• βλαστοκυταρα

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #74147  από Nansy's
 Σάβ Ιουν 23, 2012 9:43 pm
Καλησπέρα, άκουσα για τη μέθοδο με τα βλαστοκύταρα ότι εφαρμόζεται και στην Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς που γίνεται και τα αποτελέσματά της;
 #74152  από litsa
 Σάβ Ιουν 23, 2012 10:35 pm
εγώ όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μου είπε... ότι είναι σε πειραματικό στάδιο, και ότι αν θέλω να προχωρήσω, να μην πληρώσω διότι είναι παράνομο.. αλλά να μου πει σε ποιο κέντρο να πάω δωρεάν...
 #74153  από κατερινα 55
 Σάβ Ιουν 23, 2012 10:39 pm
 #74158  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 24, 2012 8:50 am
:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Ε!!!!! ΡΕ !!!!!! Γλεντια !!!!!! Πιθανοτητα ....και παλι...πιθανοτητα......!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :confusion-seeingstars:Εδω και 5 χρονια, περιπου, πρωτοδιαβασα για τα βλαστοκυτταρα !!!! Σκεφτηκα, πολυ...και...ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!!!!! Ενταξει, υπαρχει ΚΑΙ πιθανοτητα ....ιασης !!!!! Βεβαια !!!! Εκεινοι , οι ασθενεις που ...απεβιωσαν...δεν ειναι ασθενεις, πλεον !!!! Ετσι δεν ειναι ???? :scared-eek:
 #74160  από litsa
 Κυρ Ιουν 24, 2012 9:33 am
καλά λοιπόν, μου είπε ΟΧΙ... !
 #74210  από Biskoto10
 Δευ Ιουν 25, 2012 3:52 am
Οντως ειναι 2 ειδων, στην θεσσαλονικη σου περνουν το αιμα, στο "καθαριζουν" και στο ξαναβαζουν στον οργανισμο.
Στο Ισραηλ γινεται η αλλη μεθοδος.
 #74284  από Μιμικαμ
 Τρί Ιουν 26, 2012 12:41 pm
Και έτσι επιστρέφουμε, απο εκεί που αρχίσαμε.......

Στο Ο.... .Πολλαπλάσιο του μεδενός....είναι το μηδέν....... :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:

Εκτός εάν κατεφέρουμε να επιβιώσουμε στα επόμενα διακόσια χρόνια...... :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: