• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ !!!!!!!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #73199  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 08, 2012 6:47 pm
marinaki έγραψε:Θ Ε Ρ Μ Η Π Α Ρ Α Κ Λ Η Σ Η ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!ΖΕΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!
 #73200  από litsa
 Παρ Ιουν 08, 2012 7:14 pm
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 #73252  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 09, 2012 10:15 pm
Καλησπερα !!! Λοιπον !!!! Πηγα, σημερα, στη συναντηση με το ΔΣ του Συλλογου . Δεν ειμασταν πολλοι !!!....(αληθεια, γιατι δεν ηρθε κανεις σας???) Ειπαμε , ομως, τα προβληματα μας, καναμε τις προτασεις μας !!! Αυτο που φανηκε, για μια ακομα φορα, ειναι οτι ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΣΑΝΑ !!!! Ενας φιλος, συνασθενης, προτεινε να γινει Γενικη Συνελευση του Συλλογου με ολα αυτα τα θεματα !!! Την προταση του, υποστηριξαμε σχεδον ολοι !!!!Ομως...το ΔΣ του Συλλογου ΑΡΝΗΘΗΚΕ !!!!!!!!!!.....Οπως ειπαν, αν γινει ΓΣ, θα μαζευτουν πολλα ατομα, ο καθενας θα εχει τη δικη του αποψη, δεν θα μπορει να γινει συζητηση !!!!!!!!!!! :happy-smileyinthebox: Οσο κι αν προσπαθησαμε, οσο κι αν εξηγησαμε πώς λειτουργει μια ΓΣ, οσες φορες κι αν επαναλαβαμε οτι ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ......δυστυχως...δεν καταφεραμε να τους πεισουμε !!!! Ειλικρινα, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!!!!!!! :think: :think: :think: Επειδη, ομως, τα πραγματα, για μας, ειναι πολυ ασχημα και θα γινουν ακομα χειροτερα, πιστευω οτι πρεπει να επιμεινουμε !!!!!!!!!!!! :think: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #73254  από kate2002
 Σάβ Ιουν 09, 2012 10:24 pm
δηλαδη αννα τι ειπατε;;; και το κυριοτερο: τι αποτελεσμα υπηρξε;;; το...ΔΣ τι ειπε-προτεινε (περα απο υπομονη);;;
με ΓΣ θα υπαρξουν πολλοι;;; άρα ειναι προτιμοτερη η απουσια-μην ενοχλουμε κιολας... :obscene-buttmoon:

αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται απο καπου για μελη ΔΣ, κι αν ναι απο που; :teasing-nutkick:

πληρως και τελείως απογοητευτικη αναφορα, επιβεβαιωνοντας την αρχικη μου αποψη...
και εννοειται οτι δε φταις εσυ που μας πληροφορεις... :romance-kisscheek:
 #73255  από litsa
 Σάβ Ιουν 09, 2012 10:33 pm
:sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
ο κακός χαμός παντού!!
:obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
 #73256  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 09, 2012 11:22 pm
kate2002 έγραψε:δηλαδη αννα τι ειπατε;;; και το κυριοτερο: τι αποτελεσμα υπηρξε;;; το...ΔΣ τι ειπε-προτεινε (περα απο υπομονη);;;
με ΓΣ θα υπαρξουν πολλοι;;; άρα ειναι προτιμοτερη η απουσια-μην ενοχλουμε κιολας... :obscene-buttmoon:

αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται απο καπου για μελη ΔΣ, κι αν ναι απο που; :teasing-nutkick:

πληρως και τελείως απογοητευτικη αναφορα, επιβεβαιωνοντας την αρχικη μου αποψη...
και εννοειται οτι δε φταις εσυ που μας πληροφορεις... :romance-kisscheek:
Φυσικα , ΔΕΝ πληρωνεται το ΔΣ !!!!! Σ'ολους τους Συλλογους και Σωματεια, η προσφορα ειναι εθελοντικη !!!! Τι ειπαμε ??? Τα γνωστα....ΚΕΒΑ..ΚΕΠΑ....ποσοστα αναπηριας...!!!! Μιλησα και για τις εκπομπες στην τηλεοραση και πώς μας παρουσιαζουν...κλπ..κλπ...! Αυτα που συζηταμε, συνεχως, και εδω στο φορουμ ! Για ολα, σχεδον τα ζητηματα,μας ειπαν οτι, το ΔΣ εχει στειλει επιστολες στους αρμοδιους ! Αποτελεσμα...μηδεν !!! Γι αυτο , προτειναμε συγκληση ΓΣ !!!!Δεν μπορω, ειλικρινα, να καταλαβω το σκεπτικο της αρνησης τους ! Εξηγησαμε τι σημαινει ΓΣ, πώς μπορει να ακολουθηθει μια σωστη διαδικασια συζητησης, να γινουν προτασεις ,που θα τεθουν σε ψηφοφορια .....κλπ ! Τιποτα , ομως !!!! Δεν εχω πειρα απο εργασιακα σωματεια, μονο απο Συλλογους γονεων και την Μαθηματικη Εταιρεια ! Ξερω, ομως, οτι η ΓΣ , ειναι το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΡΓΑΝΟ και οι αποφασεις της , δεσμευουν το ΔΣ ! Ξερω , επισης, οτι ειναι υποχρεωτικη η συγκληση Γενικων Συνελευσεων, ειτε τακτικων ειτε εκτακτων, οταν προκυψει σοβαρο ζητημα ! Ξερω, ακομα, οτι τα μελη ενος Συλλογου, εχουν δικαιωμα, να ζητησουν να γινει ΓΣ !!!! :think: Το χειροτερο, ομως, ειναι οτι διαπιστωσα , ξανα, οτι ...συνασθενεις ειμαστε ΟΛΟΙ ......συμπασχοντες, ομως, ΟΧΙ ΟΛΟΙ........
 #73258  από κατερινα 55
 Σάβ Ιουν 09, 2012 11:49 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :think: Το χειροτερο, ομως, ειναι οτι διαπιστωσα , ξανα, οτι ...συνασθενεις ειμαστε ΟΛΟΙ ......συμπασχοντες, ομως, ΟΧΙ ΟΛΟΙ........
πόσο πικρή αλήθεια! :( :(
 #73259  από billios
 Κυρ Ιουν 10, 2012 12:02 am
Αννα ευχαριστω κατ' αρχας που με εκπροσωπησες ,η ''νυχτα'' ειναι μεγαλη και βαθια απ'οτι καταλαβα.
Αληθεια αυτοι στην ομοσπονδια ειναι πασχοντες?
 #73260  από Κώστας
 Κυρ Ιουν 10, 2012 12:12 am
κατερινα 55 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :think: Το χειροτερο, ομως, ειναι οτι διαπιστωσα , ξανα, οτι ...συνασθενεις ειμαστε ΟΛΟΙ ......συμπασχοντες, ομως, ΟΧΙ ΟΛΟΙ........
πόσο πικρή αλήθεια! :( :(
Περνάω τη γνώριμη σε πολλούς "περίοδο που σέρνομαι", έτσι δεν μπόρεσα να πάω στη συνέλευση. Άννα συγνώμη που σε "πούλησα". Συγχίζομαι όμως και από το σπίτι ιδιαίτερα όταν διαπιστώνω πως τελικά "αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς...!"
 #73268  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 10, 2012 8:40 am
Καλημερα !!!! Ναι , Μπιλλακο, πασχοντες ειναι και μαλιστα, μερικοι σε πολυ ασχημη κατασταση...... !!! Δεν εκπροσωπησα αλλους, παρα μονο τον εαυτο μου !!!! Σε τετοιες περιπτωσεις, ειναι απαραιτητη , η προσωπικη παρουσια του καθενος μας !!! Ειναι δυσκολο, το ξερω ! Κι εγω, αγγαρεψα τον αντρα μου, να με παει !!! Μονη μου, ηταν ΑΔΥΝΑΤΟ να φτασω εκει !!!! Κι οχι μονο με κουβαλησε με το αυτοκινητο, αλλα .....''εφαγε στη μαπα'' και ολη αυτην την ...παρανοια !!!!! Καραφλιασε ο ανθρωπος !!! Εχει μεγαλη πειρα, απο το σωματειο του και μερικες βασικες διαδικασιες, οπως ειναι η Γενικη Συνελευση, τις θεωρει...αυτονοητες ....!!!!!!!!!!Λοιπον, προτεινα, μερικα πραγματα, που,μεχρι χτες, πιστευα οτι, τα δεχομαστε ΟΛΟΙ !!!!! Οπως,για παραδειγμα.... Ο ΚΕΒΑ και τα ΚΕΠΑ , λαμβανοντας υπ'οψη τους τη φυση της παθησης, να δινουν ποσοστο αναπηριας 67%, τουλαχιστον , και ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ, εκτος απο την περιπτωση επιδεινωσης !!!!! Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ...ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ !!!!! Ρωταω εγω η...χαζη....!!!! Περναει καποιος απο ΚΕΠΑ, ειναι σε ''καλη'' κατασταση...του δινουν 35%....την αλλη μερα παθαινει υποτροπη...!!!! Θα ξανακανει αιτηση , θα περιμενει μηνες μεχρι να ξαναεξεταστει....και...φτου κι απ'την αρχη...??? Κι ετσι , θα κυλαει η ζωουλα του.....??????.... :sad-roulette: Ειπα κι αλλα...για τους νευρολογους , που ΔΕΝ αντιδρουν σ'ολα αυτα...για τις τηλεοπτικες εκπομπες......κλπ..κλπ...μη τα ξαναλεω και σας ζαλιζω...... :confusion-seeingstars: Εγω, ηδη νοιωθω.... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: Και οχι μονο απο τη ζεστη...Δεν το χωραει το μυαλο μου...Συλλογος, χωρις ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.....????Δεν το καταλαβαινω !!!!!! :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: ΥΓ.Παρακαλω, πηγαινετε στο google......''Συλλογος ατομων με σκληρυνση κατα πλακας-καταστατικο'' και...διαβαστε.......!!!!!!!!!! :think: