• Rebismart

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #74008  από Thor
 Παρ Ιουν 22, 2012 10:07 am
Περνω καιρο το ρεμπιφ και γενικα με εχει βοηθησει και μου ταιριαζει σαν φαρμακο
Προσφατα βρηκα ενα χαρτι για το http://www.rebismart.gr/el/index.html
Πηρα τηλεφωνο και το διαθετουν ως συνηθως δωρεαν εχουν γενικα πολυ καλο
after sales service απλα πρεπει να γραφτει με τι μορφη φυσιγγιων απο το γιατρο
Εχει κανεις γνωση επι του θεματος ;;;;;;;;;;;;;;;;
 #74012  από Γιάννης
 Παρ Ιουν 22, 2012 10:13 am
Thor έγραψε:Περνω καιρο το ρεμπιφ και γενικα με εχει βοηθησει και μου ταιριαζει σαν φαρμακο
Πως είσαι ρε Θοδωρή; Για πες καμιά λεπτομέρεια
 #74025  από Giannoula
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:26 am
Thor έγραψε:Περνω καιρο το ρεμπιφ και γενικα με εχει βοηθησει και μου ταιριαζει σαν φαρμακο
Προσφατα βρηκα ενα χαρτι για το http://www.rebismart.gr/el/index.html
Πηρα τηλεφωνο και το διαθετουν ως συνηθως δωρεαν εχουν γενικα πολυ καλο
after sales service απλα πρεπει να γραφτει με τι μορφη φυσιγγιων απο το γιατρο
Εχει κανεις γνωση επι του θεματος ;;;;;;;;;;;;;;;;
καλημέρα περα για πέρα.....
εδώ και 3 ενεσεις τις κανω με αυτό...rebifsmart.
ειναι σα silk και pil ξυριστικη μηχανή ή σα κινητό.το μενου μοιάζει με παλαια νοκια .
ποναει λιγότερο.η νοσηλευτρια το ρυθμίζει για το πως θα χτυπαει ,πόση ώρα θα κάνει να ρίξει το φάρμακο κτλ...
πρεπει ο γιατρος να γράψει ρεμπιφ ΄φυσιγγια -σωστα το γραφω?ουσιαστικα ειναι μια μεγάλη αμπουλα την βαζεις στο μηχανακι και φθάνει για 3 ενέσεις.
εγώ αγχώθηκα γιατι αυτο το μηχανακι το ακουμπας στο ποδι ,χερι,κοιλια και αυτο σφυράει -οχι κλεφτικα-για να πατήσεις το κουμπί.
εγώ όταν μου έδωσαν το μηχανάκι δεν έκανα 3 ενέσεις γιατί δε μπορουσα πατήσω κουμπί.
σήμερα είναι η μέρα.αυτο εχει ημερολογιο και οταν το ανοίγεις σου λέει πως η προηγουμενη εκχυση έγινε στις ταδε του μηνός την ταδε ώρα.
το σημαδι παιδια το κανει-τουλαχιστιν δε ποναει τοσο. αυτα
 #74106  από Thor
 Σάβ Ιουν 23, 2012 11:55 am
Στον καθε ασθενη ειναι διαφορετικη η δραση ενος φαρμακου
Εχω δοκιμασει ολες τις ιντερφερονες,ταισαμπρι 14 δοσεις ,copaxone,γ-σφαιρινη,ανοσοκατασταλτικα χαπια,3,4 διαμνοπυριδινη κα
και αυτο που με βοηθησε ειναι το ρεμπιφ αν δεν αναλωνομουνα σε αλλα φαρμακα
ισως σημερα να ημουν και καλυτερα κινητικα.
 #74127  από georgeand
 Σάβ Ιουν 23, 2012 6:01 pm
sou έγραψε:Κι εμένα με είχε βοηθήσει πάρα πολύ τα χρόνια που το έπαιρνα. Καθάριζε το σπίτι, έπλενε τα πιάτα, άπλωνε τα ρούχα. Σκέφτομαι σοβαρά να το ξαναρχίσω. Κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι έχει παρενέργειες, αλλά εγώ το βρήκα πολύ εργατικό. Εντάξει, στη ΣΚΠ δεν έκανε τίποτα, αλλά τι να το κάνεις αν βάλεις ένα τέτοιο διαμάντι στο σπίτι σου...
Γελάω τωρα και πεντε λεπτα μονος μου :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
εμενα μου έπλυνε και το αμαξι αλλά προτίμησα να το πηγαίνω στο πλυντήριο πληρώνω 10 ευρα και γλυτώνω και το τρύπημα,γιατι ειχα γινει μπλε και αποτέλεσμα μηδέν
 #74128  από georgeand
 Σάβ Ιουν 23, 2012 6:17 pm
Thor έγραψε:Στον καθε ασθενη ειναι διαφορετικη η δραση ενος φαρμακου
Εχω δοκιμασει ολες τις ιντερφερονες,ταισαμπρι 14 δοσεις ,copaxone,γ-σφαιρινη,ανοσοκατασταλτικα χαπια,3,4 διαμνοπυριδινη κα
και αυτο που με βοηθησε ειναι το ρεμπιφ αν δεν αναλωνομουνα σε αλλα φαρμακα
ισως σημερα να ημουν και καλυτερα κινητικα.

Και εχω που δεν αναλώθηκα σε αλλα περα απο το ρεμπιφ και το αβονεχ γιατι ημουν σκατα και τωρα που τα εβαλα στον καδο ειμαι καλλητερα?????
Στην τελευτεα επισκεψη στον νευρολογο μου τα εκανε κουδουνια να παρω κατι εστω ταισαμπρι για να γινω καλλητερα και οταν του ειπα οτι θα με θεραπευσει δηλαδη γιατρε??
η απαντηση ηταν οτι, οταν καποια στιγμη βρεθει θεραπεια θα εχουν καταστραφει οι νευρονες,
οι οποιοι δεν επιδιορθώνονται και η δικη μου γιατρε αντε γαμησ...next time σε αλλο γιατρο ραντεβού
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΟ ΤΑΙΣΑΜΠΡΙ ΑΝΤΗΧΕΊ ΑΚΌΜΑ :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: ΣΤΑ ΑΥΤΙΆ ΜΟΥ
 #74136  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 23, 2012 8:16 pm
Εστω...τυσαμπρι ??????? :o Δηλαδη, αυτος το θεωρει ελαφρυ φαρμακο ??? Δηλαδη,κανονικα, τι ειχε σκοπο να σου δωσει ???........ :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #74141  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιουν 23, 2012 9:04 pm
Ο,τι δήποτε, αρκεί να συνταγογραφήσει κάτι....γιατί απορείς.....μήπως τον ενδιαφέρει αν θα το χρησιμοποιήσει ή όχι?????

Τα ίδια δεν πέρασα κι εγώ με την big γιατρέσσα πριν ένα χρόνο περίπου????
Γι'αυτό και δεν ξαναπάτησα.....μακριά..... :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:
 #74193  από georgeand
 Κυρ Ιουν 24, 2012 7:57 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Εστω...τυσαμπρι ??????? :o Δηλαδη, αυτος το θεωρει ελαφρυ φαρμακο ??? Δηλαδη,κανονικα, τι ειχε σκοπο να σου δωσει ???........ :think: :think: :think: :think: :think: :think:
δεν το θεωρεί ελαφρύ απλός επειδή εγω βαρέθηκα το τρύπημα μερα παρα μερα διαφορά καμια μου το πρότεινε για την ευκολία του πράγματος μια φορα καθε 6 μηνες στο νοσοκομείο και τα κ.τ.λ.και κτλ
 #74197  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 24, 2012 8:01 pm
georgeand έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Εστω...τυσαμπρι ??????? :o Δηλαδη, αυτος το θεωρει ελαφρυ φαρμακο ??? Δηλαδη,κανονικα, τι ειχε σκοπο να σου δωσει ???........ :think: :think: :think: :think: :think: :think:
δεν το θεωρεί ελαφρύ απλός επειδή εγω βαρέθηκα το τρύπημα μερα παρα μερα διαφορά καμια μου το πρότεινε για την ευκολία του πράγματος μια φορα καθε 6 μηνες στο νοσοκομείο και τα κ.τ.λ.και κτλ
:o :o :o :think: :think: :think: :think: Μια φορα, καθε 6 μηνες, γινεται το τυσαμπρι ???? Νομιζα οτι ειναι πιο συχνο .......... :think: