• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7455  από aoratos
 Δευ Ιούλ 27, 2009 9:38 am
Καλή σας μέρα και καλή βδομάδα παιδιά.

Ευχαριστώ για τις ευχές προς την κυρία Αόρατου :lol:
Ευχές και από εδώ στην vivi_gia.

Μου θυμίσατε μερικές εκφράσεις ελληνοαγγλικοαμερικάνικες τις οποίες θα προσπαθήσω να μαζέψω για να γίνει αυτό που λέει η Λίτσα...
litsa έγραψε:έλενα.. μία είναι η λύση : μίλα τους και εσύ αναποδα ή βλάχικα - να μην καταλαβαίνουν ...θα σε βλέπουν με απορία και θα μιλάνε σωστά στο τέλος...
Κατά τα άλλα έχω έτοιμες και μερικές φωτογραφίες που σας έχω τάξει και θα τις δείτε πιθανόν σήμερα. :lol:
 #7456  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιούλ 27, 2009 10:27 am
Καλημερούδια σας και καλή εβδομάδα... δροσερή αν γίνεται :lol:
elena έγραψε:1.δεν μάζεψες την σοδειά που έπρεπε και υπήρξε πρόβλημα?
Όχι Έλενά μου τη σοδειά δεν την αφήνω αμάζευτη... να σαπίσει και να κλαίω τη σπορά μου :lol: :lol:
elena έγραψε:6.δεν πέτυχαν οι αντάυγειες στα μαλλιά?
Για ανταύγειες θα πάω την Τετάρτη :lol:
Τα 2, 3, 4 και 5 δεν παίζουν :lol: άρα;

Λοιπόν για να μη σας κρατάω σε αγωνία :roll: Όπως, ίσως, θυμάστε έχω σταματήσει τη betaferon περίπου δυο μήνες :roll: και είμαι συνέχεια στην πρίζα :oops: Τώρα μ' αυτές τις ζέστες έπαθα μια ταραχή... κόπωση, μουδιάσματα, καψίματα (κυρίως στα πόδια) και δεν ήξερα πού να το αποδώσω :roll: Στη διακοπή της betaferon; στη ζέστη; πού; ή μήπως ήταν ώση; Τελικά τίποτα :lol: :lol: Όλα καλά... η γιατρός μου είπε πως αυτή την εποχή όλοι είμαστε ζαβλακωμένα κοτόπουλα :roll: Άρα την Παρασκευή φεύγουμε διακοπές :lol: :lol:

Βιβή χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα :D :D :D

Και κάτι ακόμα... δε μας νοιάζει πως σκέφτονται οι άλλοι... αλλά πώς νοιώθουμε εμείς :roll: Αν δεν μπορούν να μας καταλάβουν πρόβλημά τους :roll: όχι δικό μας :roll: Αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται... θα ψάξουν, θα μαθουν και θα καταλάβουν :lol: Αυτούς τους κρατάμε :lol: τους άλλους τζους :roll:

Αυτά τα ολίγα!!! Το καφενείο άνοιξε... ποδαρικό μας έκανε ο aoraos :lol: (πειμένουμε αυτά που μας έταξες!!! :lol: ) Ελάτε παραγγελίες :lol: ποιος θέλει τι; :roll:

Καλή συνέχεια!!!
 #7457  από Giota
 Δευ Ιούλ 27, 2009 10:52 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ. ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΩ ΚΑΠΟΥ. ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
 #7459  από aoratos
 Δευ Ιούλ 27, 2009 11:15 am
Αρχή με την προσπάθεια να μιλήσουμε Αγγλικά... :lol:

FROM HERE GO AND THE OTHERS
Από εδώ παν και οι άλλοι

BACK BECAUSE I ATE YOU CABBAGE.
Πίσω γιατί σ’ έφαγα λάχανο

DO YOU LIKE TO GREEK DANCE?
Σας αρέσει ο Ελληνικός χορός;

STRAIGHT YOU DUMB FLOORFACE
Ίσα μωρή χαμούρα

WHITE BERRIES, BLACK BERRIES YOU'RE ONE OLD FLOORFACE
Άσπρα μούρα, μαύρα μούρα είσαι μια παλιοχαμούρα.

WHAT AM I DOING TO YOU MY MOTHER?
Τι σου κάνω μάνα μου;

YOU'RE GOING TO DO MY THREE TWO.
Θα μου κάνεις τα τρία δύο

FRIED POTATOES.
Τηγανητές πατάτες

I HAVE HIM WRITTEN.
Τον έχω γραμμένο

I WRITE YOU ON MY OLD SHOES.
Σε γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια

WE ATE 3 GOΑL.
Φάγαμε 3 γκολ

I'M PONTIAC.
Είμαι πόντιος

DON'T DIZZY MY B@LLS.
Μην μου ζαλίζεις τα @ρχ…@

AND I F@CK THE CHICKS!
Και γ@μώ τις γκόμενες.

HOW MUCH IS IT UPSTAIRS DOWNSTAIRS?
Πόσο κάνει πάνω κάτω;

HOW MUCH DOES THE HAIR GO?
Πόσο πάει το μαλλί;

WHERE DO YOU SIT, I TAKE YOU.
Που κάθεσαι να σε πάω

THERE YOU NOW.. ME BEFORE, AND HERE ME NOW.. YOU COME.
Εκεί που είσαι ήμουνα και εκεί που είμαι θα’ ρθεις

I WILL TAKE YOU TELEPHONE.
Θα σε πάρω τηλέφωνο

TAKE ME TELEPHONE.
Πάρε με τηλέφωνο

HE EYE ME THE GAY.
Με μάτιασε ο πούστ#ς

IS AND TOO MUCH HOOKER.
Είναι και πολύ πουτ@ν@

HE CHANGE MY LIGHTS.
Μου άλλαξε τα φώτα

HOW MUCH YOUR @SS KNOW.
Πόσα ξέρει ο κ%λ%ς σου

ON THE DOWNSTAIRS DOWNSTAIRS OF THE WRITTING.
Στο κάτω κάτω της γραφής

B@LLS FROM CALAVRITA CITY.
Αρχ/δ/α Καλαβρέζικα

HE F#CK ME STEP TOP.
Με γ@μισε πατόκορφα

HE MAKE ME UPSTAIRS DOWNSTAIRS.
Με έκανε άνω κάτω

YOU'RE LANDFILL.
Είσαι μπάζο

SOMETHING RUNNING IN THE GYPSY AREA
Κάτι τρέχει στα γύφτικα

SLOW THE MUCH-OIL
Σιγά τον πολυέλαιο

WHORE'S BANISTER.
Της επί χρήμασι κοινής εκδιδομένης γυναικώς το σιδηρούν κιγκλίδωμα (κοινώς ξέρετε…)

WE BROKE THE RECORD
Σπάσαμε πλάκα!

THE PEAR HAS THE TAIL AT THE BACK
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

EVEN THE MULTICOLORED KID (GOAT)WILL LOUGH
Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι (ποικιλόχρουν ερίφιον!)

WE TOLD HIM TO SH)T AND HE SAT DOWN AND TOOK HIS A$$ OFF.
Είπαμε να χέσει και έκατσε και ξεκωλώθηκε

CATCH THE EGG AND MOW IT.
Πιάσε το αυγό και κούρεψτο

WELCOME MY EYES THE TWO.
Καλώς τα μάτια μας τα δυο

HE DOES THE DUCK.
Κάνει την πάπια

I CAME OUT OF MY CLOTHES.
Βγήκα από τα ρούχα μου

YOUR NOT GOING GOOD
Δεν πας καλά

YOUR GOING TO EAT STICK
Θα φας ξύλο

HE'S TAKEN OUT MY OIL
Μου έχει βγάλει το λάδι

I STEPPED ON IT
Την πάτησα

WE SH-T OURSELVES
Χεστήκαμε

WHERE TO TAKE AND LIFT
Που να πάρει και να σηκώσει

CURLY HAIRS
Τρίχες κατσαρές

YOU'VE FRIED THE FISH AT MY LIPS
Μου έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη

SLOW THE EGGS
Σιγά τα ωά
 #7464  από elena
 Δευ Ιούλ 27, 2009 1:14 pm
καλημέρα σε όλη την παρέα...πέρα για πέρα!!!! :D :D
καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! :D θα είναι καλή σίγουρα μην φοβάστε ΤΙΠΟΤΑ!!! :D

κατ'αρχήν πρέπει να σας πω ότι παραλίγο να πνιγώ από τα γέλια :D από τις ατάκες που έγραψε ο aoratos :D ξεράθηκα!!!
θα τις μάθω,θα τις εκτυπώσω ,(για σκονάκι)σε περίπτωση που ξεχάσω καμμία,και θα τις λέω με την πρώτη ευκαιρία!!!είπα να κρατήσω χαρακτήρα αλλά με τέτοια κατάσταση....όχι ,θα τις λέω και ας με κοιτάνε με μισό μάτι...σκασίλα μου!!! :D :D :D πολύ γέλιο...αλλά πάρα πολύ!!! :D

τι φωτογραφίες περιμένουμε?
μας είχε πει και ο manos81 ότι θα μας στείλει με μαγιό ....αλλά τίποτα!!!οι δικές σου aorate...πως θα είναι? :D

Γιούλη...τελικά πως σας καταλαβαίνω!!!εντάξει ηρέμησες τώρα?όλα καλά ,μην ανησυχείς...κοίτα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα!!!καλά φεύγεις την Παρασκευή?τον υπολογιστή θα τον πάρεις μαζί σου?να πάρεις ασύρματο ίντερνετ!!!μην το ξεχάσεις!!!πόσο καιρό θα λείψεις?που θα πάτε?

Giota ...ξεκίνα να διαβάζεις ,να γράφεις και εσύ ...αν και νομίζω ότι δεν χρειάζεται...εδώ γράφουμε ότι θέλουμε,όπως θέλουμε,όταν θέλουμε!!! :D :D

Maria77,μην στεναχωριέσαι για τους φίλους,απλά προσπάθησε και εξήγησέ τους να κάνετε κάποια πράγματα μαζί...πχ.ένα θέατρο,μία ταβέρνα,μία βραδιά σε κάποιο σπίτι...δώστους να καταλάβουν ότι δεν μπορείς ή μάλλον δεν επιτρέπεται να είσαι μέσα στον ήλιο πολύ ώρα!!!
και στα κλάμπ πρέπει να σου πω ότι κουράζονται οι νέοι και υγιείς...πόσο μάλλον εμείς!!!
εγώ αν ξενυχτήσω μία βραδιά ,μετά θέλω δυο-τρεις μέρες να συνέρθω... :(
πρέπει όμως να ομολογήσω ...ότι έχω ξενυχτήσει και έχω πιει ,μέχρι τελικής πτώσης :D :D
έχω κάνει πράγματα,που αν τα μάθαινε ο γιατρός μου θα με διέγραφε από ασθενή του!!! :D :D
εκεί....θέλω να πηγαίνω κόντρα στο κατεστημένο....και στα δεν πρέπει για την υγεία μου!!!
χαζό.... αλλά έτσι μου έχει κάτσει :D

Λίτσα....ότι και να είναι περαστικά!!!

σας αφήνω προς το παρόν....θα επανέρθω όμως !!!(μην το πάρετε σαν απειλή :D )

φιλιά σε όλους ...χχχχχ
 #7469  από passenger
 Δευ Ιούλ 27, 2009 3:57 pm
1986 Σαμος island. Εχω το τουριστρια-κη στο παπι, και του κανω ξεναγηση στο νησι. (εδω ειναι αυτο το club, εκει το αλλο κτλ). Σε καποια φαση το σαραβαλακι αρχιζει και κανει διακοπες.(τωρα κανω εγω). Οποτε εγω σοβαρος γυριζω, την κυταζω, και της λεω σε απταιστα αγγλικα¨.
My duck is make a holidays
 #7470  από Maria77
 Δευ Ιούλ 27, 2009 9:43 pm
Καλό αυτό passenger, :lol: αλλά απο που ξεφύτρωσες εσύ??? Είσαι περαστικός ή θα μείνεις?? Τελικά στο καφενείο μπαίνει όποιος θέλει??? Θα πρέπει να βάλουμε σύστημα ασφαλείας τελικά! :roll:

Καλή βδομάδα σε όλους έστω και λίγο καθυστερημένα! :D
Aorate, πολύ γέλιο όλα αυτά που έγραψες... :lol: Έλενα, αυτά θα λες που μας έγραψε ο Aoratos...θα τους κουφάνεις!!!
Giota καλώς ήρθες στο καφενείο μας! Αντε για πρώτη φορά θα σου ετοιμάσω εγώ το καφεδάκι, μετά θα μάθεις και εσύ και θα το φτιάχνεις μόνη σου ;) :D Κανένας άλλος καφεδάκι?

Γιούλη που εξαφανίστηκες πάλι? Περιμένουμε αναλυτικά τα νέα σου... :D

Αυτά προς το παρόν! Φιλάκια και υπομονή με τις ζέστες!!!
 #7476  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 27, 2009 11:59 pm
Σώπα, καλέ Ελενάκι, γιατί να σε διαγράψει από ασθενή του ΑΑ γιατρός καθώς θέλει να είναι η αφεντιά του :?: Ο σοβαρότερος κίνδυνος που διατρέχεις, είναι νομίζω, να σε περάσει στον κολλητό του τον Β (άλλο γράμμα δε βάζουμε, βέβαια) αυτόν που απειλεί τον κόσμο ότι "Αν δε σταματήσουν να κουνάνε, θα τους χώσει τον καθετήρα στο πόδι... :twisted: "

Ωωωωωωω, τόσα αγγλικάααααα! Που τα έμαθες, Αόρατε, που να σε φτάσουμε!!!!!!!!!! Τύφλα να΄χε ο Σαίξπηρ! :D

Αλλά για να συνεχίσουμε τη ζωούλα μας, ας κρατήσουμε τις κατα τ' άλλα (και πάντα, δηλαδή) έξοχες συμβουλές σου, επί των φωτογραφιών, η μη τήρηση των οποίων έγινε αιτία να προκληθούν τόσες κακές στιγμές, από μια μονιμότητα που σαφώς δε χρειαζόταν περισσότερες, ψέματα; :shock:

Δυστυχώς, η γιαγιά η Κασσάνδρα δεν ξέρει να λέει τον καφέ: Όσο κι άν ο Γιώργος (Ο Π., γιατί τώρα έχουμε και πολλούς, ζωή νά' χουν!) είχε πει ότι ήμουν μέντιουμ σε άλλη ζωή, η μόνη ικανότητα πρόβλεψης που είχα ποτέ είναι αυτή που βασίζεται αποκλειστικά στην ανασκόπηση του παρελθόντος! Ομολογώ, ομολογώ, δεν είμαι μελλοντολόγος, αλλά μόνο παρελθοντολόγος :oops: Και εδώ μη μου πειτε ότι δε σας το' χα προείπει! :cry: :lol: :lol: Λυπάμαι, δεν υπαρχει καμιά πραγματική (genuine, που θά' λεγε και ο Αόρατος, αλλά πως μεταφράζεται στη δική του την αγγλική;) καφετζού διαθέσιμη :?:

Μαράκι, τι γίνεσαι: Τώρα που βγήκες από την ώση (σιδερένια :!: :!: :!: ), να κοιτάξουμε να βρούμε καμιά καφετζού, φτάνει να μη μας βγεί και πολύ.... ψυχολογημένη, αν με εννοείτε :lol:

Γιούλη, καλές ανταύγιες! Βέβαια η ρεζορκίνη που έχουν οι μπογιές, δε μας πολυκάνουν καλό (γι αυτό κι εγώ έγινα φανατική των ανταυγιών) αλλά δε μας το λένε και οι Βρυξέλλες καθαρά! Κι εμείς με τη σειρά μας, όπως λέει και ο Αόρατος "WE WRITE THEM ON OUR OLD SHOES..." ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!!! :roll:

Τελικά, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να τα πούμε όλοι κάποια στιγμή κατ' ιδίαν 5-6 ή 12-13 Σεπτεμβρίου, εί δυνατόν στην Αθήνα, ώστε να αναπηρωθεί ή έλλειψη φωτογραφιών με κάποια ασφάλεια... Τι λέτε :?: Όχι, γαι να μη μου πείτε ότι σας το λέω την τελευταία στιγμή...

Kαι φιλιά πολλά σε όλους! :D :D :D

Και κύριε επιβάτη, τι κάνεις εδώ; Η ιστοσελίδα μας δεν έχει και τίποτα να προσφέρει σε άτομα που δεν έχουν θέματα κοινά με τα δικά μας... θα βαρεθείς εδώ μαζί μας. Χάνεις το χρόνο σου να μας κάνεις χάζι. Είτε μας δείχνεις επαρκές εισιτήριο, οπότε είσαι καλοδεχούμενος, είτε είσαι ...λαθρεπιβάτης. WHICH SIDE ARE YOU ON? Αφήνω τον Αόρατο να μεταφράσει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιούλ 28, 2009 11:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #7478  από elena
 Τρί Ιούλ 28, 2009 1:03 pm
κάποια παροιμία λέει:σε μικρό και σε χαζό μην τάξεις τίποτα!!! :D

και εγώ περιμένω φωτογραφίες aorate!!!που είναι?
μάλλον ντράπηκες?το μετάνοιωσες?εμείς τα καλύτερα θα πούμε!!!

και θα διαμαρτυρηθώ !!!δεν είναι δυνατόν να έχει πάει μεσημέρι και να μην έχει πατήσει το πόδι του κανείς στο καφενείο μας....american bar το κάναμε?

ταλαιπωρήθηκα πάλι σήμερα :( είμαι πολύ κουρασμένη :(
πήγα πρωί-πρωί για να πάρω τις αγαπημένες μου ενεσούλες και they taken out my oil ,τα συστήματά τους πια...όλο τα αλλάζουν...!!!
μετά στις τράπεζες,στο γραφείο,ξανά στις τράπεζες,ψώνια ,και τώρα σπίτι...και είμαι κουρέλι...άστο καλό πια!!!και μέτα έρχομαι και στο καφενείο για ένα ποτήρι νερό...και you are all out of here...μαθαίνω όμως εεεε....τα αγγλικά βεβαίως-βεβαίως!!!
:D :D :D :D

τι καινούρια νέα έχουμε?από πότε δεν βάφουμε μαλλιά?μόνο ανταύγιες δηλαδή?
LL-MM ,ο φουκαράς ο γιατρός μου θα έμενε με ανοιχτό στόμα :D :D
άσε που του κάνω και πλάκες και τον έχω κοψοχολιάσει :D :D
στο τέλος δεν θα με πιστεύει κιόλας :D και όσο για τον συνάδελφο τον Β δεν τον γνωρίζω...οπότε
δεν μπορώ να πω ....αλλά μπορώ να ρωτήσω τον ΑΑ αν φοβερίζει τους φουκαράδες με τον καθετήρα :D :D :D

και ξέρουμε ...καταλάβαμε που αναφέρεσαι...στην Γεωργία με το ερωτηματολόγιο...σιγά ..είναι παρελθόν...τους ξεπετάμε κάποιους που δεν θέλουμε tsaka-tsaka :D :D

Maria77 how is your day today? :D :D mine x...a kai asta!!! :D :D
καλά πολύ μου αρέσει....!!!!εγώ έτσι θα γράφω από δω και πέρα :D

παιδιά ΣΥΓΝΩΜΗ ...ξέχασα να πω καλημέρα!!!
να είμαστε όλοι καλά .... και I'll be back to kafenio soon!!!
 #7479  από aoratos
 Τρί Ιούλ 28, 2009 1:38 pm
Την καλημέρα μου παιδιά. Μόρνινγκκκκ όπως λέμε στο Ελλάντα. :lol:

Δεν ξέρω τι φωτογραφίες περιμένατε και που πήγε το μυαλό σας, αλλά αυτές που είχα υποσχεθεί ήταν από την ιδιοκατασκευή της σκηνής του Καραγκιόζη που έκανα για τον μικρό. :lol:
Ως προς τα προηγούμενα που έχω γράψει LL--MM, δεν έχω αλλάξει άποψη και ισχύουν όλα αυτούσια. Δεν κρύβω όμως ότι αρκετά άτομα από εδώ θα ήθελα να τα συναντήσω από κοντά. (Ως διαχειριστής άλλης ιστοσελίδας έχω γνωρίσει περίπου 25 άτομα από κοντά.)

Προχωράω στην παρουσίαση της κατασκευής μου αν και έχει κάτι ελλείψεις που θα αναπληρώσω αργά ή γρήγορα.
Συνημμένα
Ένα πιο κοντινό με τις φιγούρες
Ένα πιο κοντινό με τις φιγούρες
P1010075.JPG (76.87 KiB) Προβλήθηκε 171 φορές
Το πίσω μέρος της σκηνής όπου γίνεται το παίξιμο.
Το πίσω μέρος της σκηνής όπου γίνεται το παίξιμο.
P1010069.JPG (100.86 KiB) Προβλήθηκε 167 φορές
Το μπροστινό μέρος της σκηνής
Το μπροστινό μέρος της σκηνής
P1010067.JPG (74.9 KiB) Προβλήθηκε 169 φορές
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 2901