• ΞΕΚΙΝΑΩ Κ ΕΓΩ....

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #68660  από Αναστάσιος
 Κυρ Μαρ 11, 2012 2:39 pm
Καλησπερα σας!

Ημουν στο νοσοκομειο για 5 μερες επειδη αρχιζα να ψιλοκουτσαινω και να ποναω λιγο απο το αριστερο μου ποδι, μου χορηγηθηκε κορτιζονη αυτες τις μερες και το περιστατικο αυτο ελαβε τελος. Μου προτεινε ο γιατρος να σταματησω την ιντερφερονη και να ξεκινησω το tusabri αφου πρωτα ομως κανω μια εξεταση σχετικα με το αν το δεχεται ο οργανισμος μου. Τελικα ΔΕΝ το δεχεται και τελικα κατεληξε στο gilenya. Βεβαια σε 1 μηνα θα το ξεκινησω. Σαν συμπτωμα μου ειπε πως ειναι οι πιο γρηγοροι χτυποι της καρδιας αλλα επειδη ειμαι σχετικα μικρος αυτο εχει μικρη πιθανοτητα.

Ηθελα να σας ρωτησω οσους ακολουθειτε αυτην την αγωγη καθε ποτε παιρνετε το χαπι;
Εχει καλυτερα αποτελεσματα απο την ιντερφερονη;
Τι πρεπει να προσεχουμε παιρνοντας το;
Υπαρχει κατι που πρεπει να αποφευγεται σε επιπεδο τροφης και ασκησης;
 #68661  από Π.Μ79
 Κυρ Μαρ 11, 2012 3:19 pm
Γεια σου Αναστάσιε.

Ό,τι θες να μάθεις για το χάπι, υπάρχει καταγεγραμμένο στην κατηγορία αυτή που ξεκίνησες αυτό το θέμα.

Διάβασε αυτά που γράψαν τα υπόλοιπα παιδιά και οι απαντήσεις είναι όλες εκεί.

viewforum.php?f=39

ΥΓ: Το Gilenya δεν αυξάνει τους κτύπους της καρδιάς, τους μειώνει.
 #68665  από arianne
 Κυρ Μαρ 11, 2012 9:35 pm
Κ ΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟ ΜΑΙΟ Κ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....
 #68678  από mitsos
 Δευ Μαρ 12, 2012 12:42 am
Geia sou anastasi...arxika mn se anxwnei to oti tha pareis nea farmakeutiki agwgi...apo tn diki mou empeiria(an kai mikri mexri twra),mporw na sou pw pws dn exoun kamia sxesi oi vraxuprothesmes parenergeies suggkritika me twn interferonwn....twra tis makroprothesmes as min tis suzitisoume;-)...kai einai gegonos pws an eisai mikros exeis ligoteres pithanotites na emfaniseis vradukardia....alla kai auto na sumvei,tha upoxwrisei sigoura stis epomenes meres tis agwgis...alla tha to deis kai monos sou...egw na sou pw tin alitheia polles fores skeftomai pws einai polu eukolo gia na einai kalo:-P
 #71815  από triton
 Παρ Μάιος 18, 2012 1:55 pm
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΧΤΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΟΥΤΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΟΥΤΕ ΡΙΓΗ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΩΣΗ, ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ REBIF), ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ
 #73205  από costas
 Παρ Ιουν 08, 2012 10:29 pm
Για πείτε κανά νέο . Πως πάτε με το χάπι;;;;