Μου εστειλαν ενα μειλ απο το δικηγορικο συλλογο ενα μειλ για την απογραφη οσων παίρνουν φαρμακα υψηλου κοστουςς και ιδου τι τους απαντησα: Να πειτε σ αυτη την υπηρεσια να πα να γαμηθει και βεβαια ΚΑΙ ΣΤΟ κ. Λοβερδο και σ ολους αυτους τους μαλακες που χειριζοντι την υγεια οχι σα τις μιζες τους και το μιΣθο τους αλλα σα να ειμαστε στην ουγκαντα αν και ειμαι βεβαιος οτι τετοιοι μαλακες δεν υπΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΑΛΛΟΥ.Παρακαλω να το προωθησετε σ αυτη την υπηρεσια και να τους πειτε οτι δε θεελω την εελεομοσυνη τους δε θελω τα φαρμακα τους την υγεια μου θελω και ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗς ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΠαρεπιμτόντως πασχω απο σκληρυνση κατά πλάκας από το έτος 1992 κι εχω ζησει το συστημα υγείας σας και ειλικρινα ντρέπομαι για το που μας εχετε γραμμενους όλους εμας τους πάσχοντες και αντι να κανετε μια τραπεζα πληροφοριών με όλους τους αναπηρους και να μη ζητατε καθε φορα στοιχεια.Αγοραζατε υποβρύχια και αν δίνατε αυτά τα λεφτα για την υγεία και για ην δημιουργια μιας τραπεζας πληροφοριων θα ειχαμε εμεις οι πασχοντες μια καλυτερη ποιοτητα ζωης. Ευχαριστω