• ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73156  από litsa
 Παρ Ιουν 08, 2012 12:02 am
κατερινα 55 έγραψε:Η Δημοκρατία καταστρέφεται διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας.

Έμαθε στους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, την αναρχία ως ευδαιμονία.

Σωκράτης

:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #73180  από kath
 Παρ Ιουν 08, 2012 1:25 pm
Billios,Γιαννης +1!!!
Κατερινα 55 συμφωνω απολυτα!!!
 #73183  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 08, 2012 1:58 pm
billios έγραψε:Θα συμφωνησω με τον γιαννη απολυτα.Για πια δημοκρατια μιλαμε? Αυτη που εχει δωρεαν παιδεια και φαρμακα η' για αυτη που παιδια λυποθιμουν στο σχολειο απο την πεινα! Ποια ειναι η δημοκρατια που με τα'ι'ζουν? Αυτη που στο σχολειο τα παιδια μαθαινουν ψεματα σε φωτοτυπιες γιατι πολλες αληθειες εχουν 'βγει' απ'τα βιβλια! Μηπως αυτη που μου περνουν το ψωμι μεσα απ'τα χερια μου και δεν μπορω να τα'ι'σω τα παιδια μου η' αυτη που ψηφιζουν οποιον νομο γουσταρουν οποτε γουσταρουν για να με ριξουν στο καναβατσο.Εχουν αργισει να ψηφισουν μια βουλευτικη αυξηση γιατι τα παληκαρια ιδρωνουν στη βουλη για να εχουμε ευημερια τρομαρα μου.
Α! και κατι ακομα,ο Κ κουγιας δεν ηταν αυτος που πηδαγε κατι μαντρες και επαιζε κατι μπουφλες καποια στιγμη? αλλα ξεχασα αυτος ειναι ΚΥΡΙΟΣ.
Που ειναι ολοι αυτοι που πληρωνω τοσα χρονια για να εχω δημοκρατια,τωρα ξαφνικα εμφανιστηκαν ολα τα σκανδαλα και οι μασες που εχουν γινει με τον ιδρωτα μου! Τωρα? Οταν τα κανονιζαν μεταξυ τους εκει μεσα και χωριζαν τη πιτα ηταν καλα? Δεν εβλεπαν ολοι οι δημοκρατες και οι αδιαβλητοι τι γινεται? γιατι κανανε τουμπεκι? τωρα που η πιτα τελεψε σφιξαν οι κωλοι ναουμε?
Ειναι πολλα...παρα πολλα.Το αυγο του φιδιου και πρασινα αλογα,το φιδι μας τρωει τοσα χρονια αλλα μας δαγκωνει σιγα σιγα και μας κοιμιζει.
Ολα αυτα δεν σημαινουν οτι επικροτω αυτο που εγινε ουτε ειμαι χρυσαυγιτης αν και καποιος ειχε πει πως σε ακραιες καταστασεις χρειαζονται ακραια μετρα,απλα αναρωτιεμαι αν ζω σε δημοκρατικο πολιτευμα γιατι εχω την αισθηση οτι ζω τη χειροτερη δημοκρατικη χουντα.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :confusion-seeingstars: Επομενως........τι συμπερασμα βγαινει ????? Τι θα κανουμε εμεις ?????? .......Η...κοπρια, που βοηθαει το φασισμο ν'ανθισει και να θεριεψει, ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!! Κι ολο .....αυξανεται ......
 #73187  από billios
 Παρ Ιουν 08, 2012 3:28 pm
Επομενως........τι συμπερασμα βγαινει ????? Τι θα κανουμε εμεις ??????

Μπορουμε να κατσουμε απραγοι στα ειδη ανθισμενα μπουμπουκια της δημοκρατιας που μας κυβερνουν,μας χειραγωγουν και να περιμενουμε ΠΑΛΙ ποτε θα τσουξει η σ@υφρα μας,εχθες στα διαφορα πανελ που εβλεπα ακουγα να λενε εν ψυχρω πως η χειραγωγηση χρωνων που ειχαν καταφερει πανω μας γκρεμιζεται και πρεπει να επαναφερουν την κατασταση.. :obscene-hanged:

.......Η...κοπρια, που βοηθαει το φασισμο ν'ανθισει και να θεριεψει, ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!! Κι ολο .....αυξανεται

Δημοκρατια λοιπον :think: αα ναι! Τοτε που ο προεδρος της δημοκρατιας ξεφτιλησε το ελληνικο εθνος οταν αφησε συξυλη την παρελαση ,η μαλλον τοτε που καηκαν ζωντανοι 3 ανθρωποι,για την ακριβεια 4 γιατι υπηρχε και μια εγκυος στην marfin,τοτε που οι 'δημοκρατες' εκαναν πορεια και τιμωρουσαν οποιον απεργοσπαστη εβρισκαν,ασχετα αν αυτοι που καηκαν ηθελαν να απεργησουν αλλα μπροστα στο φοβο της απολυσης εσκυψαν το κεφαλι,τιμωρια λοιπον,στη ΠΥΡΑ.Μην μου πειτε οτι τους εκαψαν χρυσαυγιτες,ελεος!!
Αυτο λοιπον ειναι το συμπερασμα που βγαινει.
Εγω φοβαμαι καθε μερα,καιρος να φοβηθουν και αυτοι που πρεπει,αν χρειαστει με αυτον τον τροπο,ναι λοιπον με αυτον το τροπο γιατι μιλαμε,διαδηλωνουμε,διαμαρτυρομαστε και δεν ακουει κανεις τις φωνες της δημοκρατιας,οταν ομως πεφτει ο μπερντες τοτε ξαφνικα κατι αλλαζει,ειδα πολλα ματια φοβισμενα εχθες και οι φωνες ολων των κονιορδων που εβγαιναν και φωναζαν στα πανελ ξαφνικα ηρεμησαν και το γυρισαν αλλιως.Κατι ακομα,ποιος δεν εχει πει την ατακα ''ΑΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΜΕΝΗ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ''.Τελος παντων βαζω μια τελεια γιατι θα πω πολλα.
 #73196  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 08, 2012 6:21 pm
Επομενως...η λυση ειναι...ο φασισμος ........!!!!!! Ουτε εγω, λεω αλλα !!!! Απλως, θυμιζω οτι, τους βουλευτες .....καποιοι...τους εχουν ψηφισει !!!!!!!!!!!!!Δηλωνω, επισης οτι ΔΕΝ θελω να ''καθαριζει'' για παρτη μου ο Κασιδιαρης και το φασιστοσυναφι του !!!!Ξερω , πώς να τιμωρω τους πολιτικους και ποτε ΔΕΝ μετανοιωσα για την ψηφο μου !!!!! Ξερω , επισης, ποιοι εκαψαν την τραπεζα...ποιοι καινε την Αθηνα, καθε τοσο !!!! Τους ξερω, πολυ καλα, απο τα φοιτητικα μου χρονια !!!!!!!Ξερω,σαν μανα που ασχοληθηκε χρονια , με συλλογους γονεων, πώς και απο πού ''στρατολογουν'' , ''νεο αιμα'' για ολες τις φασιστο-ομαδες !!!!!!!! Εχω ζησει την αδιαφορια ΚΑΙ την ανοχη των..αρμοδιων, απεναντι σ'αυτο το...φαινομενο!!!!!!!ΟΜΩΣ...... ΔΕΝ θα αφησω ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ, φανερο ή κρυφο, να εκμεταλλευτει την αγανακτηση μου !!!!!!! :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #73201  από billios
 Παρ Ιουν 08, 2012 8:03 pm
Ξερεις...οι λεξεις φασιστας και δημοκρατης δεν απεχουν πολλυ και μη σου κανει εντυπωση,ειδικα στους καιρους μας.
Προσεξε! Εγω μαζι σου ειμαι αρκει να μου υποδηξεις τους δημοκρατες και αυτους που θελουν το καλο των παιδιων μου! Τοσα χρονια δεν εχω δει απο πουθενα τιμωρια.
Οσο για τη στρατολογηση που λες, ετσι ειναι,πραγματι,τα γνωριζω κι εγω αλλα για την παιδεια των τελευταιων χρονων τι εχεις να πεις,αυτη τι ειδους στρατολογηση ειναι?
Δεν υπαρχει λυση,απλα ειναι τα πραγματα.Οι μεν ταζουν λαγους,οι δε, δεν ξερουν που παν τα τεσσερα και υπαρχουν και αυτοι που μοιραζουν μπατσες,οι φασιστες.
Την τιμωρια δυστηχως την βιωνουμε ολοι εμεις,αυτοι δεν καταλαβενουν τιποτα,με τον εναν η τον αλλο τροπο βρισκονται στη κυβερνηση και κανουν 'θαυματα'.
Βλεπω ομως οτι μιλαμε οι δυο μας και αυτο ισως αφησει λαθος εντυπωσεις,ειμαι αγανακτησμενος και φοβισμενος για το μελλον των παιδιων μου,τιποτα παραπανω,εχω χασει την εμπιστοσυνη μου και τα πιστευω μου και εχω προικα μια γαματη ασθενεια αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα γινω δολοφονος ψηφιζοντας τα 'παιδια' των ναζι,απο την αλλη ομως χαιρομαι να τους βλεπω να φοβουνται και να ανυσηχουν,ΟΛΟΥΣ αυτους που καταχραστηκαν την εμπιστοσυνη και το αυριο μου.
Το κοβω γιατι μαλλον θα μου κρεμασεις κουδουνια.
 #73202  από Γιάννης
 Παρ Ιουν 08, 2012 8:28 pm
Γιάννης έγραψε:Πόσο με μπερδεύει το συγκεκριμένο περιστατικό… επικαλούνται τη δημοκρατία… ποια δημοκρατία; Τη δημοκρατία των κομμάτων και των φρουρούμενων παρατρεχάμενών τους. Την κατ’ επίφαση δημοκρατία, την οποία ο μόνος που δεν απολαμβάνει, είναι ο πολίτης.
Ο χρυσαυγίτης έκανε αυτό που πολλοί από εμάς θα θέλαμε να κάνουμε, ίσως όχι απέναντι στα συγκεκριμένα πρόσωπα, ίσως και ναι.
Η δημοκρατία έχει καταλυθεί στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό, με ευθύνη ΚΑΙ αυτών που δέχθηκαν σήμερα την επίθεση, αυτών που εφαρμόζοντας μια στείρα και αδιέξοδη αντιπολίτευση δεν έχουν καταφέρει να εμπνεύσουν τον πολίτη και τον έχουν σπρώξει σε σκοταδιστικές και απάνθρωπες θεωρίες που είναι πλέον ζήτημα χρόνου να μετουσιωθούν σε απάνθρωπες πράξεις. Τα χαστούκια στην Καννέλη, δεν με ενοχλούν, ούτως ή άλλως η ίδια διατείνεται ότι είναι σε πόλεμο με το σύστημα (στον πόλεμο υπάρχουν θύματα), αυτό που με φρικάρει, είναι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νεκρό κάποιον αθώο μετανάστη. Έναν άνθρωπο φτωχό που έκανε το λάθος να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή σε ένα βάρβαρο καπιταλιστικό κόσμο.
Ο πόλεμος είναι εδώ, σύντομα θα υπάρχουν θύματα αυτού του πολέμου και ανάμεσά μας. Θέλω να πέσω ηρωικά. Θα μου το επιτρέψει η αναπηρία μου; Ή θα ψοφήσω παρέα με ένα σωρό άλλους, όλοι "αθώα" θύματα μιας (αναπηρο)κτονίας ή όπως αλλιώς θα θελήσουν να την ονομάσουν ώστε να στήσουν τις επετείους μνήμης του μέλλοντος;
Sorry ίσως βρήκατε λίγο αντιφατικά τα γραφόμενά μου, αλλά η ίδια η ελληνική κοινωνία έχει γίνει απολύτως αντιφατική. Τα έλεγα χθες σε έναν κνίτη και τον έφερα σε δύσκολη θέση. Του λέω "κανονικά το ΠΑΜΕ που αποτελεί το πιο αγωνιστικό κομμάτι σας θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει τα όπλα" και κυριολεκτούσα. Και τι μου απαντάει; "Με 6%;"
Λες και τις επαναστάσεις τις ξεκινάνε οι πλειοψηφίες.
Δεν θέλουν Άννα. Δεν ξέρω για ποιους λόγους αλλά δεν θέλουν. Όσο όμως δεν θέλει το ΚΚΕ τόσο θα γιγαντώνονται φασιστικά μορφώματα... στου κασίδη το κεφάλι.
 #73203  από κατερινα 55
 Παρ Ιουν 08, 2012 8:44 pm
1. Κάθε κυβέρνηση είναι ένα κοινοβούλιο από πόρνες. Το πρόβλημα είναι, ότι σε μια δημοκρατία οι πόρνες είμαστε εμείς.

~P.J. O'Rourke~ | (Αμερικανός συγγραφέας) |

##################################################
2. Στη Δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπούνται. Ακόμα και οι μαλάκες.

~Chris Patten~ | (Βρετανός πολιτικός) | 1944

####################################################
3. Δημοκρατία είναι η διαδικασία με την οποία διαλέγουμε αυτόν στον οποίο θα ρίξουμε το φταίξιμο.

~Bertrand Russel~ | (Βρετανός φιλόσοφος) |
 #73204  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 08, 2012 9:01 pm
Γιάννης έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Πόσο με μπερδεύει το συγκεκριμένο περιστατικό… επικαλούνται τη δημοκρατία… ποια δημοκρατία; Τη δημοκρατία των κομμάτων και των φρουρούμενων παρατρεχάμενών τους. Την κατ’ επίφαση δημοκρατία, την οποία ο μόνος που δεν απολαμβάνει, είναι ο πολίτης.
Ο χρυσαυγίτης έκανε αυτό που πολλοί από εμάς θα θέλαμε να κάνουμε, ίσως όχι απέναντι στα συγκεκριμένα πρόσωπα, ίσως και ναι.
Η δημοκρατία έχει καταλυθεί στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό, με ευθύνη ΚΑΙ αυτών που δέχθηκαν σήμερα την επίθεση, αυτών που εφαρμόζοντας μια στείρα και αδιέξοδη αντιπολίτευση δεν έχουν καταφέρει να εμπνεύσουν τον πολίτη και τον έχουν σπρώξει σε σκοταδιστικές και απάνθρωπες θεωρίες που είναι πλέον ζήτημα χρόνου να μετουσιωθούν σε απάνθρωπες πράξεις. Τα χαστούκια στην Καννέλη, δεν με ενοχλούν, ούτως ή άλλως η ίδια διατείνεται ότι είναι σε πόλεμο με το σύστημα (στον πόλεμο υπάρχουν θύματα), αυτό που με φρικάρει, είναι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νεκρό κάποιον αθώο μετανάστη. Έναν άνθρωπο φτωχό που έκανε το λάθος να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή σε ένα βάρβαρο καπιταλιστικό κόσμο.
Ο πόλεμος είναι εδώ, σύντομα θα υπάρχουν θύματα αυτού του πολέμου και ανάμεσά μας. Θέλω να πέσω ηρωικά. Θα μου το επιτρέψει η αναπηρία μου; Ή θα ψοφήσω παρέα με ένα σωρό άλλους, όλοι "αθώα" θύματα μιας (αναπηρο)κτονίας ή όπως αλλιώς θα θελήσουν να την ονομάσουν ώστε να στήσουν τις επετείους μνήμης του μέλλοντος;
Sorry ίσως βρήκατε λίγο αντιφατικά τα γραφόμενά μου, αλλά η ίδια η ελληνική κοινωνία έχει γίνει απολύτως αντιφατική. Τα έλεγα χθες σε έναν κνίτη και τον έφερα σε δύσκολη θέση. Του λέω "κανονικά το ΠΑΜΕ που αποτελεί το πιο αγωνιστικό κομμάτι σας θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει τα όπλα" και κυριολεκτούσα. Και τι μου απαντάει; "Με 6%;"
Λες και τις επαναστάσεις τις ξεκινάνε οι πλειοψηφίες.
Δεν θέλουν Άννα. Δεν ξέρω για ποιους λόγους αλλά δεν θέλουν. Όσο όμως δεν θέλει το ΚΚΕ τόσο θα γιγαντώνονται φασιστικά μορφώματα... στου κασίδη το κεφάλι.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Ο κοσμος...θελει ????? Αν ξεκινησει την επανασταση, το 8%, ο κοσμος θα την υποστηριξει ή θα βγαλει την ουρα του απ'εξω ??? Κι αν υποθεσουμε, οτι ο κοσμος θελει να υποστηριξει μια επανασταση...τοτε γιατι ΔΕΝ ψηφιζει διαφορετικα ?????Ομως, τωρα ΔΕΝ μιλαμε για ...επανασταση !!! Μιλαμε για μια κυβερνηση, συνεργασιας, με στοχους που να ειναι προς οφελος του Ελληνικου λαου !!! Τετοιες δυναμεις , για συνεργασια, αυτη τη στιγμη ΔΕΝ υπαρχουν , δυστυχως!!!! Συντομα, θα υπαρξουν, ομως !!!!! Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!!! Τωρα,πρεπει και μπορει, να υπαρχει μια ΙΣΧΥΡΗ και ΣΥΝΕΠΗΣ αντιπολιτευση !!!!!!! Που , ΠΟΤΕ δεν κοροϊδεψε τον ψηφοφορο Α!!!!! Μπιλλακο, δεν κρεμαω κουδουνια σε κανενα, και μαλιστα σε ανθρωπους, που βραζουμε στο ιδιο καζανι !!!!! Κουβεντα κανουμε !!!!!!!Και μ'αρεσει !!!!!!!
 #73224  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 09, 2012 1:26 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ομως, τωρα ΔΕΝ μιλαμε για ...επανασταση
Έχεις δίκιο, δε μιλάμε για επανάσταση, μιλάμε για πόλεμο ταξικό. Είναι ήδη εδώ και έχει ήδη θύματα. Ποιος πολεμάει αυτή τη στιγμή την άρχουσα τάξη;