• ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ???

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #47954  από elpida
 Παρ Φεβ 11, 2011 4:21 pm
Γεια σε όλους!! Ξέρετε τίποτα για το τεστ δυσανεξίας? Πρόκειται για τεστ αίματος, με το οποίο βρίσκουν πως αντιδρά και επεξεργάζεται ο οργανισμός τις βασικές τροφές. Και αυτό για να βοηθήσουν το ανοσοποιητικό. Έχει κανένα ουσιαστικό όφελος για εμάς??
 #47955  από FANTOMAS
 Παρ Φεβ 11, 2011 4:33 pm
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FANTOMAS την Παρ Φεβ 11, 2011 4:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #47964  από κωστας
 Σάβ Φεβ 12, 2011 10:00 am
Καλημερα ελπιδα,τεστ δυσανεξιας το κλασικο με βελονακια ειχα κανει πριν 3-4 χρονια και αν θυμαμαι καλα ειχα δυσανεξια στα γαλακτοκομικα(εκτος απο το κατσικισιο γιαουρτι),στο μανιταρι,στο χοιρινο,στην μπανανα και σε μερικα αλλα προιντα!τα ειχα κοψει για κανενα 6μηνο αλλα σε οτι αφορα την παθηση δεν ειδα καμια διαφορα μονο κατι "φουσκωματα" μου ειχαν φυγει!!!
 #47968  από FANTOMAS
 Σάβ Φεβ 12, 2011 11:00 am
κωστας έγραψε:Καλημερα ελπιδα,τεστ δυσανεξιας το κλασικο με βελονακια ειχα κανει πριν 3-4 χρονια και αν θυμαμαι καλα ειχα δυσανεξια στα γαλακτοκομικα(εκτος απο το κατσικισιο γιαουρτι),στο μανιταρι,στο χοιρινο,στην μπανανα και σε μερικα αλλα προιντα!τα ειχα κοψει για κανενα 6μηνο αλλα σε οτι αφορα την παθηση δεν ειδα καμια διαφορα μονο κατι "φουσκωματα" μου ειχαν φυγει!!!
Κώστα αυτή η διατροφή είναι ο ορισμός της διατροφής swank ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ .......
 #47985  από κωστας
 Σάβ Φεβ 12, 2011 2:06 pm
FANTOMAS έγραψε:
κωστας έγραψε:Καλημερα ελπιδα,τεστ δυσανεξιας το κλασικο με βελονακια ειχα κανει πριν 3-4 χρονια και αν θυμαμαι καλα ειχα δυσανεξια στα γαλακτοκομικα(εκτος απο το κατσικισιο γιαουρτι),στο μανιταρι,στο χοιρινο,στην μπανανα και σε μερικα αλλα προιντα!τα ειχα κοψει για κανενα 6μηνο αλλα σε οτι αφορα την παθηση δεν ειδα καμια διαφορα μονο κατι "φουσκωματα" μου ειχαν φυγει!!!
Κώστα αυτή η διατροφή είναι ο ορισμός της διατροφής swank ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ .......
Ναι fantoma το γνωριζω,τυχαιο και αυτο?
 #73161  από passenger
 Παρ Ιουν 08, 2012 12:31 am

Ολα αυτα που ειπες μου αρεσουν.....γαμωτο , εκτος απο το Κατσικισιο γιαουρτι που το σιχενομαι
Ε ρε αδικη ζωη :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
 #73459  από litsa
 Τετ Ιουν 13, 2012 6:52 pm
τι σημαίνει το κόκκινο???
δηλ δεν πρέπει να τα τρώει...
 #73469  από tom80
 Τετ Ιουν 13, 2012 9:05 pm
Εμένα αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι ότι οι ζύμες αρτοποίησης είναι στο 0 ενώ οι ζύμες ζυθοποίησης είναι στο 80!!! Δεδομένου ότι είναι ο ίδιος σακχαρομύκητας ο Saccharomyces Cereviasiae κρίμα που δεν έχει και το ψωμί και την μπύρα.

Προσωπικά δεν πιστεύω στην αποτελεσματικότητα καμιάς δίαιτας από της γνωστές για την ΣΚΠ π.χ. την klenner. Δεν λέω ότι αποκλείεται να βοηθήσει κάποιον απλά η ίδια δίαιτα παρουσιάζει μεγάλη μεταβολή ως προς την αποτελεσματικότητα της σε διαφορετικούς ασθενείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tom80 την Τετ Ιουν 13, 2012 10:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #73764  από βικυ
 Τρί Ιουν 19, 2012 3:59 pm
Mitsos83 έγραψε:Είναι κανείς που έχει κάνει test δυσανεξείας;
Εχω κανει τεστ δυσανεξιας τον περασμενο Αυγουστο.
Γαλα,σιτηρι,μαγια,σταφυλλι,συκο,πορτοκαλι,μπροκολο,κροκος αβγου κ.α.τα οποια φυσικα και δεν θυμαμαι :confusion-seeingstars: απογορευμενα.
Χρησιμοποιω πλεον καστανη ζαχαρη και αλατι τυπου light.

Το αποτελεσμα ηταν να εξαφανιστει η λιπωδης διηθηση στο ηπαρ που με ταλαιπωρουσε περιπου 8 χρονια με αυξημενες τιμες τρανσαμινασων,σε σημειο που ο γιατρος ανησυχησε για αυτοανοση ηπατητιδα.....οπου και τελικα δεν ειχα.
Επανηλθα στα κιλα μου....τρωγωντας οτι και οσο ηθελα απο τα επιτρεπομενα ενω πριν διατηρουσα τα κιλα μου με μεγαλο αγωνα.
Κατι αλλο οχι,εννοω οτι αφορα την ms,βεβαια δεν ειχα ποτε μεχρι τωρα κινητικα προβληματα.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι....η τελευταια μαγνητικη ηταν πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη σε οτι αφορα την εστια του αυχενα η οποια σχεδον ειχε εξαφανιστει ενω ηταν συνηθως ενεργη...... :think: ....δεν ξερω αν επαιξε καποιο ρολο :think:
Συνεχιζω αυτην την διατροφη,με καποιοες διαφοροποιησεις μετα τον εξαμηνο επανελεγχο.
 #73766  από litsa
 Τρί Ιουν 19, 2012 4:07 pm
μπράβο βίκυ!!
μια χαρά το ακούω!
θα σου πω και εγώ τι αποτελέσματα θα έχω, χωρίς όμως τεστ δυσανεξίας, από τις εξετάσεις που πρόσφατα έκανα...
σε αναμονή λοιπόν!!

mitsos83 ... μπορεί άνετα να το κάνεις και εσύ .. οπότε θα δεις τι θα δείξει σε έναν υγιή !