• Απορία-Παρακαλώ τα φώτα σας

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75275  από MariaM.
 Παρ Ιούλ 20, 2012 11:16 am
Ξεκίνησα τα Χριστούγεννα, με αδυναμια να περπατήσω στα πόδια. Εκανα μαγνητική και μου βρήκαν φλεγμονές στο νωτιαίο μυελό. Δεν είχα αίσθηση του κρύου-ζεστού. Μπήκα νοσοκομείο, έκανα κορτιζόνη και εξετάσεις. Η παρακέντηση νορμάλ, τα προκλητά δυναμικα επίσης, οι εξετάσεις στο παστέρ νορμάλ και όλος ο έλεγχος, βιοχημικές κλπ νορμάλ. Πηρα neurontin των 300 3 φορες τη μερα και κορτιζονη χαπια για λιγες μερες μετα το νοσοκομειο. Πριν 3 βδομαδες μπηκα ξανα νοσοκομειο. Εκανα κορτιζονη μαγνητικες παρακεντηση, η tsh μου 0. Εκανα και προκλητα και παλι παστερ. Ολα νορμαλ οπως πριν εκτος το θυροειδη. Οι περισσοτερες παλιες φλεγμονες, πρεπει να ειχα πανω απο 10 εφυγαν, αλλα εχω 3 νεες. Δεν ξερω τι να κανω...Τι λετε; Επισης να σας πω επειδη με ρωταει καθε φορα ο γιατρος δεν εχω κανενα προβλημα με την "τουαλέτα" μου. Το άγχος μου είναι πως δε μου βρισκουν τι εχω. Προς το παρον neurontin 600 3 φορες τη μερα και για 3 μηνες 1 γρ ενδοφλεβια αναμνηστικη στο νοσοκομειο. τον Οκτώβρη πάλι μαγνητική και βλέπουμε. Δεν ξέρω, έχω μια κόρη 3 χρόνων...δεν ξέρω τι να κάνω...
 #75278  από MariaM.
 Παρ Ιούλ 20, 2012 12:07 pm
Ναι, οκ, απλα ηθελα να δω αν υπαρχει καποιος που να ειχε μονο φλεγμονες και φυσιολογικες εξετασεις στα υπολοιπα για να δω τι πορεια μπορει να ειχε...Αυτή η αβεβαιότητα και η αναμονη ειναι δυσκολη υποθεση. Ευχαριστώ πάντως που απαντησατε γρηγορα.