Σώπα, καλέ Ελενάκι, γιατί να σε διαγράψει από ασθενή του ΑΑ γιατρός καθώς θέλει να είναι η αφεντιά του

Ο σοβαρότερος κίνδυνος που διατρέχεις, είναι νομίζω, να σε περάσει στον κολλητό του τον Β (άλλο γράμμα δε βάζουμε, βέβαια) αυτόν που απειλεί τον κόσμο ότι "Αν δε σταματήσουν να κουνάνε, θα τους χώσει τον καθετήρα στο πόδι...

"
Ωωωωωωω, τόσα αγγλικάααααα! Που τα έμαθες, Αόρατε, που να σε φτάσουμε!!!!!!!!!! Τύφλα να΄χε ο Σαίξπηρ!
Αλλά για να συνεχίσουμε τη ζωούλα μας, ας κρατήσουμε τις κατα τ' άλλα (και πάντα, δηλαδή) έξοχες συμβουλές σου, επί των φωτογραφιών, η μη τήρηση των οποίων έγινε αιτία να προκληθούν τόσες κακές στιγμές, από μια μονιμότητα που σαφώς δε χρειαζόταν περισσότερες, ψέματα;
Δυστυχώς, η γιαγιά η Κασσάνδρα δεν ξέρει να λέει τον καφέ: Όσο κι άν ο Γιώργος (Ο Π., γιατί τώρα έχουμε και πολλούς, ζωή νά' χουν!) είχε πει ότι ήμουν μέντιουμ σε άλλη ζωή, η μόνη ικανότητα πρόβλεψης που είχα ποτέ είναι αυτή που βασίζεται αποκλειστικά στην ανασκόπηση του παρελθόντος! Ομολογώ, ομολογώ, δεν είμαι μελλοντολόγος, αλλά μόνο παρελθοντολόγος

Και εδώ μη μου πειτε ότι δε σας το' χα προείπει!

Λυπάμαι, δεν υπαρχει καμιά πραγματική (genuine, που θά' λεγε και ο Αόρατος, αλλά πως μεταφράζεται στη δική του την αγγλική;) καφετζού διαθέσιμη
Μαράκι, τι γίνεσαι: Τώρα που βγήκες από την ώση (σιδερένια

), να κοιτάξουμε να βρούμε καμιά καφετζού, φτάνει να μη μας βγεί και πολύ.... ψυχολογημένη, αν με εννοείτε
Γιούλη, καλές ανταύγιες! Βέβαια η ρεζορκίνη που έχουν οι μπογιές, δε μας πολυκάνουν καλό (γι αυτό κι εγώ έγινα φανατική των ανταυγιών) αλλά δε μας το λένε και οι Βρυξέλλες καθαρά! Κι εμείς με τη σειρά μας, όπως λέει και ο Αόρατος
"WE WRITE THEM ON OUR OLD SHOES..." ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!!!
Τελικά, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να τα πούμε όλοι κάποια στιγμή κατ' ιδίαν 5-6 ή 12-13 Σεπτεμβρίου, εί δυνατόν στην Αθήνα, ώστε να αναπηρωθεί ή έλλειψη φωτογραφιών με κάποια ασφάλεια... Τι λέτε

Όχι, γαι να μη μου πείτε ότι σας το λέω την τελευταία στιγμή...
Kαι φιλιά πολλά σε όλους!
Και κύριε επιβάτη, τι κάνεις εδώ; Η ιστοσελίδα μας δεν έχει και τίποτα να προσφέρει σε άτομα που δεν έχουν θέματα κοινά με τα δικά μας... θα βαρεθείς εδώ μαζί μας. Χάνεις το χρόνο σου να μας κάνεις χάζι. Είτε μας δείχνεις επαρκές εισιτήριο, οπότε είσαι καλοδεχούμενος, είτε είσαι ...λαθρεπιβάτης.
WHICH SIDE ARE YOU ON? Αφήνω τον Αόρατο να μεταφράσει...