• Adieksodo..pls dievaste mexri to telos

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74564  από soulla
 Κυρ Ιούλ 01, 2012 2:41 pm
μιας και το θέμα ίσως και θέλω να έχει καταλαγιάσει...και τα λόγια είναι απλά κούφια και σπαταλάμε ενέργεια και σάλιο,και ο καθένας κάνει ότι τον φωτίσει η καρδιά ,η ψυχή και το μυαλό του,η κοπέλα που άνοιξε το θεμά ηταν σε αδιέξοδο τι να κάνει γιατι ο φίλος της έχει σκπ...εγω πιστεύω ότι ο φίλος της πρέπει να δει τι να κάνει. θα παρει χρόνο να πειστεί η κοινή γνώμη για το γενικό καλό της ΧΕΝΦΑ. ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΝΦΑ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΣΩΣΙΒΙΟ ,ΝΑΥΑΓΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΖΩΗ
και πολλοί σαν εμένα βοηθήθηκαν

μπορώ και εγώ να γράψω πολλά,πράγματα που έζησα όχι απλά που υποψιάστικα την οικογένεια που η σκλήρυνση ήταν που την κατέστρεψε..και την σκπ οι γιατροί μας_θεοί δεν ξέρουν να την θεραπέυσουν και μας οδηγούν σε αυτά τα αδιέξοδα...έγω έφυγα από τον γάμο μου αν και προσπάθησε για πολλά χρόνια να μου αλλάξει την γνώμη και ο πρώην και οι οικογένεια μου,εγώ εκείνο έβλεπα σαν το πιο σωστό .έβαλα προτεραιότητες που ήταν τα παιδιά μου και η ηρεμία μου και όχι ο έρωτας που στην τελικά δεν άξιζε...γιατί και στον πάτο που ήμουν ας τα κατάφερνε να έμενε εκεί στα χαμηλά.εγώ θα το έκανα για να στηρίξω τον άνθρωπο μου και την επιλογή μου να τον παντρευτώ,και να τον αλλάξω ,να τον κάνω άνθρωπο...δυστυχως απέτυχα τα ζωα δεν γίνονται ποτε άνθρωποι...μπορώ να σας πω επίσης ότι του δείχνω ακόμη τον δρόμο πως να προχωρά και με ποιαν και ξέρετε γιατί???????γιατί καμια δεν μπορεί να αντικαταστήσει όυτε αυτό που ήμουν.αλλά ούτε μπορεί να αγγίξει το σήμερα παράλυτο δαχτυλάκι μου...γράφετε γραφετε γράφετε,δεν κουράζεστε όλο τα ίδια και τα ίδια και προσβολές

ξέχασα να σας πω το τραγούδι αυτό το αφιέρωσα κάποτε όταν πρωτοακούστηκε το αφιέρωσα στον πρώην για να του δείξω ότι ένα τσιγάρο του χει μείνει να καπνίσει,τον λυπάμαι τον έκανα να ψάχνει να βρει νέα σύντροφο ,χοντρή και άσχημη η να μην πω τι άλλο ..αχ και να είχα ένα τσιγάρο :shhh: :shhh:και που δεν θα εχει σκπ
 #74567  από LL--MM
 Κυρ Ιούλ 01, 2012 4:08 pm
LL--MM έγραψε:Κάνω χάζι αυτούς/ές που θέλουν να ζευγαρώσουν μόνο και μόνο για να περάσουν καλά, δίχως να τους ενδιαφέρει το κατά πόσο ο άλλος/η θα περάσει καλά μαζί τους ωστε να χαλαλίσει να μείνει με δαύτους/ες, κατά πόσο και γιατί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο...
Κάποια παρεξήγησε έγινε Σούλα μου: Δεν μιλάω γι'αυτούς που αναφέρεις, αλλά τους άλλους... :doh: :doh: :doh:
ΚΑΝΩ ΧΑΖΙ = ΧΑΖΕΥΩ =>Λυπάμαι, δε διαθέτω ακριβή μετάφραση :oops:

Αυτούς που δε θέλει ο παραμυθάς να τους στήνουμε, λέει, δικαστήρια, προφανώς διότι αποφάσισε και διέταξε ότι το ΜΟΟΟΝΟ πρόβλημα που υπάρχει στη ζωή μας είναι αυτό που αφορά τη μη υποβολή στη ΧΕΝΦΑ:

Θυμίζει την εποχή της ΕΣΣΔ και της ανατολικής Γερμανίας όπου αυτοί που έφευγαν στη δύση, αν τυχόν τους έπιαναν, καταδικάζονταν σε χαμηλότερη ποινή από αυτούς που τους βοηθούσαν να διαφύγουν...

Και τους νευρολόγους, δύσκολο να τους πιάσει εδώ: Οι υπόλοιποι όμως, που κάθε άλλο παρά τους βοηθάμε, από που κι ώς που πρέπει να εξαναγκαζόμαστε να τον υποστούμε;

Και ελαφρυντικά δεν υπάρχουν γι αυτούς που δεν έκαναν ΧΕΝΦΑ: Κάνει "trolling" ακόμα και σε θέματα που ΔΕΝ τον ενδιαφέρουν ίσα ίσα για να μας θυμίσει την παρουσία του, μόνο και μόνο διότι δεν έχει προσβαση στο ΚΕΣΥ όπου έφαγε "χονδρή πόρτα".

Εντυπωσιακό πάντως είναι ότι αφού εξαφανίστηκε αυτή, εμείς εξακολουθήσαμε το θέμα χάριν... ΧΕΝΦΑ, χάρη στην οποία της δόθηκε σκαλί... O "προλαλήσαντας" Χανς.

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιούλ 03, 2012 10:00 am, έχει επεξεργασθεί 10 φορές συνολικά.
 #74568  από soulla
 Κυρ Ιούλ 01, 2012 4:14 pm
γιατι κασσάνδρα μου..υπάρχουν και οι κόντρα στο κατεστημένο που μένουν και αντέχουν ...είναι δύσκολο βέβαια δεν είναι εύκολος ο δρόμος αλλά έχει που μπορούν να ανέβουν και ανηφόρες....και γιατί να κάνουμε χάζι???????είναι για όλους η ζωή όπως και οι χαρές και τα προβλήματα της :greetings-waveyellow:
 #74787  από J & W Grimm
 Σάβ Ιούλ 07, 2012 11:47 pm
"Evita!" Andrew Lloyd Webber, Tim Rice
Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει η περιγραφή για την εν λόγω σύζυγο του Περόν, αλλά είχε ακουστεί ότι, λίγο πριν πεθάνει στα 33 της από ευρύτατα μεταστατικό καρκίνο, ήρθε να τη δει ο νεοεκλεγείς (σε μεγάλο βαθμό από τη δική της βοήθεια) Πρόεδρος Περόν στο νοσοκομείο. Επειδή, εκτός του αξιώματος αυτού, είχε πολλά κοινα χαρακτηριστικά με τα άτομα που δε μπορούν να ζήσουν με τους σκπ, φαίνεται ότι φορούσε μια... ιατρική μασκα στο πρόσωπο. (Αλήθεια, ο καρκίνος είναι λοιμώδης;;;)

Η κατα 24 χρόνια νεώτερή του ετοιμοθάνατη, βλέποντάς τον, τον ικέτευσε: "Κατέβασε λίγο τη μάσκα, αγάπη μου, θέλω να δώ το πρόσωπό σου". Αυτός γύρισε κι έφυγε.

Δημοκράτες ή όχι, σημαντικοί ή όχι, οι νοοτροπίες είναι γνωστές ανά τις ηπείρους: και αν δεν υπάρχει καποιου είδους αμοιβαιότητα, και η άμεση και απόλυτη ίαση να επέλθει με ή δίχως ΧΕΝΦΑ αύριο, τα φαινόμενα τύπου Χλόης θα υπάρχουν πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J & W Grimm την Κυρ Ιούλ 08, 2012 10:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #74789  από LL--MM
 Κυρ Ιούλ 08, 2012 1:48 am
Και ν'αλλάξει, θ'αλλάξει αργά, πολύ αργά για πολλές "δεδομένες" σχέσεις: Τέσπα, από την εποχή του Πέτρου του μεγάλου της Ρωσίας ήταν αρκετά γνωστό από το έστω, πολύ ενημερωμένο "κοινό" ότι ο καρκίνος δεν ήταν κολλητικός. (τουλάχιστον αυτό έλεγε το φίλμ που έγινε, εγω δεν ήμουν εκεί).
Μάλλον απίθανο ο προαναφερθείς Περόν να πίστευε ότι θα ...κόλλαγε καρκίνο. Εξ άλλου, δεν υπήρχε καν θέμα οικονομικής δυσχέρειας στο επίπεδο αυτό, ενώ υπάρχουν εδώ. Είτε σ'αυτόν είτε στη Χλόη, η συμπεριφορά είναι η ίδια και εξ ίσου κατακριτέα, τώρα το γιατί εσύ μας βάζεις το Ζαμπόνι για φαντη μπαστούνι είναι απολύτως εκτός θέματος.

Στα δικά μας τώρα: Από μαλάκες, γεμάτος ο κόσμος, ΧΕΝΦΑ, ξεΧΕΝΦΑ. Και αύριο να γίνουν αποδεκτά τα γραφόμενα των Ζαμπόνι/Σκλαφάνι κ,ά., να εφαρμόζονται ευρύτατα στα νοσοκομεία με απόλυτη επιτυχία και να καλύπτονται κι από τις ασφάλειες, αυτού του είδους οι νοοτροπίες θα παραμείνουν, παρά την υπερπληροφόρηση, εκτός ίσως από τα ΚΕΠΑ, τα οποία έχουν δηλωμένο σκοπό να μας κάνουν όοολους καλά, δίχως να είμαστε..

Και μπορεί να γέλασες εσύ, (στο στύλ "δε χάθηκε κι ο κόσμος, μόλις κάνει την επέμβαση ο Γ., θα πέσει αυτή η χαμμένη στην αγκαλιά του ή, και να μην πέσει αυτή, τώρα που έγινε καλά, οι γυναίκες θα κάνουν ουρά για να βγούν μαζί του, έτσι άνθρωπος με Α κεφαλαίο που είναι") αμφίβολο όμως να το έβρισκε αστείο εκείνος, πόσο μάλλον που προφανώς μέχρι τώρα, ΔΕΝ ξέρει τίποτα για τη ΧΕΝΦΑ...

Πως έχει αυτή το θράσος να απαιτεί EΔΩ τη συμπαράσταση που "απαξιεί να δώσει στο Γ.;" Θα έλεγα τώρα κάτι πολυ βαριές κουβέντες, αλλά θα'χε δίκαιο ο admin να με αποκλείσει κι εμένα, θα κινδύνευε το σάιτ όλο να το κλείσει η αστυνομία... :law-policered:
Kι επί τέλους, δείτε το κι ετσι: Τι συμφέρον έχει ο Γ. να νταραβερίζεται με μια που'χει τη νοοτροπία αυτηνής; Γιατί ΕΜΕΙΣ να ενδιαφερθούμε περσσότερο για δαύτην παρά γι'αυτόν;;; Ενα μένει να της πουμε:
"ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ!!!"

Η γιαγιά η Κασσάνδρα: Τελευταία πρόβλεψη: Και στην Ιταλική Ακαδημία να μπούνε Ζαμπόνι/Σκλαφάνι, αποδοχή του σκληρυντικού ασθενή δε θα δουμε άμμεσα μετά...