• ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75409  από κατερινα 55
 Κυρ Ιούλ 22, 2012 4:56 pm
ΑΝΤΙΓΟΝAKI έγραψε:
Σοφία και Κατερίνα, δεν σας αντιλαμβάνομαι.
Δεν έχουν όλα σχέση με την XENΦΑ?
Βλέπω στις ειδήσεις τα γεγονότα στη Συρία και κατέληξα ότι ΧΕΝΦΙΚΟ είναι το πρόβλημα.
:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
Εγώ τώρα τι να πω;Ότι (δεν)σε αντιλαμβάνομαι; :teasing-neener: Θα σε γελάσω και δεν το θέλω! :romance-smileyheart:
 #75411  από κατερινα 55
 Κυρ Ιούλ 22, 2012 5:46 pm
Εικόνα
 #75466  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Δευ Ιούλ 23, 2012 1:46 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε: Μιας και είσαι, αν δεν κάνω λάθος, η πρώτη που αναφέρει τη λέξη ΧΕΝΦΑ (και επαναφέρεις το ζήτημα της κακής ροής του αίματος στο ΚΝΣ) σε αυτή τη συζήτηση

θα σου πω ότι για την ΣΚΠ όλα δείχνουν ότι έχει σχέση με τη ΧΕΝΦΑ, ότι είναι (η ΣΚΠ) μια επιπλοκή της (της ΧΕΝΦΑ)

και θα σε ρωτήσω πως κατάληξες στο συμπέρασμα ότι τα γεγονότα στην Συρία είναι ΧΕΝΦΙΚΟ πρόβλημα;
Μια εξήγηση είναι ότι έχεις ΧΕΝΦΑ και η υποξία που σου έχει προκαλέσει στο ΚΝΣ σε οδήγησε σε αυτό το λάθος συμπέρασμα. Άλλη;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το χενφικό ζήτημα ανακινήθηκε στην παρούσα θεματική από εσένα λίγο πιο πάνω. (στη σελ. 2)

Κατανοώ πλήρως την επιθυμία των πασχόντων που έχουν βρει λύση στη χένφα, να αναγνωρισθεί από τα ασφαλιστικά ταμεία η επέμβαση ως ενδεδειγμένη θεραπεία στην σκπ, αλλά ο "προσηλυτισμός" έχει και τα όριά του.

Ο sou έχει την καλύτερη στάση στο θέμα. Ενημερωμένος, διαλλακτικός, χιουμορίστας, αξιόπιστος και εν τέλει πειστικός.
 #75470  από κατερινα 55
 Δευ Ιούλ 23, 2012 2:17 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε:Ωχ! κι' εσύ νομίζεις ότι τα γεγονότα στην Συρία είναι ΧΕΝΦΙΚΟ πρόβλημα;
Κανείς άλλος/η εδώ, με αυτό το σύμπτωμα;
ρωτάω, γιατί αν βρεθούν πολλοί/ες εδώ να νομίζουν ότι τα γεγονότα στη Συρία είναι ΧΕΝΦΙΚΟ πρόβλημα, αυτό μπορεί να αποτελέσει νέο διαγνωστικό κριτήριο για ΧΕΝΦΑ
Επειδή διαπιστώνω ότι από χιούμορ έχεις έλλειμα τι να σου εξηγώ τώρα.
Ο σχολιασμός από το ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ
{{Σοφία και Κατερίνα, δεν σας αντιλαμβάνομαι.
Δεν έχουν όλα σχέση με την XENΦΑ?
Βλέπω στις ειδήσεις τα γεγονότα στη Συρία και κατέληξα ότι ΧΕΝΦΙΚΟ είναι το πρόβλημα.
}} υπέκρυπτε ένα λεπτό χιούμορ!
Η δική μου απάντηση ένα χοντροκομένο;χιούμορ.
Και η δική σου παρέμβαση σοβαρή-σοβαρή χωρίς καθόλου χιούμορ.
Τι να κάνουμε η ΣΚΠ μας έκανε ιδιόρρυθμους.Συγχώρεσέ μας!
Όσο για την φατσούλα Εικόνα,πως θα σου φαινόταν η ερμηνεία "ΓΕΛΑΩ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ";

:romance-caress:
 #75483  από κατερινα 55
 Δευ Ιούλ 23, 2012 4:01 pm
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ παλικάρι μου!!!Χιούμορ έκανες.Πιο χοντροκομμένο,ομολογώ,απο το δικό μου,αλλά χιούμορ.
 #75505  από Γιάννης
 Δευ Ιούλ 23, 2012 7:05 pm
Άκου τώρα ποιος μου ήρθε στο μυαλό...

Εικόνα
 #75507  από κατερινα 55
 Δευ Ιούλ 23, 2012 7:39 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε: Και η δική σου παρέμβαση σοβαρή-σοβαρή χωρίς καθόλου χιούμορ.
και στο αμέσως επόμενο ποστ, η κατερινα 55 έγραψε:ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ παλικάρι μου!!!Χιούμορ έκανες.Πιο χοντροκομμένο,ομολογώ,απο το δικό μου,αλλά χιούμορ.
Έκανα χοντροκομμένο χιούμορ, χωρίς καθόλου, άρα ούτε χοντροκομμένο, χιούμορ
ή
η παρέμβαση μου ήταν σοβαρή-σοβαρή με χοντροκομμένο χιούμορ;
Οτι επιθυμείς εσύ!!!!Εγώ να σου χαλάσω χατίρι;Απα πα πα πα πα.Έχω μεγάλη καρδιά εγώ!Αμέ τι νομίζεις!!!!!!!
:romance-caress: Γειά σου βρε hans με τα ωραία σου :greetings-waveyellow:
 #75512  από billios
 Δευ Ιούλ 23, 2012 10:07 pm
Γιάννης έγραψε:Άκου τώρα ποιος μου ήρθε στο μυαλό...

Εικόνα

Καλα εσενα αμα σε πιασει κεντας..
 #75544  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 24, 2012 3:23 pm
billios έγραψε:Καλα εσενα αμα σε πιασει κεντας..
Προσπαθώ να τελειοποιήσω το βελονάκι γιατί σε λίγο απ' αυτό θα βγάζω τα προς το ζην. Έχω βρει και πελατεία. Να σου φτιάξω μια δωδεκάδα για την κυρά;

Επισυνάπτω φωτο της τελευταίας μου ευχαριστημένης πελάτισας
Εικόνα
 #75546  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 24, 2012 3:34 pm
Mitsos83 έγραψε:Steile mia dwdekada pelatises kai krata ta eswrouxa!!!
Αλλά έτσι είστε εσείς οι γερμανοί, όλο για ανάπτυξη και για επιχειρηματικότητα μας λέτε αλλά το μόνο που θέλετε είναι να μας πηδήξετε. :happy-bouncymulticolor: