• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7528  από elena
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 10:20 am
[youtube]wSMC7YKgJ-A[/youtube]

καλημέρα σας :D σε όλα τα παιδιά ..μικρά και μεγάλα...και μωρά!!! :D
και επειδή σήμερα είναι μια καινούρια μέρα,και επειδή περιμένουμε και την συνέχεια από την συναυλία της Παπαρίζου ,που πήγε χτες η Maria77,και μας άφησε...με την γεύση μόνο ,ας ξεκινήσουμε με ένα χαρούμενο τραγουδάκι!!!

χαλαρώστε...πιείτε το καφεδάκι σας ...πάρτε βαθιές ανάσες ...και ξεκινήστε την μέρα σας ΔΥΝΑΤΑ,με ΚΕΦΙ και ΔΙΑΘΕΣΗ.... :D
και μην ξεχνάτε ...εδώ είναι το καφενείο μας ...ελάτε να χαλαρώσουμε ,να ηρεμήσουμε,να κάνουμε σχέδια ...να γελάσουμε ....και γιατί όχι, να διασκεδάσουμε...

καλή συνέχεια σε όλους!!! :D :D :D
 #7529  από LL--MM
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 10:36 am
Να είσαι πάντα καλά, Έλενα, το να κάνεις τους ανθρώπους να γελαν είναι χάρισμα :D ! Εγώ περιορίζομαι να παίζω τις Κασσάνρες προς αποφυγή απώτερων καταστροφών :( !

Η γιαγιά
 #7531  από aoratos
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 12:14 pm
Καταρχάς καλημέρα πέέέέρα για πέέέέρα παιδιά.

LL--MM έγραψε:Αόρατε, εσύ παντα εδώ ανήκες από τότε που μπήκες, και από συνειδητή επιλογή. Βέβαια οι ερμηνείες κάποιων λέξεων μπορεί να μας μπέρδεψαν όλους, όπως είπαμε :oops: . Τουλάχιστον εδώ θα γράψεις και ιστορία, αφού η Κονστάνς γλιτώνει από τη Μυλαίδη...
Να σου θυμίσω συμπληρώνοντας τα γραφόμενά σου αγαπητή μου, ότι η πρώτη συνάντηση του Ντ' Αρτανιάν με τους τρεις σωματοφύλακες ήταν όταν προσκλήθηκε σε μονομαχία από αυτούς, η οποία διακόπηκε από τους φρουρούς του Ρισελιέ και στην συνέχεια ενωμένοι και οι τέσσερις νίκησαν τους φρουρούς και έγιναν αχώριστοι φίλοι. ;)
Μιας και ξεκινήσαμε όμως ιπποτικές ιστορίες η πρώτη προτίμησή μου είναι ο Λάνσελοτ! :lol:
elena έγραψε:να σας γράψω νέα λοιπόν,για όσους βαριούνται να διαβάσουν....
με τον aorato θα συνεργαστούμε...εγώ θα γράφω σενάρια και ο aoratos θα τα κάνει υπερπαραγωγές στο hollywood!!!! :)
1. Προσωπικά δεν βαριέμαι ποτέ να διαβάσω ότι γράφεις και φαντάζομαι πως το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους.
2. Σαν να το τραβάς λίγο μακριά αλλά τώρα που το καλοσκέφτομαι είναι καλή ιδέα. :lol: :P
LL--MM έγραψε:Ως γνωστόν όμως εδώ, εγώ χρησιμοποιώ τη λέξη "καταρτισμένος" όταν αναφέρομαι σε γιατρούς, και με τη δέουσα αμοιβαία ειρωνία, για ν' αντισταθμίσω τη δικιά τους, που την έφτασα και δεν την ακούμπησα, βεβαίως...
Μου θύμισες ένα σκηνικό στο νοσοκομείο...
Σε λιποθυμία της γυναίκας μου μπροστά σε ειδικευόμενη γιατρό, πήγα και την πίεσα στο πίσω μέρος του αυτιού και επανήλθε αμέσως. Όταν δε με ρώτησε η γιατρός τι έκανα και της είπα ότι αυτό το είδα από τον γιατρό μας είπε ότι δεν το ήξερε αλλά ότι και αυτοί μαθαίνουν από μας. Πολύ περισσότερο σε μια αρρώστια που δεν έχει βρεθεί ούτε η πηγή προέλευσης της ούτε η ίαση οι γιατροί μαθαίνουν πολλά περισσότερα από τους ασθενείς.

Μαρία το τραγούδι της Παπαρίζου που προτιμώ είναι το παρακάτω:
[youtube]JWqT1tcAHEA[/youtube]

Χρήστο καλώς ήλθες.

Καλημέρα σας και πάλι. Έχω δύο ώρες που ξεκίνησα να γράφω και τώρα ολοκλήρωσα (μια με φωνάζαν εδώ στην δουλειά, μια τα τηλέφωνα) :lol:
 #7532  από vivi_gia
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 12:44 pm
kalimera pera gia pera :D :) ti oraia ksekoinisame me tragoudakia m aresei.
alithia exei DJ to kafeneio?
Loipon tha to po eimai polu xaroumeni prota gia tin ygeia mou pou exei kali ekseliksi, alla sxedon tautoxrona m ayta ta nea eroteytika kiolas!!!
ena uperoxo plasma pou den ton apasxolei kan to "provlima mou" kai endiaferetai gi ayto.
Ayta to pa :oops:
 #7534  από elina
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 1:56 pm
Μετά από τόσες μέρες τι να σας πρωτογράψω κι εγώ (αχ βρε Έλενά μου, που στο καλό τη βρίσκεις τόση ενέργεια, νομίζω ότι έχει γίνει λάθος στην περίπτωσή σου παιδί μου, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ!), χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιόρταζαν, τα καλωσορίσματά μου στους καινούργιους, αλλά σταματάω εδώ γιατί συνέβη κάτι πάρα πολύ σημαντικό, το πιο σημαντικό απ'όλα νομίζω: ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια vivi_gia, πάντα θετικά να είναι τα νέα για την εξέλιξη της σκπ, αλλά πιο σημαντικό πράγμα από το να ερωτευτείς δεν θα μπορούσε να σου συμβεί αυτή την στιγμή! Και είναι και καλοκαιράκι! Και είναι και υπέροχο το "πλάσμα" απ΄ότι μας λες! Να δεις τι καλό που θα σου κάνει ο έρωτας! Μπράβο βρε κορίτσι μου, τέλεια!!!!

Φιλιά σε όλους σας, θα επανέλθω (έχω κάτι ψιλομουδιάσματα στα χέρια και δεν μπορώ να γράφω πολλή ώρα, οπότε μικρές-μικρές οι δόσεις).

ΖΗΤΩ Ο ΕΡΩΤΑΣ!!! :D
 #7539  από Maria77
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 2:29 pm
Καλό μεσημέρι σε όλους και όλες! :D
Είχα πολλά στο μυαλό μου, να ξεκινήσω να γράφω και στο τέλος διάβασα το post της Vivis και κατενθουσιάστηκα :D μου απορρόφησε όλο το ενδιαφέρον!!! Vivi μου χαίρομαι πάρα πολύ για σένα...υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να είσαι ερωτευμένη και μάλιστα με άνθρωπο που να ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα :?: Τέλεια!!! :D :D :D

LL--MM μου, όλοι είναι απαραίτητοι, και αυτοί που μας κάνουν να γελάμε αλλά και η γιαγιά Κασσάνδρα! Ο καθένας έχει το ρόλο του και όλοι χρειάζονται ;)

Θα επανέλθω σε λίγο για τα νέα της συναυλίας ;)
 #7540  από LL--MM
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 2:37 pm
Μπράβο Βιβή, αυτό είναι πολύ ευχάριστο :D !!! Μόνο τέτοια ν' ακούμε! :D :D :D
aoratos έγραψε:Να σου θυμίσω συμπληρώνοντας τα γραφόμενά σου αγαπητή μου, ότι η πρώτη συνάντηση του Ντ' Αρτανιάν με τους τρεις σωματοφύλακες ήταν όταν προσκλήθηκε σε μονομαχία από αυτούς, η οποία διακόπηκε από τους φρουρούς του Ρισελιέ και στην συνέχεια ενωμένοι και οι τέσσερις νίκησαν τους φρουρούς και έγιναν αχώριστοι φίλοι. ;)
Προσωπικά, προτιμώ το τέλος, όπου ο καρδινάλιος του δίνει προαγωγή σε υπολοχαγό, κρίμα που οι άλλοι σκόρπισαν... Δυστυχώς, έκανε 20 χρόνια να γίνει λοχαγός, και αυτό, γιατί τον βοήθησε ο… Ροσφόρ, αλλά αυτό κράτησε μόνο λίγο*, διότι ο επόμενος καρδινάλιος, που επέβαινε τη Βασίλισσα, τον είχε παρει με κακό μάτι (παραήταν ευθύς)! Μετά το θάνατο αυτουνού, και μόλις κατάφερε να γίνει στρατάρχης, σκοτώθηκε στον πόλεμο κατά των Ολλανδών...**

Μιας και ξεκινήσαμε όμως ιπποτικές ιστορίες η πρώτη προτίμησή μου είναι ο Λάνσελοτ! :lol:
Χαιρετισμούς, λοιπόν, στη συνονόματη της Ελενας και το διάδοχο!

Μου θύμισες ένα σκηνικό στο νοσοκομείο...
Σε λιποθυμία της γυναίκας μου μπροστά σε ειδικευόμενη γιατρό, πήγα και την πίεσα στο πίσω μέρος του αυτιού και επανήλθε αμέσως. Όταν δε με ρώτησε η γιατρός τι έκανα και της είπα ότι αυτό το είδα από τον γιατρό μας είπε ότι δεν το ήξερε αλλά ότι και αυτοί μαθαίνουν από μας. Πολύ περισσότερο σε μια αρρώστια που δεν έχει βρεθεί ούτε η πηγή προέλευσης της ούτε η ίαση οι γιατροί μαθαίνουν πολλά περισσότερα από τους ασθενείς
(Βέβαια, ώς πειραματόζωα, θα εννοούσε, μόνο που δε σ'ειχε να στο πει ανοιχτά, μήπως τη πέταγες απ' το παράθυρο :twisted: ) Ευτυχώς που είσαι και Λάνσελοτ και δε λιποθύμησες κι εσύ από την τιμή που σου έκανε! Σα δε ντρέπεσαι, δηλαδή! :P (Ελπίζω να μην το πήρε αυτή και για προσωπική προσβολή... :x )

Εμένα ήταν μια οφθαλμίατρος που μου μίλησε με μια φωνίτσα όπως μιλάν στα παιδάκια, άμα τη ρώτησα αν την έβρισκε να μιλά έτσι στους αναπήρους ή είναι μια προτίμηση κοινή σε όλους τους, μου ζήτησε μεν συγγνώμη :x , αλλά δεν απάντησε :evil: .

Να είστε όλοι καλά!

*Αλ. Δουμά πατέρα, "Μετά 20 Έτη"

** "-----"-------"------, "Ο Υποκόμης της Βραζελώνης"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Δεκ 18, 2010 12:35 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #7543  από aoratos
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 3:03 pm
Μπράβο vivi_gia για όλα!!!

Ο DJ_Aoratos θα αφιερώσει το παρακάτω τραγούδι σε σένα και τον αγαπημένο σου. :lol:

[youtube]ykmewqEUZHU[/youtube]
 #7546  από elena
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 3:41 pm
Γειά σας ....καλέ δεν πρόλαβα να φύγω και έγινε χαμός στο καφενείο :D :D

έρως, χτύπησε την πόρτα του καφενείου?και οι υπόλοιποι που στο καλό είμασταν και δεν καταλάβαμε τίποτα?
αααα...δεν κατάλαβες vivi_gia ...θέλουμε πλήρη αναφορά...πρώτα, χαρακτηριστικά του νεαρού ,και στην συνέχεια όλες τις λεπτομέρειες που γνωριστήκατε και πως?περιμένουμε.... ;)

elina ....άκου μια συμβουλή ....το βράδυ αργά θα φτιάχνεις του άντρα σου ένα ζεστό γάλα με λίγο μέλι...είναι χαλαρωτικό...θα κοιμάται μια χαρά...μόνο μην το παρακάνεις ,γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να τύχει ;)
μετά λοιπόν θα κάθεσαι στον υπολογιστή και θα διαβάζεις και θα γράφεις...μην χάνεις επεισόδια!!!
μιά μέρα αν χάσεις ...τελείωσε ...είσαι εκτός θέματος!!!
τώρα για το άλλο που με ρωτάς....τι να σου απαντήσω?εγώ δεν λέω ότι είμαι άρρωστη...οι γιατροί το λένε :D :D :D

aorate ...και εγώ διαβάζω τα πάντα από ότι γράφετε εδώ...αλλά καμμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως επειδή φλυαρώ,χωρίς να το θέλω ...ίσως γίνομαι βαρετή...αλλά δεν μπορώ να απαντήσω ..με μία πρόταση,δεν μου πάει :D :D
αλλά ξέρω που οφείλεται αυτό...στην πραγματικότητα μιλάω πολύ λίγο...δεν είμαι της λεκτικής επικοινωνίας :D οπότε όλα αυτά που θέλω να πω ...απλά τα γράφω :D

LL-MM ...γίνε λίγο αισιόδοξη...σε παρακαλώ!!!μην αφήνεις το μυαλουδάκι σου ,να τριγυρίζει γύρω από πράγματα του παρελθόντος...δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα...πουθενά...ποτέ...
ζήσε το τώρα....το αύριο....

και επειδή Love is in the air...και δεν θέλω να κολλήσω τίποτα :D :D
θα τα πούμε το βράδυ :D :D
 #7555  από Maria77
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 4:04 pm
Λοιπόν επέστρεψα!!!
Να σας ενημερώσω ότι εκτός της Παπαρίζου, χτες στη συναυλία, τραγούδησε ο Μάνος Πυροβολάκης και οι Stavento! Μακάρι να μπορούσα να σας βάλω όλους στην τσέπη μου και να σας πάρω μαζί μου, θα περνούσαμε υπέροχα! ;)

Είχα κάνει όμως το λάθος(!) και είχα πάρει εισιτήρια για τις κερκίδες και όχι για την αρένα :lol: εκεί μπροστά έπρεπε να ήμουν αλλά ίσως να μην άντεχα την ορθοστασία...
Η συναυλία ξεκίνησε με τον Πυροβολάκη! Θα βάλω ένα τραγούδι του για να μπείτε λίγο στο κλίμα...

[youtube]IhIAw61gt8c[/youtube]

Αμέσως μετά ξεκίνησαν πυροτεχνήματα στον ουρανό...αμέτρητα, όλων των χρωμάτων...και εμφανίστηκε η ΕΛΕΝΑ!!! Ήταν ντυμένη με ένα πολύ κοντό μαύρο φορεματάκι (σαν δερμάτινο μου είχε φανεί) και το πλήθος ξεσηκώθηκε... :D
Όλα της τα τραγούδια είναι επιτυχίες!!! Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και υπέροχα χορευτικά!!! Οι άντρες της παρέας μου, είχαν χάσει γιατί προτίμησαν να μείνουν στο σπίτι και να δουν τον Ολυμπιακό...τς, τς!
Πανικός όταν ξεκίνησε να λέει το: "Πόρτα για τον ουρανό"
[youtube]E794PUPI1n4[/youtube]

Είπε και το αγαπημένο μου: "Θαμαι αλλιώς" Εκεί ήταν που ξεσηκώθηκα και η φίλη μου, που είχαμε πάει μαζί, έλεγε πως ήμουν κατευθείαν για την αρένα και όχι για τις κερκίδες!

Γενικώς, βέβαια εγώ ήμουν ενθουσιασμένη με όποιο τραγούδι έλεγε...
[youtube]aO8IezoSm3o[/youtube]
Θυμηθήκαμε και τα πιο παλιά:

[youtube]_p5hFVvDi5Y[/youtube]

[youtube]G6T5EfhwP3Q[/youtube]
εδώ είχε κάνει ένα πολύ εντυπωσιακό χορευτικό!!!
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 2901