• απογραφη

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73703  από Dhmhtrhs
 Δευ Ιουν 18, 2012 8:26 pm
Μου εστειλαν ενα μειλ απο το δικηγορικο συλλογο ενα μειλ για την απογραφη οσων παίρνουν φαρμακα υψηλου κοστουςς και ιδου τι τους απαντησα: Να πειτε σ αυτη την υπηρεσια να πα να γαμηθει και βεβαια ΚΑΙ ΣΤΟ κ. Λοβερδο και σ ολους αυτους τους μαλακες που χειριζοντι την υγεια οχι σα τις μιζες τους και το μιΣθο τους αλλα σα να ειμαστε στην ουγκαντα αν και ειμαι βεβαιος οτι τετοιοι μαλακες δεν υπΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΑΛΛΟΥ.Παρακαλω να το προωθησετε σ αυτη την υπηρεσια και να τους πειτε οτι δε θεελω την εελεομοσυνη τους δε θελω τα φαρμακα τους την υγεια μου θελω και ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗς ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΠαρεπιμτόντως πασχω απο σκληρυνση κατά πλάκας από το έτος 1992 κι εχω ζησει το συστημα υγείας σας και ειλικρινα ντρέπομαι για το που μας εχετε γραμμενους όλους εμας τους πάσχοντες και αντι να κανετε μια τραπεζα πληροφοριών με όλους τους αναπηρους και να μη ζητατε καθε φορα στοιχεια.Αγοραζατε υποβρύχια και αν δίνατε αυτά τα λεφτα για την υγεία και για ην δημιουργια μιας τραπεζας πληροφοριων θα ειχαμε εμεις οι πασχοντες μια καλυτερη ποιοτητα ζωης. Ευχαριστω
 #73709  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 18, 2012 9:32 pm
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #73718  από billios
 Δευ Ιουν 18, 2012 10:58 pm
Τ'σπασες μεγαλε!
 #73723  από Μιμικαμ
 Δευ Ιουν 18, 2012 11:37 pm
Ωραίος..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Απ' οτι φαίνεται στο άμεσο μέλλον, μόνο μ'αυτόν τον τρόπο θα υποχρεωνόμαστε να διεκδικούμε τ'αυτονόητα.....ενίοτε και με καμμιά μπουνιά αν χρειάζεται..... :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #73805  από LL--MM
 Τετ Ιουν 20, 2012 12:11 am
Dhmhtrhs έγραψε:Μου εστειλαν ενα μειλ απο το δικηγορικο συλλογο ενα μειλ για την απογραφη οσων παίρνουν φαρμακα υψηλου κοστους
Nα τολμήσω να κάνω μια μικρή προσθηκη στο κείμενό σου, χωρίς καμία πρόθεση αντίκρουσης, διότι αυτονόητο ότι επί της ουσίας συμφωνούμε απολύτως, παρά τις όποιες μικροενστάσεις μου;;; :greetings-waveyellow:

και ιδου τι τους απαντησα: Να πειτε σ αυτη την υπηρεσια να πα να γαμηθει
Συγγνώμη, για ποιά υπηρεσία πρόκειται ακριβώς;

ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
Άρθρο 183
Διέγερση
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.

Και μόνο που μας το ανακοινώνεις δε μας ...διεγείρεις δημόσια σε απείθεια κατά του νόμου αυτού, να σε μιμηθούμε; :eusa-dance:

και βεβαια ΚΑΙ ΣΤΟ κ. Λοβερδο Πάλι καλά που δεν έχει ορκιστεί κυβένηση ακόμα... :P Και μην ξεχνάς ότι έκανε τα σημεία και τα τέρατα στο ταμείο των Αθηναίων συναδέλφων σου, όπου ήταν, με τα χρόνια, μέλος του ΔΣ...

και σ ολους αυτους τους μαλακες που χειριζοντι την υγεια οχι σα τις μιζες τους και το μιΣθο τους αλλα σα να ειμαστε στην ουγκαντα αν και ειμαι βεβαιος οτι τετοιοι μαλακες δεν υπΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΑΛΛΟΥ.
Αν ήμουν ουγκαντέζα, παντως, θα σε πήγαινα στο δικαστήριο... :character-chef: Να μην πουμε ότι τέτοιες πράξεις υπάγονται κι αυτοδίκαια στο πειθαρχικό δίκαιο... :violence-hammer:

Παρακαλω να το προωθησετε σ αυτη την υπηρεσια και να τους πειτε οτι δε θεελω την εελεομοσυνη τους δε θελω τα φαρμακα τους την υγεια μου θελω και ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗς ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Αν δε θες τα φαρμακα, μην τα ζητάς, γιατι τα στερείς από άλλους που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη; :eusa-naughty:
Για εναν υπουργό υγείας θα συμφωνήσω, διότι ήταν ο παιδίατρός μου και χειρίστηκε την υγεια μου τόσο οικτρά, που βρέθηκα με σκπ σήμερα... Αλλά επειδή έχει ψοφήσει, και υπάρχει και παραγραφη, τι να πεις; :obscene-drinkingchug: Αλλά και οι υπόλοιποι δε θα εξαφανιστούν, πολλά ψωμιά έχουν να μας φάνε ακόμα...

Παρεπιμτόντως πασχω απο σκληρυνση κατά πλάκας από το έτος 1992 κι εχω ζησει το συστημα υγείας σας και ειλικρινα ντρέπομαι για το που μας εχετε γραμμενους όλους εμας τους πάσχοντες
Αυτό, δεδομένο... αλλά φωτοτύπησες το συνταγολόγιό σου να τους το στείλεις; :teasing-tease:

και αντι να κανετε μια τραπεζα πληροφοριών με όλους τους αναπηρους και να μη ζητατε καθε φορα στοιχεια.
Αυτό είναι κάπως προβληματικό, αν μου επιτρέπεις, τέτοιες τράπεζες δεν παρείχαν ποτέ, μέχρι σήμερα, δικαιώματα, αλλά εισχωρούν στη σφαίρα των προσωπικών μας δεδομένων, προς αποκλεισμό δικαιωμάτων, γενικώς... :teasing-lurk: :crying-blue:

Αγοραζατε υποβρύχια και αν δίνατε αυτά τα λεφτα για την υγεία "Φυτεψαν το άν και δε φύτρωσε," που είπε και κάποιος που δεν έμεινε για πολυ κυβερνητικος εκπρόσωπος... και λόγω των προαναφερθέντων. συμπεριφορών... :eusa-naughty:

και για ην δημιουργια μιας τραπεζας πληροφοριων θα ειχαμε εμεις οι πασχοντες μια καλυτερη ποιοτητα ζωης. Ευχαριστω Αυτό βέβαια, ΙΣΩΣ...
Μιμικαμ έγραψε:Ωραίος..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Απ' οτι φαίνεται στο άμεσο μέλλον, μόνο μ'αυτόν τον τρόπο θα υποχρεωνόμαστε να διεκδικούμε τ'αυτονόητα.....ενίοτε και με καμμιά μπουνιά αν χρειάζεται..... :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
Τώρα βέβαια, οι μπουνιές μπορουν να προκαλέσουν και σωματικές βλάβες ακόμα και βαριές... για τα υπόλοιπα, στον κώδικα βρίσκει κανείς ότι χρειάζεται από τις αναφορές... :hand:
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
ΥΓ: Γιατί, οι Μπέης/Μανωλεδάκης θα'ρθουν να μας γλιτώσουν μήπως με το "δικαίωμα στην αντισταση"; Μιλάς σοβαρά; :think:
http://www.kostasbeys.gr/articles.php?s ... 1&id=24182
 #73905  από Κώστας
 Τετ Ιουν 20, 2012 11:32 pm
και ιδου τι τους απαντησα: Να πειτε σ αυτη την υπηρεσια να πα να γαμηθει

Άρθρο 183
Διέγερση
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.

Και μόνο που μας το ανακοινώνεις δε μας ...διεγείρεις δημόσια σε απείθεια κατά του νόμου αυτού, να σε μιμηθούμε;

Κασσάνδρα, βοήθησέ με να καταλάβω.
Μας διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά ποιού νόμου; Ο άνθρωπος ένα email έλαβε από τον δικηγορικό σύλλογο. Δεν διέγειρε σε απείθεια ούτε κατά των νόμων, ούτε διαταγμάτων (δεν γνωρίζω να έχει εκδοθεί νόμος ή διάταγμα για την απογραφή όσων παίρνουν φάρμακα υψηλού κόστους), αλλά και ούτε εναντίον άλλων νόμιμων διαταγμάτων της αρχής (ο δικηγορικός σύλλογος δεν είναι αρχή).
Συνεπώς, γιατί να κινδυνεύει να τιμωρηθεί με φυλάκιση μέχρι τριών ετών;
 #73913  από LL--MM
 Πέμ Ιουν 21, 2012 1:50 am
Κώστας έγραψε:και ιδου τι τους απαντησα: Να πειτε σ αυτη την υπηρεσια να πα να γαμηθει

Άρθρο 183
Διέγερση

Και μόνο που μας το ανακοινώνεις δε μας ...διεγείρεις δημόσια σε απείθεια κατά του νόμου αυτού, να σε μιμηθούμε;

Κασσάνδρα, βοήθησέ με να καταλάβω.
Μας διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά ποιού νόμου; Ο άνθρωπος ένα email έλαβε από τον δικηγορικό σύλλογο.
Οι επαγελματικοί σύλλογοι γενικά και αυτος του οποίου είναι μέλος ο Δημήτρης, δεν είχαν ΠΟΤΕ την ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ να εκδίδουν τέτοιους κανόνες δικαίου, οπότε είναι μάλλον απίθανο να πηρε την πρωτοβουλία να "θεσμοθετήσει" τέτοια υπηρεσία, το λειτούργημα του οποίου υπάγεται στον ΕΟΠΥΥ, κι ακόμα και να οτ έκανε, τα λεγόμενα της υπηρεσίας δε θα είχαν καμια απολύτως ισχύ.

Δεν διέγειρε σε απείθεια ούτε κατά των νόμων, ούτε διαταγμάτων (δεν γνωρίζω να έχει εκδοθεί νόμος ή διάταγμα για την απογραφή όσων παίρνουν φάρμακα υψηλού κόστους), αλλά και ούτε εναντίον άλλων νόμιμων διαταγμάτων της αρχής (ο δικηγορικός σύλλογος δεν είναι αρχή).
Γεγονός είναι ότι αν ο όποιος ΔΣ αποφάσιζε να ρωτήσει τα μέλη του πόσα ακριβά φάρμακα χρησιμοποιούν, η πρώτη αντίδραση είναι να μην κάνει κανένας τίποτα, ελλείψει αρμοδιότητας του οργάνου που εξέδωσε την απόφαση αυτήν.

Συνεπώς, γιατί να κινδυνεύει να τιμωρηθεί με φυλάκιση μέχρι τριών ετών;
Ο όποιος υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων (ακόμα και ενάμισυ μηνός, ή και αυτός πριν τις εκλογές του Μαΐου) έχει δικαίωμα να εκδώσει ότι ειδικότερο κανόνα δικαίου του έρθει, που να εμπίπτει στο υποτιθέμενο λειτούργημά του
και φυσικά, το κάνει ώς αρχή.

Απο τη στιγμή που αναφυήθηκε ο κανόνας αυτός, τον οποίο εφαρμόζει η δημόσια διοίκηση, και ακόμα και να μην έχει γνωστοποιηθεί αυτός στους πολίτες, το περιεχόμενο του μέηλ καθιστά νόμιμη διαταγη της αρχής.

Υ.Γ. Ο κανόνας της δημοσιότητας των κανόνων δικαίου έχει περιορισμένη εφαρμογή μερικές φορές, όπως, πχ, το περίφημο διάταγμα του ΚΕΣΥ, του οποίου αποδέκτες δεν ήταν παρά οι γιατροί των επιτροπών..
Όμως υπάρχει και ο κανόνας της αναλογικής εφαρμογής, τον οποίο επίτηδες αγνόησα εδώ, χάριν εντυπωσιασμού: Ποιός να τρέξει τώρα να μαζέψει έναν ανάπηρο και να τον ανακρίνει για να μη βγάλει τίποτα, και οι φυλακές είναι ήδη γεμάτες από βόρειους γείτονες... :shifty: :shifty: :shifty:
Φυσικά, οι πειθαρχικές επιπλήξεις μάλλον θα είναι αναμενόμενες... (στην Αθήνα είναι, τουλάχιστον)

Ελπίζω να ήμουν επαρκώς σαφής, απίθανο αυτά τα βέλη στη φαρέτρα του νομοθέτη να εφαρμοστούν στην πρακτική..

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #73921  από Dhmhtrhs
 Πέμ Ιουν 21, 2012 10:08 am
Να σας πω επισης οτι σ αυτο το κωλοκράτος ο γιατρος του νοσοκομειου Ξανθης πριν απο 3 μηνες μου εγραψε το ampyra για να περπατω υποτιθεται καλυτερα κι ακομη βεβαια δε πηρα ουτε εγκριση απ το ταμειο ουτε το φαρμακο και καθονται και μου λενε οι δημοσιογραφοι ποιοι θα γινουν υπουργοι κτλ. Αληθεια κοιμαμαι και ξυπνω με την απορια ποιοι θα ειναι υπουργοι και οχι ποτε θα μου δωσουν το φαρμακο για την υγεια μου.Το κακο ειναι οτι με 2 απανωτες εκλογικες αναμετρησεις πηραν τη νονιμοποιηση που ηθελαν και τωρα αντε να τους ριξεις γιαουρτια και αυγα (που ειναι και ακριβα γμτ) και λενε οτι πηραν 43 % αλλα απ αυτο το ποσοστό αν αφαιρεσεις το 37% αποχη συν τα λευκα ποσοσ κανουν; νομιζω οτι θα ηταν ο καταλληλος να απαντησει ο Βενιζελος που ηταν καθηγητης μου και τοτε τα ελεγε μια χαρα τωρα;
 #73999  από LL--MM
 Πέμ Ιουν 21, 2012 11:29 pm
sou έγραψε:Για το fampyra μην παίρνεις και όρκο, άλλα όπως και να έχουν τα πράγματα, το δικαιούσαι.

Αδερφέ, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πα να δικαιούσαι οτιδήποτε, αν δεν έρθει στα δικά σου χέρια τελικά, ΚΑΙ αν δεν είναι αποτελεσματικό "επί της ουσίας", όπως λένε στο χωριό μας, όφελος δε βλέπεις... Σόρυ :greetings-waveyellow:
Kαι μην το παραπαίρνεις σοβαρά, διότι τα καθημερινά προβλήματα που μας προκαλούν μέχρι και οι ΔΣ, είναι αρκετά για να τσακίσουν τον οποιονδήποτε... Μέρισμα σας μοίρασαν αυτη τη φορά;

Και άμα θες ν'αποστασιοποιηθείς, θυμίσου τον παππούλη το Χανς Κ., που τα'λεγε πιο καθαρά από το Βενιζέλο...

Εκείνη την ιστορία με τους πρωτογενείς κανόνες που δεν είναι δυνατό αν αλλαχτούν, κλπ κλπ, κι αυτό, χάριν ασφάλειας δικαίου;;;

Και Κώστα, ορίστε και ο νόμος που "ερείδει" αυτές τις μ... :shifty: :shifty: :shifty:
http://www.etaa.gr/index.php?option=com ... Itemid=203
Τώρα, αν είναι η CIA, ή η KGB, ή ότι την αντικατέστησε, ή μάλλον η Stasi (ανατολική γερμανική υπηρεσία πληροφοριών) που τα ψάχνει, είναι θέμα που δε μας απασχολεί... Απ' ότι άκουσα, η "δική μας" ΕΥΠ θα υποστεί και αυτή τις γνωστές στο δημόσιο τομέα αλλαγές, αλλά τώρα με τους υπολογιστές, η παρακολούθηση είναι πολύ πιο εύκολη απ'όσο άλλοτε...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα