Καλησπερα κ απο μενα !Είμαι σχετικα καινουρια στην παρέα σας και σας παρακαλολουθώ εδώ και 3 μήνες περιπου.Εχω διαγνωστεί με συνδρομο ανύσηχων ποδιών αλλά τα πράγματα αρχίζουν κ χειροτερεύουν .Ούτως ή άλλως καποιοι απο σας που έχου παρακολουθήσει κάποια σχόλια μου ξέρουν ότι εδώ κ 3 μήνες περίπου ο νευρολόγος με έχει ζαλίσει μ ενα σωρό μαντζούνια που δεν βγάζουν πουθενά παρά μονο σε κουρελιασμα των νεύρων μου.Πριν μια εβδομάδα μου σταμάτησε κάποια απ αυτά αφήνοντας μόνο ένα ηρεμηστικό που έχει να κάνει με το τιναγμα των ποδιών κ εγώ θέλω να κοιμάμαι συνέχεια,πράγμα αδύνατον γιατι με 2 τεκνα 1 συζυγο και δουλεια πρωι βράδυ........Ομως τα πράγματα αρχισαν να περιπλέκονται καθότι ανακάλυψε κ την αδυναμία στο αριστερό μου πόδι (δεν του το είχα αναφέρει ως τωρα γιατί ήταν σε ύφεση).Επιτόπου μου πήρε αίμα το εστειλε για εξετάσεις που ήταν καλές και μου είπε ότι ίσως χρειαστεί να κάνω κ μια εισαγωγή στο νοσ. προκειμένου να δει πόσο έντονα είναι τα τινάγματα στα πόδια μου,(Να θυμησω ότι ολες οι εξετασεις ως τώρα είναι φυσιολογικές) και γιατί υπάρχει αυτή η αδυναμία που εμφανίζεται κατά διαστήματα.Τωρα αυτό που θέλω να ρωτήσω όλους εσας που έχετε τη σχετική εμπειρία, τι θα κανατε στη θέση μου.Προσωπικά θέλω να σταματήσω εδώ και να συνεχίσω να παίρνω τα ντεπονακια μου αντι 2-2 την ημερα 4-4 .Μου είπε ότι το RLS θα υπαρχει εφ όρου ζωής και θα χρειαζομαι συνέχεια αγωγή.Η αλήθεια είναι ότι υποφέρω απο έλλειψη ύπνου γιατί τα ποδια μου κλωτσανε απο μόνα τους όταν είναι σε ηρεμία,όμως δεν ειναι κατασταση να μην μπορω 24 ώρες το 24ωρο να λειτουργήσω ανθρώπινα.Εχω ρίξει κουτουλίδια, στραβοπατήματα ,κοντεψα σε 1 μέρα να τρακάρω 3 φορές (μαζι με τα παιδια) ,και στη δουλεια δυσκολέυομαι να συγκεντρωθώ.Οσο για μάνα ,γυναίκα και σύζυγος αρχίζω να .......εξαφανίζομαι!!!!Ο δε συζυγος δικαιολογημένα αρχισε να φωνάζει καθότι βλέπει την κατασταση.Σημειωτεον ότι εκείνος μου έκλεισε το ραντεβού στο γιατρό γιατί δεν αντεχε να με βλέπει στην προηγουμενη κατασταση της νύστας.Η υπολοιπη οικογένεια δεν γνωρίζει τίποτα εκτός την αδερφή μου αλλα κ εκείνη μου έβαλε φωνή γιατί ....απλά φταίω που πήγα στο γιατρό.!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Η ΣΚΠ δεν εχει αποκλειστεί εντελώς
Τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου γιατί εγώ το βλέπω μπρος γκρεμός κ πισω ρεμα!!!!Πάντως απο τη μεριά μου κάνω ότι μπορώ ν ανταπεξέλθω σε ΟΛΑ χωρίς να θέλω να δείξω τίποτα αλλα ορισμένες κουτουλιές μελανιασανε ...γμτο.ΑΑΑΑ το ωραίο της υποθεσης δε σας το είπα...έχασα βάρος απ τους ιλιγγους,ενώ η κακομοίρα χρόνια στερούμαι για να κρατηθώ σε μέτρια επίπεδα!!!! .Αυτά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κ αν έχετε να προτείνετε κάτι θα με βοηθούσατε πολύ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Υ.Γ. Η ΣΚΠ δεν εχει αποκλειστεί εντελώς
Τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου γιατί εγώ το βλέπω μπρος γκρεμός κ πισω ρεμα!!!!Πάντως απο τη μεριά μου κάνω ότι μπορώ ν ανταπεξέλθω σε ΟΛΑ χωρίς να θέλω να δείξω τίποτα αλλα ορισμένες κουτουλιές μελανιασανε ...γμτο.ΑΑΑΑ το ωραίο της υποθεσης δε σας το είπα...έχασα βάρος απ τους ιλιγγους,ενώ η κακομοίρα χρόνια στερούμαι για να κρατηθώ σε μέτρια επίπεδα!!!! .Αυτά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κ αν έχετε να προτείνετε κάτι θα με βοηθούσατε πολύ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Αν κάνεις παρέα με λύκους θα σε μάθουν να ουρλιάζεις...
αν κάνεις παρέα με αετούς θα σε μάθουν να πετας!!!
αν κάνεις παρέα με αετούς θα σε μάθουν να πετας!!!