• ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ !!!!!!!!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #74958  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 6:11 pm
:think: Ξερει, καποιος να μου πει, τι γινεται με τις συνταγες που δεν εκτελεστηκαν και εληξαν, τον καιρο της κινητοποιησης των φαρμακοποιων ????? :think: Εχω δυο, απ'αυτες !!!!! Η μια ειναι για σκιαγραφικο, η αλλη απο δερματολογο ! Το σκιαγραφικο, το πηρα, δανεικο, απο ενα φαρμακειο, γιατι το χρειαζομουν για τις μαγνητικες ! Τι πρεπει να κανω τωρα ???? Μπορω να παω , ακομα και σε αλλους γιατρους και να παρω νεες συνταγες ???? Ή , μηπως, πρεπει να παω στους ιδιους γιατρους, να ακυρωσουν τις ληγμενες και να μου δωσουν αλλες ?????? :think:
 #74961  από ahilleas
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 6:48 pm
Αννα οπως ακουσα στις ειδησεις(που δε τις πιστευω παντα),ισχυουν οι ληγμενες,λογω των κινητοποιησεων.
 #74964  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 7:02 pm
Αννα μου,

Απ'οτι άκουσα κι εγώ στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης, ισχύουν οι παλιές, υπό την προυπόθεση οτι θα πάς στο ικα το οποίο σου τις εξέδωσε.....στους ελεγκτές για επικύρωση σφραγίδα...... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74976  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 11:20 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::think: Ξερει, καποιος να μου πει, τι γινεται με τις συνταγες που δεν εκτελεστηκαν και εληξαν, τον καιρο της κινητοποιησης των φαρμακοποιων ????? :think: Εχω δυο, απ'αυτες !!!!! Η μια ειναι για σκιαγραφικο, η αλλη απο δερματολογο ! Το σκιαγραφικο, το πηρα, δανεικο, απο ενα φαρμακειο, γιατι το χρειαζομουν για τις μαγνητικες ! Τι πρεπει να κανω τωρα ???? Μπορω να παω , ακομα και σε αλλους γιατρους και να παρω νεες συνταγες ???? Ή , μηπως, πρεπει να παω στους ιδιους γιατρους, να ακυρωσουν τις ληγμενες και να μου δωσουν αλλες ?????? :think:
Άννα μου θα πρέπει αυτές τις συνταγές να τις πας στο γιατρό που τις έγραψε, να τους βάλει σφραγίδα του και υπογραφή.
 #74986  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιούλ 13, 2012 7:46 am
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: Ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: