• ΞΕΦΤΙΛΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73699  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 18, 2012 7:36 pm
IKTIST22 έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ .....ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!
Προσωπικα το πορτοφόλι μου ειναι τετοιο που αν με κλεψει κανείς θα με βρίζει κ απο πάνω .Κάποιες φορές όμως αναγκάστηκα να σφιχτώ και να πάω σε ιδιωτικό κέντρο!!!!! Ο Θεός να μας βοηθάει όλους!!!!!!!!!!!!!
Οσο και να σφιχτουμε...οσο και να στιφτουμε......χυμος...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Σημερα το απογευμα, εκανα μαγνητικες, εγκεφαλου και αυχενικης μοιρας....στο Αιγηνιτειο !!!!!!! Δεν πληρωσα τιποτα !!!!! Το σκιαγραφικο.... το εχω παρει ''δανεικο'' !!!! Εχω, συνταγη του ΙΚΑ, που γραφει 10% συμμετοχη και περιμενω να δω τι θα γινει με τα φαρμακεια :violence-hammer: !!!!! Επισης, περιμενω, τις γνωματευσεις...σε δυο εργασιμες μερες !!!!! Ειμαι...ψυχραιμη !!!! Συνηθισα , πια !!!!!!!! Το προβλημα μου, ειναι ΠΟΤΕ θα μπορεσω να κανω και τις υπολοιπες μαγνητικες, θωρακικης και οσφυικης μοιρας .......Κανεις δεν ξερει να μου πει !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #73702  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 18, 2012 8:12 pm
Mitsos83 έγραψε:Anna giati ekanes MRI? einai to ethsio check up h uparxei kapoios epipleon logos?
Εχω δυο χρονια να κανω μαγνητικες, ειχα υποτροπη το Μαρτη και ....χρειαζομαι ''φρεσκιες'' εξετασεις για το...... :evil: ΚΕ.Π.Α. :twisted: Στις 30 Σεπτεμβρη, ληγει η...αναπηρια μου..... :angry-cussingblack:
 #73708  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 18, 2012 9:28 pm
Φυσικα !!!! Θα ενημερωσω !!!!! :greetings-waveyellow:
 #73713  από EFFIE
 Δευ Ιουν 18, 2012 10:39 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
IKTIST22 έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ .....ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!
Προσωπικα το πορτοφόλι μου ειναι τετοιο που αν με κλεψει κανείς θα με βρίζει κ απο πάνω .Κάποιες φορές όμως αναγκάστηκα να σφιχτώ και να πάω σε ιδιωτικό κέντρο!!!!! Ο Θεός να μας βοηθάει όλους!!!!!!!!!!!!!
Οσο και να σφιχτουμε...οσο και να στιφτουμε......χυμος...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Σημερα το απογευμα, εκανα μαγνητικες, εγκεφαλου και αυχενικης μοιρας....στο Αιγηνιτειο !!!!!!! Δεν πληρωσα τιποτα !!!!! Το σκιαγραφικο.... το εχω παρει ''δανεικο'' !!!! Εχω, συνταγη του ΙΚΑ, που γραφει 10% συμμετοχη και περιμενω να δω τι θα γινει με τα φαρμακεια :violence-hammer: !!!!! Επισης, περιμενω, τις γνωματευσεις...σε δυο εργασιμες μερες !!!!! Ειμαι...ψυχραιμη !!!! Συνηθισα , πια !!!!!!!! Το προβλημα μου, ειναι ΠΟΤΕ θα μπορεσω να κανω και τις υπολοιπες μαγνητικες, θωρακικης και οσφυικης μοιρας .......Κανεις δεν ξερει να μου πει !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
ολα καλα αννουλα θα πανε!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #73714  από soulla
 Δευ Ιουν 18, 2012 10:52 pm
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ..ΑΝΝΟΥΛΑ :romance-kisscheek:
 #73715  από billios
 Δευ Ιουν 18, 2012 10:52 pm
Καλα αποτελεσματα αννα,τον εχεις ξαναδει τον δρακο οποτε δεν θα τρομαξεις ;)
 #73722  από Μιμικαμ
 Δευ Ιουν 18, 2012 11:32 pm
Αννούλα, εύχομαι όλα καλά, ψυχραιμία...... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #73728  από κατερινα 55
 Τρί Ιουν 19, 2012 7:11 am
billios έγραψε:Καλα αποτελεσματα αννα,τον εχεις ξαναδει τον δρακο οποτε δεν θα τρομαξεις ;)
ANNA σωστός ο billios.Περιμένουμε ενημέρωση :) :romance-heartsthree:
 #73734  από βικυ
 Τρί Ιουν 19, 2012 10:45 am
Καλα αποτελεσματα Αννα!
 #73745  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 19, 2012 12:56 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: