• ερωτηση

  • Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
 #74930  από toula
 Τετ Ιούλ 11, 2012 11:22 pm
ρε παιδια μια ερωτηση μπορει να ειναι βλακωδες αλλα δεν πειραζει , οταν κανω την θεραπεια μου tysabri μπορω να ταξιδεψω αμεσως; ( δηλαδη την κανω πρωι την θεραπεια και να φυγω απογευμα) :text-thankyouyellow: :obscene-drinkingchug:
 #74948  από sophie
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 12:51 pm
Γεια σου toula!
Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αρκεί εσύ να νιώθεις καλά! Απλά φρόντισε να είσαι ξεκούραστη (να κοιμηθείς καλά την προηγούμενη νύχτα) γιατί όσο να’ναι είναι λίγο κουραστική η όλη διαδικασία και μετά και το ταξίδι.
 #74951  από toula
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 1:44 pm
σε ευχαριστω πολυ !!! που μου απαντησες , απλα με αγχωσανε οι γυρω μου δεν θα μπορεσεις να πεταξεις θα εισαι κουρασμενη μπλα ,μπλα, μπλα, για το καλο μου το λενε το ξερω αλλα με εχουνε πρηξει , και εγω αυτο νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα :text-thankyouyellow: :banana-dreads: :animals-dogrun: απλα θελω να φυγω!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! !!!!
 #74954  από litsa
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 4:18 pm
και γιατί δεν οργανώνεις καμιά έξοδο πριν το ταξίδι και να φύγεις την άλλη μέρα???

αλλά και πάλι όπως αισθάνεσαι εσύ καλύτερα!!!