• Όταν η σκλήρυνση χτυπά τους 30αρηδες!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #74928  από κατερινα 55
 Τετ Ιούλ 11, 2012 10:46 pm
 #74935  από elina
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 9:28 am
Συγχύστηκα πρωί-πρωί διαβάζοντάς το!!!!!

"Ο διάμεσος χρόνος έως τον θάνατο είναι περίπου 30 χρόνια από την εμφάνιση της νόσου";;;;
Όποτε διαβάζω τέτοιες εκτιμήσεις γίνομαι έξαλλη!!!!! Να το ξέρω λοιπόν, να προετοιμάσω τον άντρα μου και το παιδί μου ότι έχω δεν έχω 15 χρόνια ακόμη.....
 #74937  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 10:01 am
:scared-shocked: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: Κι εγω....εχω 14 χρονια ζωης , ακομα !!!!!!!! :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: Να ετοιμαζομαι , σιγα-σιγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βεβαια, δεν ξεκαθαριζεται, αν ο θανατος θα επελθει λογω σκπ....ή λογω παρενεργειων των φαρμακων ή λογω καποιας αλλης αιτιας !!!!!!!!!! :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #74940  από litsa
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 10:25 am
:violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

σας περνάω ... :scared-eek: :scared-shocked: έχω 24 χρόνια...
αυτός που το έγραψε ...ξέρει πόσα έχει???? :sad-roulette: :sad-roulette:
 #74942  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 10:43 am
Εγώωωωωωω.... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:

Μήπως έχω αποδημήσει εις Κύριον και δεν το εχω πάρει χαμπάρι.... :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:

Ευτυχώς που ποτέ δεν παίρνω στα σοβαρά τέτοιου είδους προγνωστικά...... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #74943  από κατερινα 55
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 11:23 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:: Βεβαια, δεν ξεκαθαριζεται, αν ο θανατος θα επελθει λογω σκπ....ή λογω παρενεργειων των φαρμακων ή λογω καποιας αλλης αιτιας !!!!!!!!!! :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:

:greetings-waveyellow: Καλημέρα!!Λόγω γήρατος θα είναι.Θα της την σκάσουμε! :teasing-neener:
 #74947  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 12:46 pm
Γιατί η γνώση είναι περιορισμένη, μόνο η βλακεία είναι απεριόριστηη ......έεεεε και με κάποιον τρόπο πρέπει να προβληθεί....

Αναρωτιέμαι, βάσει ποιάς λογικής κατέληξε σ'αυτά τα συμπεράσματα?????
 #74950  από eleni POL
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 1:38 pm
"Το αθροιστικό αποτέλεσμα των νευροεκφυλιστικών αυτών μεταβολών είναι η προοδευτική, μη αναστρέψιμη ατροφία του εγκεφάλου, η οποία αποτελεί σύνηθες χαρακτηριστικό όλων των μορφών της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Ο όγκος του εγκεφάλου αναμένεται ότι θα μειώνεται κατά 0,5-1,35% ανά έτος στα άτομα
με σκλήρυνση κατά πλάκας συγκριτικά με τη μείωση της τάξης του 0,1–0,4% ανά έτος που παρατηρείται στους υγιείς ενήλικες.
Η νευροεκφύλιση στο κεντρικό νευρικό σύστημα οδηγεί τελικά σε μη αναστρέψιμη εγκεφαλική ατροφία"

ειναι τρομακτικο αλλα μου φαινεται υπερβολή :romance-ballandchain:
 #74955  από maria E
 Πέμ Ιούλ 12, 2012 4:58 pm
elina έγραψε:Συγχύστηκα πρωί-πρωί διαβάζοντάς το!!!!!

"Ο διάμεσος χρόνος έως τον θάνατο είναι περίπου 30 χρόνια από την εμφάνιση της νόσου";;;;
Όποτε διαβάζω τέτοιες εκτιμήσεις γίνομαι έξαλλη!!!!! Να το ξέρω λοιπόν, να προετοιμάσω τον άντρα μου και το παιδί μου ότι έχω δεν έχω 15 χρόνια ακόμη.....
Αμαν αμαν αμαν!!Την κατσαμε!Δεν προλαβαινω.....δεν προλαβαινω...Και δεν θελω πολλα πραγματα απο τη ζωη μου γαμωτο.....Μονο τρια...Να επιστραφουν τα κλεμμενα μαρμαρα του Παρθενωνα στην Ελλαδα,να χτιστει το γηπεδο της ΑΕΚ,και να μαθω να φτιαχνω ντολμαδακια οπως τα φτιαχνει η γιαγια μου....
Πρεπει να δραστηριοποιηθω αμεσα.... :scared-shocked: θα αρχισω απο το ευκολοτερο....
Βουρ για Λονδινο να τους τριξω τα δοντια λεμε!.... :obscene-smokingpimp: