• νέο μέλος!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #75038  από Λήδα
 Παρ Ιούλ 13, 2012 11:22 pm
Καλησπέρα παιδιά.Ξεκίνησα λίγο ανάποδα, γράφοντας πρώτα σε άλλο θέμα.Είμαι η Λήδα, μιλάω μαζί σας νοητά (διαβάζοντάς σας) αρκετό καιρό.
Γνώρισα το σύζυγό μου ενώ "τα είχε" ήδη 4 χρόνια με την σκπ, αλλά μπήκα ανάμεσά τους :romance-hearteyes: κ ζούμε οι τρεις μας τα τελευταία 9 χρόνια...
Ο Α. συναναστρέφεται μαζί της 13 χρόνια (απ'το '99) κ ό,τι έχει έρθει το έχει αντιμετωπίσει με 3 ήμερα κορτιζόνης.Δεν έχει πάρει ποτέ κάτι άλλο,η κατάστασή του είναι σχετικά καλή.
Θα πούμε κ άλλα τις επόμενες μέρες...σας χαιρετώ προσωρινά :greetings-waveyellow:
 #75059  από soulla
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 9:28 am
ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς ΛΗΔΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟς ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙς :greetings-waveyellow:
 #75060  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 9:34 am
Ληδα !!!! Καλως ηρθες !!!!! :happy-wavemulticolor: Συνεχισε να εισαι...αναμεσα στον συζυγο και την.......ερωμενη του !!!!! Σιγουρα, τον εχεις κερδισει ΕΣΥ !!!!! :romance-adore:
 #75085  από Λήδα
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 3:37 pm
Σας ευχαριστώ για την υποδοχή! Άννα, μία τον τον κερδίζω εγώ, μία εκείνη, τα 3 τελευταία χρόνια είναι επίμονη η "κοπελιά"...αλλά που θα μου πάει....... :violence-hammer:
 #75092  από βικυ
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 5:49 pm
:text-welcomewave:
 #75097  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 7:01 pm
Λήδα έγραψε:Σας ευχαριστώ για την υποδοχή! Άννα, μία τον τον κερδίζω εγώ, μία εκείνη, τα 3 τελευταία χρόνια είναι επίμονη η "κοπελιά"...αλλά που θα μου πάει....... :violence-hammer:
...σιγουρα, εσυ θα κερδισεις !!!!!!!!! Εκεινη ειναι....κακασχημη και εσυ...πανεμορφη !!!!!!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #75106  από Λήδα
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 11:48 pm
:text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: απλά είναι πολλές οι φορές που θυμώνω με μένα κ νιώθω ανίκανη κ άχρηστη που δεν μπορώ να τον "τραβήξω"....η κατάθλιψή μας, ζεί κ βασιλεύει κ τον κόσμο κυριεύει :obscene-hanged:
 #75121  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Ιούλ 15, 2012 6:11 pm
Λήδα καλώς ορίσατε στην παρέα μας, μη χάνεις το κουράγιο σου επειδή χαρακτηριστικό της σκπ είναι μια καλά μια σκ@τ@.Σήμερα μπορεί να είσαι λειτουργικός και αύριο "πεθαμένος".Μετά από μια μέρα πάλι super και σε επόμενες να σέρνεσαι.Αυτό όπως καταλαβαίνεις φέρνει θυμό και κατάθλιψη.Το βιώνουμε οι σκληρυντικοί.
Όταν αρχίσεις να δέχεσαι αυτή την αλλοπρόσαλλη κατάσταση, δηλαδή να συνηθίσεις τα πάνω της και τα κάτω της, ζεις με λιγότερες απώλειες συναισθηματικές και όχι μόνο.
Σας εύχομαι να βρίσκεστε πάντα σε επαφή με το δυνατό σας κομμάτι :romance-kisscheek: και πάντα μαζί :romance-adore:
 #75131  από Λήδα
 Κυρ Ιούλ 15, 2012 9:00 pm
:text-thankyouyellow: Κων/να!!Το ξέρω, το δουλεύω συνεχώς!Προσπαθώ πάντα στο κάθε τι να προσαρμόζομαι..Θέλω να βασίζεται σε μένα κ αυτό να τον γαληνεύει, κ όταν απομονώνεται(είναι πολύ συχνό) νιώθω σαν να κάνω κάτι λάθος κ μου θυμώνω...
το δουλεύω, το δουλεύω όμως.. :greetings-waveyellow: