• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #7273  από elena
 Δευ Ιούλ 20, 2009 9:45 pm
KOKOLHS έγραψε:Χαιρετω ολες και ολους τους συμπασχοντας.Μπηκα στην παρεα σας κι αν θελετε δεχθειτε με.Με μερικα ατομα γνωριζομαι πχ Μαριαννα απο αλλο δικτυακο τοπο (δεν προσεξα προς το παρον για αλλους) και εχω ΣΚΠ τωρα και καμμια δεκαρια χρονια.η κατασταση μου παλευεται.Ειμαι Δ.Υ. εν ενεργεια αν και σκοπευω να την κοπανησω........παιρνοντας σχεδον πληρη συνταξη λογω 67% Αυτα προς το παρον τα λεμε.......
δηλαδή θέλεις να πεις ότι το όνομα μου δεν σου λέει τίποτα?περίεργο και είμαι πολύ γνωστή!!!

KOKOLHS?είναι ουράνιο σώμα?αστέρι?επίθετο?συνδυασμός με κάποιο νόημα?
 #7279  από litsa
 Δευ Ιούλ 20, 2009 11:18 pm
welcome!!!
 #7289  από elina
 Τρί Ιούλ 21, 2009 12:08 pm
Θερμά καλωσορίσματα και στον GEORGE-A και στον KOKOLHS κι από μένα!
 #7384  από LL--MM
 Παρ Ιούλ 24, 2009 10:45 am
ΟΛΟΙ είναι ευπρόσδεκτοι εδώ, οι εξαιρέσεις αυτοαποκλείονται με τη συμπεριφορά τους...

Καλώς Ορίσατε :D
 #7391  από Μαριάννα
 Παρ Ιούλ 24, 2009 3:49 pm
KOKOLHS έγραψε:Χαιρετω ολες και ολους τους συμπασχοντας.Μπηκα στην παρεα σας κι αν θελετε δεχθειτε με.Με μερικα ατομα γνωριζομαι πχ Μαριαννα απο αλλο δικτυακο τοπο (δεν προσεξα προς το παρον για αλλους) και εχω ΣΚΠ τωρα και καμμια δεκαρια χρονια.η κατασταση μου παλευεται.Ειμαι Δ.Υ. εν ενεργεια αν και σκοπευω να την κοπανησω........παιρνοντας σχεδον πληρη συνταξη λογω 67% Αυτα προς το παρον τα λεμε.......
Γεια σου ΚΟΚΟΛΗ Εμενα λες οτι γνωριζεις γιατι δεν σε καταλαβα ποιος εισαι? Εχεις το ιδιο ονομα και στο άλλο ?Κατα τα αλλα πως τα πας?
 #7461  από aoratos
 Δευ Ιούλ 27, 2009 12:08 pm
Καλωσορίσατε Γιώργο και Κοκόλη.
 #7472  από Maria77
 Δευ Ιούλ 27, 2009 9:58 pm
Καλώς ήρθες στην παρέα μας KOKOLH!