• Ανατριχιάσματα-στιγμιαία μουδιάσματα.Υποτροπή???

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #74638  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 03, 2012 6:02 pm
Μητσο μου, οι γιατροι, πολυ σπανια (σχεδον ποτέ) , παραδεχονται οτι τα φαρμακακια, εχουν παρενεργειες !!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #74659  από ρενια
 Τρί Ιούλ 03, 2012 11:35 pm
Αχ αυτο με το ανατριχιασμα το εχω και εγω ! Στο χερι ,στο ποδι , στο κεφαλι!! ακομα και μια τριχα να μου βγαλεις απο το κεφαλι νιωθω να ανατριχιαζω ολοκληρη !! Δεν ειπα τιποτα στον γιατρο γιατι νομιζα οτι ειναι παιχνιδια του μυαλου μου !!!
 #74665  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Ιούλ 04, 2012 10:24 am
Όχι δεν παίρνω αντικαταθλιπτικά βρε Άννα μου.Φαντάσου να έπαιρνα κιόλας!!!!!!Το κακό ξεκίνησε όταν ξεκίνησα avonex(εκεί ήταν το χάλι το μεγάλο!!!!) και συνέχισε και με τις extavia και με ακολουθεί ακόμα και τώρα με τις rebif.Και το θέμα μου δεν είναι μόνο πλέον με τις ορέξεις μου Μήτσο μου αλλά σε μια συγκεκριμένη φάση της φάσης τέλος πάντων......βρε δε παναχτυπιέσαι........σου βγαίνει η πίστη μέχρι να κάνει ξαστεριά.......ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:Βασανιστήριο σας λέω......
 #74666  από Μιμικαμ
 Τετ Ιούλ 04, 2012 10:55 am
Καλημέρα,

Μπορεί να γλίτωσες απ'τις παρενεργειες των αντικαταθλιπτικών, αφού όπως λες δεν κάνεις χρηση......αλλά σε πληροφορώ ο,τι και τα rebif που παίρνεις, επειδή τελευταία τα έπαιρνα κι εγώ......σε κρατούν σε μια κατάσταση καταστολής.....δυσλειτουργίας του οργανισμού εν γένει.....φαντάζομαι το γνωρίζεις.....από την στιγμή που τα σταμάτησα....ολα σιγά σιγά επανήλθαν στα φυσιολογικά τους..... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιμικαμ την Τετ Ιούλ 04, 2012 11:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #74667  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Ιούλ 04, 2012 11:15 am
Καλημέρα Μίμικαμ! :greetings-waveyellow:
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες,απλά επειδή έχω την εντύπωση πως τελικά πάνω κάτω όλες οι ιντερφερόνες προκαλούν ΚΑΙ τέτοιου είδους προβλήματα,επειδή από τότε που τις ξεκίνησα το έχω αυτό,τελικά για να μην το έχει κάποιος προφανώς η λύση είναι να μην κάνει ιντερφερόνες.Αλλά σε αυτό το σημείο καταλήγω να σκέφτομαι και πάλι πως δεν ξέρω πως θα ήμουνα αν σταματούσα τις ενέσεις.Είμαι έτσι επειδή τις κάνω ή όχι???Έχω μια σταθερή επιδείνωση αλλά αν δεν τις έκανα θα ήμουν χειρότερα ακόμα?Μάλλον όμως δεν μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό έτσι δεν είναι?
 #74668  από Μιμικαμ
 Τετ Ιούλ 04, 2012 11:42 am
Σωστός ο προβληματισμός σου,

Λίγο πολύ τέτοιου είδους σκέψεις τις κάνουμε όλοι μας.....κι εγώ μετά από περίπου 2 ετών διακοπής του rebif, εχω περάσει μία υποτροπή.....και ισως τώρα βρίσκομαι σε δεύτερη....το αριστερό μου πιο δυσλειτουργικό πόδι, εχει πάρει μια κλήση προς τα μέσα, με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει περισσότερο το βάδισμα......αστα να πάνε.....πάντως και όταν έκανα τις rebif, ήμουν και σε χειρότερη κατασταση....με δεδομένο ο,τι με είχε πειράξει σε έντονο βαθμό ψυχολογικά.....γενικά σερνόμουν......

Ας ελπίσουμε οτι ο θεός νευρολόγος θα κάνει κάποιο θαύμα.....

Πώς πάς με τ'ανατριχιάσματα????? εγώ συνεχίζω ακάθεκτη......χαχα :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #74672  από Μιμικαμ
 Τετ Ιούλ 04, 2012 11:56 am
Κι εγώ τ'αφήνω μέχρι να δώ το μέγεθος του θράσους του......πάντως αν το δούμε με χιουμορ.....ας το διασκεδάσουμε....αφου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλο..... :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΓΕΝΙΚΩΣ.....