• Γεια σας!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #73121  από dream
 Πέμ Ιουν 07, 2012 7:30 am
Πηγα εχθες στο Αιγινητειο ειδα μια γιατρο και δεν μου εκανε καθολου καποιον νευρολογικο ελεγχο ειδε πεταχτα τις πλακες και μου λεει χαμογελωντας "ειναι εμφανες πως εχεις απομυελινοση και εχεις ΣΚΠ!" θα κανεις εισαγωγη να σου δωσω ενεσιμη κορτιζονη και χαπια! και να σου γινει και παρακεντηση!"

Ολη η εξεταση εγινε το πολυ σε 10 λεπτα! Βιαστικα.... στην ερωτηση μου τι θα δειξει η παρακεντηση μου απαντησε "δε σε αφορα εσενα τι θα δειξει. Εμεις θελουμε να δουμε καποια πραγματα".

Εβγαλε ακρη κανεις? :violence-hammer:
 #73122  από soulla
 Πέμ Ιουν 07, 2012 9:01 am
ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ....ΚΑΙ Ο ΘΕΟς ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΕΧΕΙς ΣΚΠ..ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς..ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙς
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :greetings-waveyellow:
 #73128  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 07, 2012 12:08 pm
soulla έγραψε:ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ....ΚΑΙ Ο ΘΕΟς ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΕΧΕΙς ΣΚΠ..ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς..ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙς
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :greetings-waveyellow:
Ποσο δικιο εχεις !!!!!!! Δυστυχως !!!!!!!!!!!!!! :think: :think: :think: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 #73137  από dream
 Πέμ Ιουν 07, 2012 4:42 pm
Παιδια δεν εκατσα να μου κανει τιποτε.... δεν ειμαι βλακας να κατσω σε τετοιον γιατρο! Εχω πειρα 25 χρονια απο γιατρους.... αλλα ουτε την δουλεια του δεν εκανε οπως επρεπε...

Και κατι νεο στο νοσοκομειο αυτο σταματησαν να δεχονται τα βιβλιαρια προνοιας!

Δεν εχω ωση ουτε τιποτε.... ειμαι μια χαρα! Ενα απειροελαχιστο μυρμήγκιασμα δεξια στην μυτη... το μυρμήγκιασμα (το εχω σταθερα 2 χρονια) σταματησε οταν πηγα στη Αιγινα στον Αγιο Νεκταριο και εβαλα απο το λαδακι του! :text-thankyouyellow:
 #73148  από billios
 Πέμ Ιουν 07, 2012 10:23 pm
Mitsos83 έγραψε:...άρε βούρδουλας που πάει χαμένος;;;

Κασσιδιαρη ΑΚΟΥΥΥΥΣ. :violence-smack:
 #73403  από Vassiliki
 Τρί Ιουν 12, 2012 11:25 pm
Καλώς όρισες Dream,

όπως λέει και η Άννα να πας στο γιατρό και να μην αγχώνεσαι για την παρακέντηση. Θα χρειαστεί να μείνεις ξαπλωμένος για αρκετές ώρες μετά, αλλά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

και μετά θα έχεις μια σαφή εικόνα του τι έχεις ! αξίζει τον κόπο η όποια ταλαιπωρία.
 #77145  από dream
 Πέμ Σεπ 06, 2012 5:17 pm
Γεια σας και παλι παιδια!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Ειπα να σας πω και εγω τα νεα μου!!:) Λοιπον πηγα σε καποιον νευρολογο που μου συστησε ο οικογενειακος γιατρος μας.
Ειδε τις μαγνητικες και του ειπα οτι πηγα στο Αιγινητειο και ηθελε μια τρελογιατρος να μου δωσει φαρμακα και κορτιζονες.... μολις ακουσε το ονομα τις γιατρου γελουσε!!!
Μου ειπε τα παρακατω.... (τα θυμαμαι ακριβως!!)
Κοιτα αγορι μου εδω δειχνει καποια απομυελινωση που ειναι μια χρονια κατασταση που μπορει να την εχεις δεν ξερω και εγω ποσα χρονια! Και σε πειραζει μονο οταν εχεις καποια στεναχωρια ( περναω καποιες πολυ δυσκολες καταστασεις), καποιο εντονο γεγονος γενικα. Εμενα με νοιαζει πως εισαι εσυ! Μπορει να εχεις 500 εστιες και να εισαι στα ποδια σου! Εγω εδω ειχα καποιον με 2 εστιες και ειχε τετραπληγια! Κοιτα να εχεις οσο ποιο καλη ψυχολογια μπορεις και βγαλε απο την ζωη σου την σκπ! Σαν γρυπη! Ουτε χαπια πρεπει να παρεις ουτε τιποτε! Αυτα τα φαρμακα που δινουν τωρα ειναι ολα στην θεωρια! Κανεις δεν μπορει να σου πει οτι θα επιβραδυνει την νοσο με χαπια οποιος το πει αυτο να ξερεις οτι σου λεει ψεματα! Αυτο ομως που σου λεω με σιγουρια ειναι να εχεις μια ζωη γεματη με χαρες και ανθρωπους που αγαπας! Να παιρνεις αντιοξειδωτικα και Ω3 που βοηθανε γενικα τον οργανησμο!!
 #77149  από Φαίδρα
 Πέμ Σεπ 06, 2012 6:34 pm
dream έγραψε:Γεια σας και παλι παιδια!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Ειπα να σας πω και εγω τα νεα μου!!:) Λοιπον πηγα σε καποιον νευρολογο που μου συστησε ο οικογενειακος γιατρος μας.
Ειδε τις μαγνητικες και του ειπα οτι πηγα στο Αιγινητειο και ηθελε μια τρελογιατρος να μου δωσει φαρμακα και κορτιζονες.... μολις ακουσε το ονομα τις γιατρου γελουσε!!!
Μου ειπε τα παρακατω.... (τα θυμαμαι ακριβως!!)
Κοιτα αγορι μου εδω δειχνει καποια απομυελινωση που ειναι μια χρονια κατασταση που μπορει να την εχεις δεν ξερω και εγω ποσα χρονια! Και σε πειραζει μονο οταν εχεις καποια στεναχωρια ( περναω καποιες πολυ δυσκολες καταστασεις), καποιο εντονο γεγονος γενικα. Εμενα με νοιαζει πως εισαι εσυ! Μπορει να εχεις 500 εστιες και να εισαι στα ποδια σου! Εγω εδω ειχα καποιον με 2 εστιες και ειχε τετραπληγια! Κοιτα να εχεις οσο ποιο καλη ψυχολογια μπορεις και βγαλε απο την ζωη σου την σκπ! Σαν γρυπη! Ουτε χαπια πρεπει να παρεις ουτε τιποτε! Αυτα τα φαρμακα που δινουν τωρα ειναι ολα στην θεωρια! Κανεις δεν μπορει να σου πει οτι θα επιβραδυνει την νοσο με χαπια οποιος το πει αυτο να ξερεις οτι σου λεει ψεματα! Αυτο ομως που σου λεω με σιγουρια ειναι να εχεις μια ζωη γεματη με χαρες και ανθρωπους που αγαπας! Να παιρνεις αντιοξειδωτικα και Ω3 που βοηθανε γενικα τον οργανησμο!!
Ωραίος ο γιατρός! Χαίρομαι όταν υπάρχουν εκεί έξω ολοένα και περισσότεροι ιατροί που δεν κοιτάζουν πως να μας δώσουν ιντερφερόνες, και λένε τα πράγματα όπως είναι! Και χαίρομαι που βρήκες έναν τέτοιον! Και το Ω3 όντως βοηθάει! Όχι μόνο στην θεωρία αλλά και στην πράξη! Εγώ το παίρνω ένα χρόνο τώρα (μου το σύστησε ο νευρολόγος) και από την πρώτη στιγμή είδα βελτίωση!
Εύχομαι να είσαι πάντα καλά τόσο ψυχολογικά όσο και στην υγεία σου! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: