• Καλησπερα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #74982  από kate2002
 Παρ Ιούλ 13, 2012 12:26 am
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: γειααααααααααααα!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

R

#75152  από χριστος λεβ
 Δευ Ιούλ 16, 2012 1:55 pm
Γεια σας ΑΔΕΛΦΕΙΑ ειμαι νεος στην κοινωνια σας .Εδω και ενα χρονο εχω ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΟΜΙΕΛΥΤΙΔΑ αδερφικη με σκλυρινση .Παω στο παναπιστημιακο στο Ηρακλειο γιατι ειμαι απο Χανια και ολα καλα μου χοριγειται το ΜΑΒΤΗΕΡΑ RITUXIMAB με ειδικη αδεια απο τον ΕΟΦ γιατι δεν ειναι εγκεκριμανω και ολα καλα ελπιζω να κανω σιγα σιγα κατι απο ασα εκανα ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΜΑΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ? Ολο το εχουμε απλα σε καποιους ηταν ποιο δυνατα. Λεγομαι Χρηστος ειμαι 34 χρονων και παντα καλα να ειναι η ειδικευομενη νευρολογος που με με εχει αναλαβει ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!
 #75159  από χριστος λεβ
 Δευ Ιούλ 16, 2012 4:46 pm
Σε ευχαριστω που με καλοσωρισες Εγω δεν ξαχνω κοπελα φιλους μετα που μου εφνανηστηκε το προβλημα κατι φιλους που ειχα ας του πουμε φιλους εγιναν λουις γιατι δεν μπορασα να ακολουθησω το προγραμμα τους που ηταν μπαρακι ξενυχτι να κυνηγανε κοπελες .Εγω ορθιος δεν μπορω να ειμαι πολυ ωρα γιατι εχω συσπασεις στα ποδια αλλα παντα λεω ολα καλα