• Ανατριχιάσματα-στιγμιαία μουδιάσματα.Υποτροπή???

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #74613  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Ιούλ 03, 2012 11:03 am
Καλή σας μέρα.
Δεν ήξερα πως ακριβώς να γράψω αυτό που έχω από χθες το πρωί και ελπίζω να με καταλάβετε.Λοιπόοοοοοον....η αριστερή μου πλευρά με έχει ξεχάσει πολύ καιρό τώρα και το μεγαλύτερο μέρος της δεξιάς πλέον.Από χτες αυτό που συμβαίνει είναι το εξής:Αρχίζουν να ανατριχιάζουν μερικά σημεία της αριστερής πλευράς που σε χρόνο όμως κρατάει λίγο πιο πολύ από οτι όταν ανατριχιάζουμε εμείς οι άνθρωποι συνήθως και μέχρι στιγμής γίνεται κυρίως στο πόδι μου και στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου.Υπάρχει νομίζω και μια ατονία να το πω πιο πολύ στο αριστερό πόδι.
Λέτε να πάρω τον ντόκτορα τηλέφωνο ή μήπως είναι νωρίς για συμπεράσματα???????Μήπως είχε κάποιος κάτι σχετικό????
 #74616  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 03, 2012 11:50 am
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Καλή σας μέρα.
Δεν ήξερα πως ακριβώς να γράψω αυτό που έχω από χθες το πρωί και ελπίζω να με καταλάβετε.Λοιπόοοοοοον....η αριστερή μου πλευρά με έχει ξεχάσει πολύ καιρό τώρα και το μεγαλύτερο μέρος της δεξιάς πλέον.Από χτες αυτό που συμβαίνει είναι το εξής:Αρχίζουν να ανατριχιάζουν μερικά σημεία της αριστερής πλευράς που σε χρόνο όμως κρατάει λίγο πιο πολύ από οτι όταν ανατριχιάζουμε εμείς οι άνθρωποι συνήθως και μέχρι στιγμής γίνεται κυρίως στο πόδι μου και στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου.Υπάρχει νομίζω και μια ατονία να το πω πιο πολύ στο αριστερό πόδι.
Λέτε να πάρω τον ντόκτορα τηλέφωνο ή μήπως είναι νωρίς για συμπεράσματα???????Μήπως είχε κάποιος κάτι σχετικό????
Καλημερα !!!!! Περιμενε , μεχρι αυριο και , αν δεν σου περασει , κανε ενα τηλεφωνημα στο γιατρο σου !!!!! Για τα πιο παλια συμπτωματα, που αναφερεις, τον εχεις ενημερωσει ??? Εχω κι εγω, πολλα τετοια...ανατριχιασματα...συνεχως...εδω και πολυ καιρο !!!! Εχω και κατι μουδιασματα, που εχουν γινει μονιμα, εδω και 4 μηνες !!! Συν, ολα τα παλια μου !!!! Κανω υπομονη, μενοντας σε επιφυλακη , μεχρι να με δει νευρολογος...σε καμποσες μερες...που εχω ραντεβου.....!!!! Ευχομαι να σου περασουν τα ανατριχιασματα !!!!!!! Σημερα !!!!ΤΩΡΑ !!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74617  από Μιμικαμ
 Τρί Ιούλ 03, 2012 12:23 pm
Καλημέρα... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Αυτό ακριβώς το οποίο περιγράφεις.....το αισθάνομαι κι εγώ σε τακτα χρονικά διαστήματα,ενα έντονο ανατρίχιασμα, ρίγη να το πώ....διαρκεί περίπου κανένα εικοσάλεπτο και μετά με ξεχνάει για λίγο, για να επανέλθει αργότερα πάλι.....μαζί με μόνιμο μούδιασμα ολόκληρης της αριστερής πλευράς, απίστευτη κόπωση και μόνιμη υπνηλία....μου θυμίζει τις καλές χρυσές εποχές, όταν έκανα χρήση των λατρεμένων μου rebif.....

Tί κάνω???????? απολύτως τίποτα....σκέφτομαι οτι ενδεχομένως βρίσκομαι σε ώση....αλλά περιμένω στωικά....μήπως και επανέλθω......

Υπομονή και καλο κουράγιο σε όλους μας.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74618  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Ιούλ 03, 2012 12:35 pm
Κοίτα να δεις κι εγώ σκεφτόμουνα πως μάλλον δεν θα το είχε σχεδόν κανένας και θα με περνάγατε για τρελή!!!!!Σοβαρά μιλάτε?Ακριβώς έτσι νιώθω και δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ πρίν.Ναι Άννα59 ξέρει τα πάντα ο γιατρός μου και μάλιστα την τελευταία φορά που με είδε μου είπε 2-3 φορές πως επειδή όποια υποτροπή έχω πάντα μου αφήνει κάτι,επειδή είναι η μορφή της σκπ που έχω τέτοια,πάλι καλά μου λέει που δεν έχεις ακόμα κινητικά προβλήματα.Να είχε δεί κάτι τότε?Ποιός ξέρει....
Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη Μίμικαμ και έγω..... αναμένω.........
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #74623  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 03, 2012 1:10 pm
:laughing-rolling: Ε!!!!! Οχι και τρελη !!!! Ακου κι εμας...τις γριουλες, που εχουμε πολυχρονη θητεια στη παθηση !!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Ειναι , ομως, ''τσαχπινα'' η ατιμη η σκπ !!!! Και...δεν μας αφηνει ...να βαρεθουμε ....ποτε !!!! Να σου πω, ενα δικο μου συμπτωμα ??? Λοιπον !!!! Χαϊδευω το εξωτερικο μερος της δεξιας γαμπας και.....νοωθω το χαδι ...και στο εσωτερικο ....!!!! Αυτο συμβαινει και στα χερια, δεξι , αριστερο !!!! Χαϊδευω την παλαμη...χαϊδευονται και τα δαχτυλα...και αντιστροφως...... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Καλο !!!!Ε???? :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74624  από κατερινα 55
 Τρί Ιούλ 03, 2012 1:14 pm
όντως πολύ βιτσιόζα(με την καλή έννοια) :teasing-neener: η πάθησή μας ΑΝΝΑ!!!!! :teasing-tease:
 #74625  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Ιούλ 03, 2012 1:18 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Τι να πώ πια........μα δεν μας λυπάται λιγάκι??????Στο εσωτερικό πως δηλαδή?Σε εμένα πάντως ότι και να με ακουμπήσει και σχεδόν οπουδήποτε πλέον το νιώθω σαν να με ακουμπάει τρίχα και με γαργαλάει.Και η αμήχανη φάση μου είναι όταν θέλει να με χαιδέψει ο αρραβωνιαστικός μου.....ξέρεις......και ξαφνικά εγώ ξεκαρδίζομαι στα γέλια και του το χαλάω!!!!!Αλλά τι να κάνω κι εγώ.....χαχαχαχαχαχα.......άστα να πάνε....
Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!!
 #74626  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 03, 2012 1:21 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε::laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Τι να πώ πια........μα δεν μας λυπάται λιγάκι??????Στο εσωτερικό πως δηλαδή?Σε εμένα πάντως ότι και να με ακουμπήσει και σχεδόν οπουδήποτε πλέον το νιώθω σαν να με ακουμπάει τρίχα και με γαργαλάει.Και η αμήχανη φάση μου είναι όταν θέλει να με χαιδέψει ο αρραβωνιαστικός μου.....ξέρεις......και ξαφνικά εγώ ξεκαρδίζομαι στα γέλια και του το χαλάω!!!!!Αλλά τι να κάνω κι εγώ.....χαχαχαχαχαχα.......άστα να πάνε....
Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Κι εσυ, φιλεναδα !!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74627  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τρί Ιούλ 03, 2012 1:26 pm
Γίνεται που γίνεται μια στο τόσο πλέον γιατί οι ορέξεις έχουν μειωθεί κατά πολύ (ούτε αυτό δεν μας αφήνει να ευχαριστηθούμε...έλεος πια!!!)και όταν γίνεται εγώ φέρομαι λες και βλέπω καμιά κωμωδία στην τηλεόραση!!!!Πότε θα με βαρεθεί και θα κόψει πέρα δεν ξέρω......
 #74634  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 03, 2012 5:09 pm
Α!!!!!! Τετοιο γαργαλημα, εννοεις ????????? :laughing-rolling: Αυτο ειναι δικο σου συμπτωμα !!!!! Οσο για την....''ορεξη''.....μηπως παιρνεις αντικαταθλιπτικα ???? Απ'οσο ξερω...αυτα ...κοβουν την...''ορεξη'' και , γενικα, δυσκολευουν την.....γνωστη διαδικασια !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: