθρώπους και κάτι άλλο συγχαρητήρια σε όλους που μας εθαψαν για ακόμα μια φορά τον περασμένο ιούνιο.
Μεσα στο μυαλο μου εισαι !!!!!! Α!!!!!!! Απο την πεθερα μου, εμαθα οτι, η πληρωμη θα γινει στις 20 Αυγουστου !!!!!! :evil: Ειμαι ......''ΤΥΧΕΡΗ'' , που δεν παιρνω πια το επιδομα της προνοιας !!!!!Αφου, περασα το...διαολο μου, καταφερα να παρω το...παραπληγικο !!!! Μεχρι 30 Σεπτεμβρη, ομως !!!! Βεβαια !!!! Στις 30 Σεπτεμβρη, θα ειμαι ....θεραπευμενη !!!!!!Ωραια πραγματα !!!!! Πολυ ωραια !!!!!!!
 #75855  από κατερινα 55
 Δευ Ιούλ 30, 2012 4:24 pm
Εντός της εβδομάδας η υπογραφή για τα προνοιακά επιδόματα

30/07/2012 | 14:17Τελευταία Ενημέρωση: 14:19 30/07/2012

Εντός της εβδομάδος πρόκειται να υπογραφεί από το υπουργείο Εσωτερικών η δαπάνη για τα κοινωνικά και προνοιακά επιδόματα που έχουν καθυστερήσει από τις 20 Ιουλίου, αναφέρουν πηγές του υπουργείου.

Όπως εκτιμάται, η καταβολή τους θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 10 ημέρες μετά την υπογραφή.
 #76069  από ioanna papantoni
 Τετ Αύγ 08, 2012 1:32 pm
σημερα πρωι πρωι μπηκαν τα λεφτα επιτελους.