• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7337  από litsa
 Τετ Ιούλ 22, 2009 10:48 am
ante να πλύνω και κανένα ποτήρι μπας και μαζευτώ λιγάκι...γιατί άστα να πάνε!!!!!!!!!!!!

το καθάρισα στο πι και φι και χωρίς βοήθεια !!!!!! :lol: :lol:
τώρα να σας φτιάξω κάτι να πιείτε?? κανένα παγωμένο ρόφημα της υγιεινής διατροφής???

:o :o

και βέβαια συμφωνώ με τα γραφόμενα της έλενας --- τα λέει όπως πρέπει!!!!

αλέξανδρε άσε το κοριτσάκι σου να πετάει ....το χρειαζόμαστε !!!
φιλιά σε όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο χθες σαν να έκανα καμμιά δουλειά παραπάνω - καλή η προσπάθεια μου.. έ! τι λέτε ..?
 #7338  από mary_d_ath
 Τετ Ιούλ 22, 2009 11:10 am
Καλημέρα σε όλους/όλες!!

Ωραίος χορός το ταγκό, elina!!

[youtube]DFLXm7HQ-jI[/youtube]

Μη σε παίρνει από κάτω όμως, διώξε τις αρνητικές σκέψεις και συνέχισε να χορεύεις!!

Ευτυχώς, τώρα ενημερώθηκα πως οι εργασίες τελειώνουν το Σάββατο και μαζί με αυτές τελειώνουν και τα βάσανά μου!! Άντε επιτέλους!! Βέβαια δεν θέλω να σκέφτομαι το γεγονός ότι οι εργάτες μου έκαναν το σπίτι μπ**ρδ*λο!!
Αλλά δεν πειράζει, αρκεί να τελειώσουν για να ξαναβρώ την ηρεμία μου!!

Ελπίζω να είστε όλοι/όλες σας καλά!!

Καλό μεσημεροαπογευματόβραδο!!
 #7340  από aoratos
 Τετ Ιούλ 22, 2009 12:16 pm
Την καλημέρα μου παιδάκια μεγάλα και μικρά (για ποιον χτυπάει η καμπάνα; :D )

Έχω πήξει λίγο αυτές τις μέρες αλλά γιαούρτι δεν έγινα ακόμα! :lol:

Να σχολιάσω λίγα μόνο που θυμάμαι από τα γρήγορα διαβάσματα που έχω κάνει σε αυτό το νήμα.
Πρώτα ένα καλωσόρισμα στην Ελίνα με τους ωραίους χορούς της. Η καφετζού μας να φροντίσει πάραυτα για την εξυπηρέτησή της. :lol:
Επίσης ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την Έλενα μας που πιθανόν δεν το περιμένει... Για την βοήθεια που ζητάς στα Μαθηματικά κάτι μπορεί να γίνει. ;)
Παρεπιπτόντως σαν φοιτήτρια του ΕΑΠ δικαιούσαι φοιτητικό Ίντερνετ μέσω του προγράμματος ΔΙΟΔΟΣ. Είχε γραφεί και η γυναίκα μου στο ΕΑΠ και φρόντισα για το Ίντερνετ του σπιτιού με 11,90€ τον μήνα. Την κούραζε όμως και το σταμάτησε, η σύνδεση όμως ισχύει έως το τέλος του 2010.
Καλά να είστε και τα ξαναλέμε... έδωσα το παρόν μου αλλά σκασίλα του κηδεμόνα μου που θα δικαιολογήσει απουσίες, εκεί λέει να μείνω στην ίδια τάξη. :lol: :lol:
 #7343  από elina
 Τετ Ιούλ 22, 2009 1:34 pm
Παιδιά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το καφενείο μας λειτουργεί όπως λειτουργούσαν παλιά οι γειτονιές... που κι αυτές με την σειρά τους λειτουργούσαν σαν την καλύτερη ψυχανάλυση που μπορούσες να έχεις... κάνανε ψυχανάλυση τότε οι άνθρωποι χωρίς να το ξέρουν, έβγαιναν στην αυλή ή στο παράθυρο, λέγανε τα προβλήματά τους, τις χαρές τους, τα βγάζανε από μέσα τους, τελείωνε το βάρος, βοηθούσε ο ένας τον άλλο, έπεφτε και το απαραίτητο κουτσομπολιό-κοινωνικό σχόλιο και ηρεμούσαν οι άνθρωποι...κι εμείς τρέχουμε και πληρώνουμε ψυχαναλυτές (εμείς οι "σύγχρονοι άνθρωποι" εννοώ) γιατί έχουμε ξεχάσει να μιλάμε μεταξύ μας, κι αυτό γιατί δεν βλεπόμαστε για να μιλήσουμε....
Το πόσο έχω χαρεί που σας αρέσει το tango δεν λέγεται...
Έλενα, κορίτσι μου, και tanguera (=χορεύτρια tango) να ήσουν, δεν θα μπορούσες να το αποδώσεις καλύτερα... και με την ευκαιρία ένα σχόλιο: μήπως έπεσες κι εσύ μικρή στην χύτρα της αισιοδοξίας, όπως ο Οβελίξ είχε πέσει μικρός στην χύτρα με τον μαγικό ζωμό, και σου έχει μείνει μόνιμο σύμπτωμα το κέφι;;;; :D
Κι εδώ μια παράκληση προς τις μανούλες του site, κυρίως τις αγορομάνες (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, ξέρετε εσείς ποιες είστε ;) ): αφήστε καλέ τα αγόρια σας να φύγουν από το σπίτι, να τα σκληραγωγήσει ο Αλέξανδρος στον στρατό, να σπουδάσουν μακριά από τη μανούλα (όσο πιο μακριά από τη μανούλα, τόσο καλύτερα), μπας και γίνουν σωστοί άντρες...και μη μου πείτε κι εσείς ότι μου λέει κι η δική μου η μαμά, γίνε μάνα πρώτα κι ύστερα μίλα, γιατί τον αδερφό μου κατάφερε να τον κάνει, ολόκληρο άντρα και γιατρό μεν, ικανό να πεθάνει από την πείνα και την βρώμα αν δεν βρει μια γυναίκα σαν τη μάνα του δε….γι’ αυτό σας λέω, μακριά από την μανούλα τα αγόρια…είδατε τον Αλέξανδρο να φοβάται που η μικρή του καβάλησε τον πύραυλο και κάπου περιφέρεται; Όχι, γιατί είναι πατέρας κόρης, κι ως γνωστόν supergirls don’t cry, supergirls just fly που λέει και το τραγούδι…
Αυτά για την ώρα, κι όσο σας διαβάζω θα σας μιλάω και στον καθένα χωριστά (με 46 σελίδες καφενείο τι να πρωτοθυμηθώ, ξέχασα και ποιος δίνει εξεταστική, ποιος μαγειρεύει παστίτσιο και ποιος έχει πάει διακοπές)….
Πολλά φιλιά και καλό μεσημέρι!
 #7351  από elena
 Τετ Ιούλ 22, 2009 9:15 pm
καλησπέρα σας :D καλησπέρα σας!!!

λοιπόν για να δούμε τι έχουμε....οι εξελίξεις τρέχουν ,η επικαιρότητα επίσης,μόνο εμείς μένουμε πιστοί στο καφενείο μας :D :D

ελπίζω να είστε όλοι καλά ,από το πρωί που σας άφησα!!!

Γιούλη εντάξει το κατέγραψα ότι γιορτάζεις 21 Νοεμβρίου...θα το θυμάμαι ;)
όλα καλά στο σπίτι?ο σύζυγος ,τα παιδιά?

Mary_d_ath ...τυχερούλα!!!καλά τελειώματα λοιπόν!!!τι άλλαξες στο σπίτι?

Αλέξανδρε ...άκυρο...ο σίφουνας που σου έγραψα το πρωί,ήταν το αγοράκι της γειτόνισσας...έσπασε τα νεύρα της μαμάς του και το <εκτόξευσε> :D :D :D

Ελίνα...και που ξέρεις ότι δεν είμαι tanguera? :D :D όχι εντάξει δεν είμαι ,θα ήθελα όμως πολύ ...
το σκέφτομαι :? αυτό όμως δεν με εμποδίζει να αισθάνομαι,και να εκφράζω αυτά που νοιώθω!!!
και πόσο γέλασα με τον οβελίξ και το μαγικό φίλτρο :D :D :D :D
το μόνο που θυμάμαι...όταν ήμουν μικρή έπεσα σε ένα βαρέλι με ασβέστη :D :D :D λες να έχει σχέση?μήπως να ψάξω το σκοτεινό παρελθόν μου,αν τελικά το βαρέλι είχε μαγικό φίλτρο?:D :D
είναι έμφυτο,είναι ο χαρακτήρας μου ,και στις πιο δύσκολες στιγμές βρίσκω λόγο να πεθάνω στα γέλια...χωρίς γέλιο ,αισιοδοξία,κέφι .....δεν μπορώ να ζήσω!!!και ευτυχώς που είμαι έτσι!!!μου αρέσει :D :D

αααα...ξέρω για ποιές αγορομάνες μιλάτε!!!!κατάλαβα ....για την Γιούλη και την Λίτσα....συμφωνώ ...το έχουν παρακάνει!!! :D
τι ώρα πάει ο σύζυγός για ύπνο?να στέλνω και τον δικό μου :D :D

aorate!τώρα και να θέλεις δεν μπορείς να δικαιολογήσεις απουσίες...έλα πάλι τον Σεπτέμβρη :D :D
και μην μου πεις ότι έχουμε <μέσον> στο ΕΑΠ και δεν θα χρειαστή να διαβάζω ...και θα περνάω έτσι τις χρονιές!!!αυτό είναι ΤΥΧΗ!!!είσαι μαθηματικός?ή ασχολείσαι με μαθηματικά?
δεν έχει σημασία !!!ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μπορείς να μου δώσεις!!! :D :D
έχω αρχίσει ήδη και διαβάζω ...το πρώτο κεφάλαιο..αποδείξεις...τώρα θα συνεχίσω στα διανύσματα!!!πρέπει να διαβάσω και τις 500 σελίδες?όλα μέσα στην ύλη θα είναι?
είμαι λίγο βιαστική ...αλλά θέλω να προετοιμαστώ!!!την γυναίκα σου ,τα μαθήματα την κούραζαν?
στην ίδια ειδικότητα με εμένα ήταν?εγώ δεν θέλω να τα παρατήσω!!!
θα κοιτάξω και για το ίντερνετ που μου λες!!!

Maria77 που είσαι?θα χάσεις την συνέχεια και μετά θα ζητάς περίληψη και εσύ ...
πήγες για την 2η δόση Tysabri?

λοιπόν πάω και δίπλα να δω τι γίνεται,να <εκτελέσω κοινωνικό έργο>όπως λες Ελίνα :D αααα....
παραλίγο να το ξεχάσω...αν δεν θυμάσαι κάτι ...ρώτα εμένα ...τα θυμάμαι σχεδόν όλα :D :D

φιλιά σε όλους !!!! :D
 #7352  από Γιούλη Κ.
 Τετ Ιούλ 22, 2009 9:49 pm
Bρε... βρε... κίνηση στο μαγαζί :lol:
Ευτυχώς που η Λίτσα μάζεψε λίγο το μεσημέρι :roll:
Τινάζω τα τραπεζομάντηλα... ανάβω τα κεράκια... βάζω μουσική... τανγκό κατα προτίμηση ε; ;)
Ένα-δύο-τρία... άμπρα κατάμπρα και φσστ!!!
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΜΠΑΡΑΚΙ - ΓΕΙΤΟΝΙΑ - βγάζουμε τα σώψυχά μας και ξαλαφρώνουμε :lol: :lol: άνοιξε και σας περιμένει :lol: :lol:
Τα ποτά και τα ποτήρια στον πάγκο είναι :roll:
Στην υγειά μας και στην ομορφιά μας λοιπόν :lol: :lol: άσπρο πάτο :lol: :lol:
Οι αγορομάνες ξεφαντώνουν σήμερα ;) όλες οι αγορομάνες... έτσι Έλενα χαχαχα!!!
Καλό βράδυ Αλέξανδρε, aorate, Λίτσα, Έλενα, Ελίνα, mary_d_ath, Mαρία... ξέχασα κάποιον; αν ναι... ζητώ ταπεινά συγγνώμη :roll: ουφ!!! ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι... τι να σου κάνει...

Υ.Γ.
elena έγραψε:λοιπόν πάω και δίπλα να δω τι γίνεται,να <εκτελέσω κοινωνικό έργο>
τι εννοείς Έλενα; πού δίπλα; τι κάνεις;
 #7353  από elena
 Τετ Ιούλ 22, 2009 10:12 pm
Γιούλη?καλά τι φαντάστηκες?
δεν είπαμε ότι το μπλα-μπλα,είναι ένα είδος ψυχανάλυσης?
εεεεε δεν εκτελώ κοινωνικό έργο μιλώντας και στους υπόλοιπους που δεν έρχονται στο καφενείο μας?πήγα δίπλα στα άλλα θέματα λοιπόν,μήπως βρω κανέναν να ψυχαναλύσω...να πειράξω...αλλά μπαααα τίποτα !!!οπότε κάθησα και ξεκίνησα διάβασμα :D :D :D

καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!! :D :D :D
 #7355  από litsa
 Τετ Ιούλ 22, 2009 11:56 pm
kala !
είστε απιστευτες!!
Ελίνα με το υπέροχο τανγκο σου μας ...ξεσήκωσες!
εγώ του δήλωσα του άντρα μου: θέλω να μάθουμε να χορεύουμε, να πηγαινουμε να βλέπουμε τη υπέροχη θέα που έχει το νησί και εκτός από ταξίδια κοντινά - το γύρο της ευρώπης με αυτοκίνητο....!!!
και βέβαια πόσο δίκιο έχεις με την ψυχανάλυση της γειτονιάς..πράγματι όταν πριν αρκετά χρόνια πήγα σε ένα βιωματικό -αυτό ακριβώς μας είπαν.. βέβαια στα πιο σοβαρά καλός είναι και ο ψυχαναλυτής..!
έλενα έτσι που διαβάζεις θα εισαι αριστούχος μαθήτρια του εαπ - θα πάρεις και υποτροφία!
και βέβαια είναι όλο το βιβλίο μέσα στην ύλη!! ..θέλεις και ...σκόντο.. φυσικός επιστήμων θα βγεις ! να μην έχεις και ...''κατάρτιση'' ...να μας τα εξηγήσεις και εμάς!

΄και σαν αγορομάνα -φροντίζω οι γιοι να σκληραγωγούνται.. όχι για τα στρατά, αλλά για τη παρτυ τους... τα κορίτσια σήμερα είναι πιο δυνατά από τα αγόρια..

τι να σας πρωτοπω!! από που να αρχίσω ? δεν σας προλαβαίνω!!
αυτό με την δίοδο το ίντερνετ - τι κερδος δηλ. έχουμε? το μήνα? αόρατε? γιατί εγώ βαρέθηκα να το κάνω και να το ψάξω τότε με τα μαθήματα!!

mary..d..υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόςςςςςςςςςςς!

και όλοι οι υπόλοιποι ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!
ευτυχώς και η έλενα και η γιούλη και τους θυμουνται όλους και όλα, και είμαστε σε επαφή!!!!
χαιρετισματα και φιλιά σε όλους επισκέπτονται το καφενείο μας ως πελάτες αλλά ...και ως θαμώνες!!!!!!!!!!!
 #7357  από aoratos
 Πέμ Ιούλ 23, 2009 9:02 am
Μια μεγάλη καλημέρα σε μικρούς και μεγάλους. :D

Έλενα μπορείς να δεις ότι πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες για τις θεματικές ενότητες που διάλεξες στους παρακάτω συνδέσμους:
http://class.eap.gr/QuickPlace/fye10/Ma ... enDocument
http://class.eap.gr/QuickPlace/fye12/Ma ... enDocument
http://class.eap.gr/QuickPlace/fye14/Ma ... enDocument

Η γυναίκα μου είχε διαλέξει Ελληνικό Πολιτισμό (δεν έχει καμία σχέση με Θετικές Επιστήμες :D ) και είχα ασχοληθεί αρκετά τότε, συγκεκριμένα είχα αναλάβει την αντιγραφή των εργασιών της στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και την όμορφη παρουσίαση αλλά και ότι είχε σχέση με συλλογή πληροφοριών από το διαδίκτυο.

Λίτσα και λοιποί ενδιαφερόμενοι το θέμα με το ΔΙΟΔΟΣ το κυνήγησα εγώ. Μια ματιά που έριξα σήμερα είδα ότι έχει περισσότερες και φθηνότερες προσφορές τώρα σε σχέση με την προ 3-4 χρόνων εποχή που το έκανα εγώ αλλά πάλι είμαι ευχαριστημένος με την ADSL που έχω. Μπορείς πάντως να δεις πληροφορίες μόνη σου
http://diodos.gsrt.gr/Default.aspx?c=3
και πάλι ότι βοήθεια θέλεις ευχαρίστως να την δώσω αν μπορώ.
 #7358  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιούλ 23, 2009 9:07 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Όλοι καλά; ω!!! ναι αυτό είναι δεδομένο :lol: :lol:

Χθες το βράδυ δεν υπήρχε κίνηση... :roll: Μας έπιασε καλοκαιρινή σπαρίλα; Να σας εξομολογηθώ κάτι; Κι εμένα :roll: αλλά μια καλημέρα... μια καλημέρα είναι αυτή, πες την κι ας πέσει χάμω :lol: :lol:

Το καφενείο άνοιξε :lol: τα καφεδάκια περιμένουν στα τραπέζια... ποτάκια όχι ακόμα; εντάξει; Καθείστε κι όποιος έχει να μας πει κάτι... ας ξεκινήσει :lol:

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δως της κλώτσο να γυρίσει... παραμύθι ν' αρχινίσει :lol: :lol: Και μη γελάτε!!! η ζωή είναι σαν παραμύθι... με νεράιδες και δράκους, με όμορφα κορίτσια κι αγόρια κι ασχημόπαπα, με χαρά και λύπη, με γέλιο και κλάμα... έχει απ' όλα κι εμείς έχουμε μάθει να τ' ακούμε όλα και να τα λέμε όλα :roll: εντάξει όσα λέγονται :roll:

Καλό υπόλοιπο... μη χαθείτε και σας ψάχνουμε;

[youtube]YqQoWxHevuY[/youtube]
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 2901